- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Saját laptopon Win10 alatt Microsoft fiókkal vagyok bejelentkezve, ez még egy régi hotmail.hu-s cím, eddig sehol nem volt gond vele. Az Office365-öt viszont egy sulid.hu-s címmel használom, intézményi regisztrációval.
Ma reggel gondoltam átállítom a PIN-t, amit a bejelentkezéskor használok a gépen. Működik. Ugyanakkor amikor át szeretném állítani, ez fogad. Nem értem ez honnan jön? Ilyen szervezeti marhaságot a munkahelyi gépeken láttam eddig. Amikor a helyesbítésre nyomok, a sulid.hu-s címet adja be. Én itt a másik fiókot adok meg lehetőséget választom, de ott a hotmail-t nem fogadja el, keressem a rendszergazdát... Ez most így reggelre pont hiányzott egy egyébként szépen induló napon. Mi a franc ez? A gépházban a hozzáférés munkahelyi vagy iskolai rendszerhez ott van ez a sulid fiók, de ha leválasztom, akkor az Office365 nem fog menni?!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest