- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Corel Draw topic
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RégiPC
kezdő
válasz
King Unique #157021 üzenetére
Eljutottam a gépem fejlesztéséig, a 2013-as gépet 8GB-tal vettem, 250GB SATA3 HDD-vel, most a max. 32GB van benne, és 120+500GB-os SSD. Tovább nem megy, a régi i5, i7 1155 CPU-k az egész gépem mostani alacsony árához képest még most is drágák.
Nem minimalista cucc kell Win 11-hez, hanem eleve túl erős, hogy 5+ évig jól használható legyen, mert nem akarok többet úgy járni, mint a mostani gépemmel, hogy túl gyengét veszek, és valami miatt (pénzhiány, válságos drágulás, fejlesztés szarakodás, mint az 1151-nél volt) sokkal tovább kell használnom.
A 157010-ben ezen [link] a linkeden volt ez [link], itt i7 3770-es gépre telepitette a Win 11-et, ami 2012-es CPU. Ha nekem is min. egy 3570 lenne a gépemben, nyilván Z77, B75, Q75, Q77 alaplappal, esetleg megérné a Win 11-es szivás. Csak H77-em és i3-am van, mert mint irtam kb. 5 évre terveztem ezzel. 2018-ban kellett volna vennem újan 1151-es kb. H370-es cuccot i5 CPU-val. Aztán 2023-ban kellett volna 1700-ast vennem min. i5 12500-zal. Most megnéztem, 2013-ban újan a H77 alaplapom az i3 CPU-val 66e volt. A Z77 lap + i5 3570K (a 3570 nem éri meg, nem vagyok gamer, csak hosszútávra tervezve erős gép kell) 95e lett volna. Ez a mostani áron az infláció miatt min. 300e lehet. A 3770K 98e volt.
157025: Milyen konzolra gondol, tipusok, képességek, sebesség, CPU, RAM, árak?
Nekem jó lenne kis egybegép is, barebone, stb. is, sosem volt ilyenem. Ezeket azért hanyagoltam eddig, mert drágábbak, mintha én rakok össze sima PC-t. A barebone, stb-kben lehet forrasztott CPU, nem lehet CPU-t cserélni, meg nem lehet simán RAM-ot bőviteni, stb.. Ez nem tetszik. Ezekért (meg dupla ár) nem volt soha laptopom sem.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Politika
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Corel Draw topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest