- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
zsoltzsolt #9792 üzenetére
Nem 1601. évi a frissítés, hanem azzal a dátummal lett telepítve. A kettő nem ugyanaz.
#9790: Nem lehet, hogy el volt állítva a Windows, vagy a BIOS dátum?
-
törölt tag
válasz
Elképzelem, ahogy a régészek Vindóz Ápdétet keresnek a földben, és találnak is
-
generic
senior tag
Ha megveszem öcsém diákigazolványával a win 8.1-et, abból nekem lehet később bajom? Szóval lehet használni a későbbiekben gondok nélkül?
Hány gépre tudom telepíteni ezt? Vagy ez nincs megszabva? És erre már jönni meg a hivatalos 10-es update igaz?
-
válasz
És még azt hittem, hogy az én gépem a régi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Folytatódik az anomáliám. Legfrisebb build van fent, már felraktam magyar nyelvi csomagot is. Böngészés megy rendesen, Xbox One stream is. Amint elindítok egy YouTube, Vimeo, Indavideo lejátszást, szétdob netről, és csak restart segít.
Volt már minden, reinstall, driver frissítés, csere, kecskeáldozat, de én úgy döntöttem hogy maradok Win 7-nél, mert ez így nekem nem okés.
-
pzstm
titán
válasz
tatararpad #9785 üzenetére
ha disk cleanuppal nem menne, arra is írtam módszert
-
bon
őstag
válasz
tatararpad #9785 üzenetére
Inkább a beépített módszer.
-
tatararpad
őstag
-
Clemi
veterán
A wondows.old mappát hogy a fenébe lehet törölni? Már saját tulajdonba vettem, már megadtam minden jogot magamnak, sőt az öröklődést megtiltottam, és persze mindezt alkalmaztam az almappákra is, de csal látszólag történnek meg a változások. A mappán belül a korábbi build fájljainál minden marad a régiben és nincs jogom hozzájuk férni. Nem mintha hely szűkében lennék, de minek foglal itt nekem egy felesleges mappa majdnem 13GB-ot.
-
törölt tag
válasz
Angel2014 #9773 üzenetére
Maradt minden a régi KMSv6 protokoll + hozzá jött a HV aktiválás. Nem hiszem ,hogy volna értelme valamilyen új aktiválási formát bevezetni. Inkább próbálják az embereket a jogtiszta windows fele terelni, Kínában iszonyatos mennyiségű loaderezett gép van az embereknél és ugye azokat is lehet majd frissíteni bizonyos feltételek mellett win 10-re.
-
premete
veterán
válasz
tatararpad #9772 üzenetére
Ne lepődj meg, ha privátban fognak sokan keresni.
-
pzstm
titán
válasz
Angel2014 #9770 üzenetére
azt kérdezted mit javasolnék...én leírtam.
Feltételeztem, hogy eredeti Windowsod van, azt fogod frissíteni és akkor nem lesz semmilyen probléma vele. Ebben az esetben mindenképp a WU-n keresztüli frissítést javasolnám. Ha ígyis-úgyis warezolsz, akkor édesmindegy honnan töltöd le végülis.... csak a warez itt nem igazán elfogadott/támogatott
-
netpeti98
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz
tatararpad #9772 üzenetére
Bár milyet ? win 10 nek pont az a lényege csak online lehet aktíválni nem? vagy ezt a microsoft nem bírta levédeni?
-
törölt tag
Mitől lehet, hogy a videólejátszás - akár youtube, akár kodi, akár bármi . 1-2 percenként 1 másodpercre megakad? Nvidia 420m-es noti.
-
törölt tag
válasz
tatararpad #9752 üzenetére
Egy rövid ideig használtam böngészésre is, mert kényelmesebb volt
Ja, hogy a felnagyítás... hát az ilyen. Nekem 15 pixellel nagyobb a könyvjelzősávval együtt, mint a Firefox, ezt még ki lehet bírni (főleg FHD-n), nem?
De lehet, hogy idővel testreszabhatóbb lesz.
csixy: Nálam betölt simán, nem fagy le. Mit kéne ott nézni?
-
Angel2014
addikt
A telepítést leírnád hogy javasolod....vagy csak egyszerűen a win updatén?
Amúgy ha mindeni 1 évig kapja majd akkor elég évente egy ujj windows fiókot létrehozni?
Szóval ha lejár letörlöm a wint visszarakom a win 8.1 el létrehozok egy ujj microsoft fiókot és ismét van egy évig egy hivatalos win 10 em ? -
csixy
addikt
Az index kertészet oldallal még mindig nem tud mit kezdeni az Edge. Megfagy oszt kész. Csak felül a címsort lehet mahinálni. Úgy tünik mintha a reklámsoroktól döglene meg.
-
-
BalanceR
addikt
Sziasztok van egy HP Pavilion X2 Tabletem...
Egy olyanba futottam bele, hogy már mindenhol kikapcsoltam ahol tudtam, de ha lecsukom a tok fedelét
( Aktív tok) majd kinyitom, mindig bejelentkezést kér, jelszóval.
Már minden beállítást átnéztem, mindenhol inaktív a jelszókérés, mégis...
Ha a tab power gombjával küldöm sleep módba, minden oké,ébredéskor nem kér kódot, de ha "lecsukom" és aztán ébresztem, mindenképp jelszót kér...
Ötletek? -
Angel2014
addikt
Sziasztok kicsit elvesztettem a fonalat ....kiadták a magyar hivatalos proffessionalt 29. ke előtt? Vagy ez még nem a 29. ei végleges?
Akinek megvan a legfrissebb build esetleg nem tudnátok küldeni egy linket ahol le tudnám tölteni.? 64 bites proffessionalt.
Aktiválni hogy kell a wint ? a meglévő win 8.1 re rakjam rá vagy vannak itt ezek a termékkulcsok
Windows 10 Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Windows 10 Professional: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX vagy VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Windows 10 Enterprise: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43De ezekkel egyik ismerősöm feltelepítette és azt írja nem aktivált a windows.
-
tatararpad
őstag
válasz
#58000384 #9749 üzenetére
My bad, mentségemre legyen szólva hogy még az életbe nem láttam senkit ilyenről böngészni
Időközben eszembe jutott hogy az Office 2013-ban már megoldották, ott is van egy érintőkijelzős mód kapcsoló ami kicsit felnagyítja a vezérlőket hogy ujjal is el lehessen találni őket, ugyanez működhetne itt is, csak fordítottan. Maga a felület olyan amilyen az ízlés dolga, inkább ez a felnagyítás nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest