Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
válasz Jumapili #45004 üzenetére
Köszönöm!
Betettem ezt a registrybe:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU]
"AUOptions"=dword:00000003
"NoAutoUpdate"=dword:00000001
"ScheduledInstallDay"=dword:00000000
"ScheduledInstallTime"=dword:00000000úgyhogy remélem úgy fog működni ahogy régen win7-en megszoktam..
[ Szerkesztve ]
-
-
Lenry
félisten
válasz Jumapili #42766 üzenetére
Windows + R
shell:startupide bemásolod az indítandó program parancsikonját és bejelentkezéskor indulni fog
ha ez a késleltetés fontos, akkor meg írj egy batch fájlt és azt másold ugyanebbe a mappába
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
pzstm
titán
válasz Jumapili #42529 üzenetére
ott leszek a kamera túlolalán
mert jöhet rá akárki, sőt kb 20 ember úgy jön, hogy nem volt tag úgymond, vagyis nem követte a csoportot
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Jumapili #42526 üzenetére
megkérdeztem az oldal tulaját, csak a magyar windows közösség tagjai látják, ugyanis ott fog menni a közvetítés, abban a csoportban
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
válasz Jumapili #42098 üzenetére
Parancssorba powercfg /lastwake kiírja mi ébresztette fel a gépet utoljára. powercfg /waketimers kiírja micsoda keltheti fel a gépet. Eszközkezelőben egér, hálókártya stb. jobb klikk és érdemes kivenni a pipát hogy adott eszköz ébreszthet, nálam csak bill engedélyezett. Meg az energiagazdálkodás amit már írtak a többiek. Windows frissítés és automatikus karbantartás beállítást is érdemes megnézni, alapból azt hiszem éjjel 3-kor akar magától. 1-2 alkalommal én is ráfáztam már éjjeli ébresztővel, akkor kigyomláltam mindent, egyszer még utána is szívatott gondolom egy frissítés visszatett valamit alapra, azóta nyugalom van már nem kell teljes shut down éjjelre se.
-
krealon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest