Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz ksanc #22217 üzenetére

    Sajnos, nem oldódott meg.
    Az rgeorge által írt: "Windows 7-en két frissítést kellett unistallálni és elrejteni: KB3035583 és KB2952664." közül, a KB3035583 van letörölve és elrejtve, azonban a KB2952664 nincs a telepített frissítések között.

    Tehát, a kérdés megmaradt:
    A W10 notification 8.1 Pro-n hogyan tüntethető el?

    ux1: Mi? Széllel szemben?? Azt nem tudok: én fújom a passzát-szelet?! :DDD

    woland_y2k: az isten szerelmére.. ha annyira jó ez a folyamat, hogyan lettek azok a boot-loop-szerű jelenségek, amiktől hangos volt pár hete a sajtó? :U

    Nem mellesleg, saját tapasztalat: Win 8.1 update után, amikor is a Windows Update MS-től letöltve feltette a VGA drivert, majd újraindult, nem kaptam képet Displayport-ra. Miután rájöttem, hogy DVI-on még van kép, annyit láttam, hogy a hardvert letiltotta a Windows (ezt írta az eszközkezelőben) és visszaállítási pont éppen nem volt egy darab sem.
    Erre még mondhatod, hogy az update furcsasága, mert tiszta telepítésnél ezt a hibát nem tapasztaltam, de az Update folyamatra - ami nem feltétlenül csinál visszaállítási pontot - ismét egy jó példa. Nyilván ezek után, a tiszta telepítés első boot-ját követően, készítettem kézzel egy visszaállítási pontot, hogy ha a Windows Update megint elrontana valamit, ne legyen 1,5 óra, mire ugyanott tartok, de ez milyen már?..

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák