-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Nooeca #76487 üzenetére
"A Messenger is kifogástalan üzenetkezelésnél. Persze én még Windows Phone 8.1-ről beszélek."
Ezt éppen nem állítanám. szerintem borzalmas. Forrósodik tőle a telefon, és pár perc használat után már akadozik, beírtam két szót, mire az elsőt látom a kijelzőn, törölni szinte lehetetlen, ha elírtam egy betűt, mert mire úgy látom, hogy a megfelelő mennyiségű betűt töröltem vissza kiderül, hogy legalább néggyel tovább sikerült törölni... Ha egy hosszú üzit írok, akkor nem tudom visszaolvasni, mert elkezd össze-vissza érzékelni a kijelző, és szinte lehetetlen végig görgetni amit írtam. Ez máshol nálam nem jelentkezik, e-mailnél, smsnél, vibernél sem, csak a messengernél. Lumia 735-ön is meg 950-en is ugyanez, a 735-ön 8.1 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest