- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én még el leszek evvel az entivel majd ha nagyon nyavalyog akkor slmgr / rearm . A szívemhez nőtt a windows 8 minden hibájával együtt.
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #9595 üzenetére
-
törölt tag
10240.16393.amd64fre.th1_st1.150717-1719 Ez lemaradt, Nekem továbbra is aktiválatlan entim van ami értesítési módban van.
Szerintem 16400 lesz a vége 29-re.
-
zzola
titán
válasz
sultansmith #9588 üzenetére
Sokadjára... illetve vannak más oldalak, ahol kb. 1 perc keresés után rá lehet lelni...
Itt is elérhető! -
sultansmith
senior tag
Hali!
Honnan tudnám letölteni a win10-et? Az insider programból már nem ad, pedig most akarództam volna kipróbálni, de We’re very close to the public release of Windows 10 so we’re not onboarding any new PCs to the Windows Insider Program just now. .
Meg lehet valahonnan szerezni még? Minden megoldás érdekel!
-
törölt tag
Biztonsági frissítés Windows 10 for x64-based Systems rendszerhez (KB3074667)
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Tudom sokszor volt róla szó, de már annyi mindent olvastam, hogy inkább megkérdezem.
8.1-en vagyok, ami aktiválva van, de insideren is regeltem régebben.
Van bármilyen lehetőségem, hogy felrakjam a 10-et, de majd 29.-e után ne kelljen megint újratelepítenem?
Adataim nem számítanak, friss telepítés is jó nekem. -
h1mpi
félisten
A Windows.old mappát miért nem engedi törölni? Állandóan azt írja, hogy "ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges. A mappa módosításához forduljon engedélyért a következőhöz: TrustedInstaller"megvan...
(#9581) pzstm: sima del-el próbáltam, de rájöttem, hogy a lemezkarbantartóból kell
-
Vasinger!
nagyúr
Általánosan mik a tapasztalatok az OS-ről?
Hétköznapi használatra a legutolsó build, ami elvileg a végleges is lesz, mennyire stabil? Hoz e valami igazán újat a 8.1-hez képest a Start menün és az új böngészőn kívül? (A Cortana és egyéb ilyenek amik itthon nem működnek, azt hanyagoljuk.)
Használható lesz notebookoknál a 8.1-es driverekkel, vagy mindenképpen érdemes várni a natív 10-es driverre?
-
Sarkadi
tag
Az imént csinált meg egy újabb frissítést a gép, miután 16393-nak írja a build számot a korábbi 16390 helyett. Gondoltam szólok, hogy aki szeretne napra kész lenni, az majd csinálja meg a frissítést.
Mellesleg én ezeket a programokat használom és mind tökéletesen megy, nem volt kompatibilitási vagy más probléma.
- jetAudio
- WinAmp
- Google Chrome
- ASUS Xonar hangkártya driver
- Catalyst 15.7
- Viber
- Steam
- MSI After Burner
- Ashampoo WinOptimizerilletve egy-két illesztő és egyéb dolgok a játékok miatt.
-
-
LógaGéza
veterán
Napi szinten használom (épp most is backupolok), mégse találkoztam semmi ilyennel
t72killer
Office 2013 -> Excel, Word, PP amit eddig próbáltam, nincs baj velük
Acrobat Pro 10 -> szokásos apró értetlenségeken kívül semmi (mondjuk ez inkább program és én kapcsolatunk miatt van)
Totalcommander 8.51a -> fentebb
Starcraft 2, Diablo 3 -> HotSal játszok csak, de gondolom ugyanaz a motor, az fut olyan jól, mint Win8.1 alatt
Virtual Clonedrive -> Win7 óta nem használtam
PowerDVD -> ??
Cisco Anyconnect VPN -> Hamachi nem ment egy darabig, most megy, gondolom akkor itt is jó már a driver -
-
Bodz
nagyúr
-
-
masholnap
senior tag
túrtam egy kicsit utána a neten, ugye, ehelyett a gusztustalan tojássárga förmedvények helyett lehet más ikonokat feltenni másik témával a végleges verzióban? mintha erre utaltak volna egy cikkben.
egyelőre egyébként számomra csalódás a 10-es, ennél a 8.1-es kiforrottabb júzerinterfész szempontjából
-
premete
veterán
válasz
anderledani #9558 üzenetére
Működik ugyanígy windows 7 sp1-gyel is, mielőtt megkérdezi valaki.
-
anderledani
őstag
Ha valaki még egyszer megkérdezi felakasztom magam. Be kéne írni az összefoglalóba.
Tapasztalataim szerint a következőképp működik:
Frissíted az eredeti 8.1-edet (Lehet telefonosan aktivált is) 10-re. Majd megvárod míg kiírja hogy a windows aktiválva van, ez max 1-2 óra, nem szokott rögtön működni egyszer csak jó lesz. Ezután berakhatod újra a telepítőlemezt, és tiszta telepítést csinálhatsz, mert már a rendszerben benne lesz ez a gép mint win10-re jogosult. -
Lackooo84
nagyúr
Most ebből tényleg kivették a fénykép nézegetőt, és csak ezzel a sz*r "Photos"-val lehet a képeket megnyitni, amivel még lapozni sem lehet a képek közt?
-
törölt tag
Na most mi van...
Szétszedtem a laptopot alap takarításra. (ASUS X54H)
Mivel a bill még száradt, rádugtam egy usb-s bill-t, és elindítottam a gépet.
Le is szedte a frissítést, fel is telepítette, de a laptop gyári billentyűzete azóta hülyeségeket csinál. "l" (kis L) billentyűre csinál egy lockot, az enterek nem mindig működnek, meg ilyesmi.
Persze külső bill alatt megy minden.És a svédcsavar. Van a gépen dual boot-ban ubuntu is. Ott meg jó minden billentyű.
Ez mitől lehet? Bár jól gondolom, hogy a telepítésnél nem rádugott billentyűzethez nem rakott drivert?
Hogy tudom ezt helyrehozni? -
Biztonsági csiszolások (ezt azért még meglássuk), DirectX 12/low-level programming - nekem ez az, amivel ténylegesen több a 7-nél. Illetve az, hogy a 8.1-et lassan "felfújják" a frissítései, ideje tiszta vizet önteni a pohárba.
Amire várok az a stabilitás/megbízhatóság kérdése, ez kb az őszi nagy update idejére fog eldőlni.
-
vlevi
nagyúr
Meg lehet nézni: elkezdődött a Windows 10 reklámkampánya
Hát, ebből az jött le, hogy a Microsoft szerint is az egybites usereket azzal lehet megfogni, hogy wan start menü
Biztos volt már róla sokszor szó, de mit lehet még kitalálni egy desktop oprendszerben a Win7 után? Otthoni, vagy egyszerű céges felhasználásra?
Táblagépre kell gyúrniuk, ez egyértelmű, mert ott nagyon lemaradtak 4-5 évvel, de minden, amit a táblagépes felhasználás miatt tesznek a rendszerbe, azt az asztali gépes környezetben dolgozók egy része fanyalogva fogadja. Win7 óta se nagyon jelent meg olyan hardver (talán az USB3), ami miatt feltétlenül váltani kellene."van esetleg letoltheto iso jelenleg ami mukodik?"
Szerintem ne erőltessétek még ezt a Win10 frissítést. Nem véletlen, hogy egyelőre szünetetltetni a Microsoft az Insider program, és az sem, hogy az Insider verziók nem a Win8-10 átállásra valók. Mint ahogy az is, hogy a július 29-t is eltolták, várva az insiderek visszajelzéseire. Nem látok bele a technikai részletekbe, sem a folyamatokba, de nagyon valószínűnek tartom, hogy 29-ig összegyűlt tapasztalatokat felhasználva a végleges, boltba kerülő (vagy letölthető) verziók nem pontosan ugyanazok lesznek, mint a 10240 build. Nem is lehet ugyanaz, hiszen, már ahhoz is jöttek ki frissítések.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest