Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz 7Heads Drago #152714 üzenetére

    Ha abban a hozzászólásban eleve szemléltetve van, hogy a Samsung mellett a Crucial és a WD is biztosít a klónozáshoz ingyenes programot, meg lehet más gyártók is, ami ráadásul külön le is lett írva, akkor miért írod azt, hogy "hol van a többi gyártóé" és a "Samsungé tudja az összes gyártó SSD beállításait kezelni"?
    Te tényleg ennyire "okos" vagy? :DD

    "Mondhatsz amit akarsz PC szaküzletek nagy részében se klónozzák az előző gépet, hanem újra rakják."

    Van is arról valami hiteles felmérés, hogy ha bemegy az ügyfél egy PC szaküzletbe, szervizbe és azt kéri klónozzák neki a Windows 10-et HDD-ről SSD-re, vagy éppen SSD-ről SSD-re, akkor erővel inkább újratelepítik a 0-ról? :DD
    Mert ugye klónozni nyilván akkor fogják, ha azt kéri a vevő, nem arról volt szó, hogy csak klónozni lehet, mielőtt még megpróbálnád ezt is félremagyarázni.

    "tipp a részedről, hogy a klónozás elég. Mint ahogy én is csak tippeltem és beírtam hogy újra telepítés."

    Ha elolvasod az eredeti kérdést, akkor abban volt szó olyanról, hogy baj van a rendszer működésével és egyéb műveletre is szükség lesz? Nem! Max. annyi, hogy lassú a működés, ami a lassú HDD-nek és azon a kevés szabad területnek simán betudható, meg annak is ha kevés a RAM és gyenge a CPU. Sőt, ha eleve gyenge a hardverkonfiguráció, akkor cseszheted a tiszta telepítést is...
    Ha az volt a kérdés hogyan lehetne a HDD-ről az SSD-re a Windows 10-et klónozni, akkor szerinted számít az, hogy a klónozás és a tiszta telepítés közül itt ki melyiket preferálja, kell vajon ez esetben ragozni hogy a klónozás elég-e, nem inkább a kérdésre kellene válaszolni és max. akkor nekiállni fejtegetni az egyéb dolgokat ha azok is kérdés lesz? :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák