-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jumapili #45004 üzenetére
Köszönöm!
Betettem ezt a registrybe:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU]
"AUOptions"=dword:00000003
"NoAutoUpdate"=dword:00000001
"ScheduledInstallDay"=dword:00000000
"ScheduledInstallTime"=dword:00000000úgyhogy remélem úgy fog működni ahogy régen win7-en megszoktam..
-
törölt tag
válasz
Jumapili #42098 üzenetére
Parancssorba powercfg /lastwake kiírja mi ébresztette fel a gépet utoljára. powercfg /waketimers kiírja micsoda keltheti fel a gépet. Eszközkezelőben egér, hálókártya stb. jobb klikk és érdemes kivenni a pipát hogy adott eszköz ébreszthet, nálam csak bill engedélyezett. Meg az energiagazdálkodás amit már írtak a többiek. Windows frissítés és automatikus karbantartás beállítást is érdemes megnézni, alapból azt hiszem éjjel 3-kor akar magától. 1-2 alkalommal én is ráfáztam már éjjeli ébresztővel, akkor kigyomláltam mindent, egyszer még utána is szívatott gondolom egy frissítés visszatett valamit alapra, azóta nyugalom van már nem kell teljes shut down éjjelre se.
-
krealon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest