Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz dchard #146504 üzenetére

    Na, akkor végül csak sikerült megoldani, meg a leírtak alapján nyilván működik az a beállítás, az EKB eltávolítása, funkciófrissítés célverziójának beállítása, stb.

    Hát idő az pont nem kell sok az EKB esetén, mivel az kb. seperc alatt települ és gyorsan megoldható a váltás újabb Windows 10-verzióra.
    A Windows Update mindig az elérhető legújabb funkciófrissítést ajánlja fel, tehát ha jelenleg a 22H2 az aktuális, akkor nyilván azt és nem a 21H2-t. Kivétel ha pl. az újabb verziónál esetleg átmeneti kompatibilitási probléma van az adott hardver- és szoftverkörnyezetben, akkor telepít korábbi verziót, jelenik meg a Safeguard Holds, stb. Ha jelen esetben a 22H2-t ajánlotta fel a Windows Update és gond nélkül települt, akkor különösebb gond nem lehetett azzal, máskülönben nem azt ajánlotta volna fel a Windows Update.

    Apropó 22H2 verzió, megtörtént arra az in-place upgrade, de az nem derült ki a leírtakból, hogy utána volt-e valami gond, okozott-e bármilyen működésbeli problémát, stb. Ha nem, akkor pont nem sok értelme volt 21H1-re visszaváltani, meg pláne hogy 3 hét múlva annak megszűnik a támogatása. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák