-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
King Unique #123031 üzenetére
Sosem volt akksiról hajtva a frissítés mint irtam is.
Én csak attól kezdtem el tartani, hogy ha resetelni kell az os-t emiatt, hogy nem fut le a mázsányi frissítés, akkor pláne használhatatlan és lassú lesz a gép, mert mindent elkezd leszedni...
Ez is pl. nem normális, ha vmelyik kolléga haza kell vigye a gépet, az meg munkaidő végén kijelenti, hogy nem hajlandó jelentős ideig kikapcsolni, mert épp frissítgeti magát. Na ilyenkor nem okolható az egyszeri dolgozó, ha lecsukja és megy a dolgára, s nem szobroz egy szar windows kedvéjért éjfélig a gépe mellett.
Mondjuk én saját gépet használok, azon meg elintézi hajnalban itthon magának az updatet hiba nélkül. Nem egyszer "kaptam már rajta" hogy éjszaka mocorog magának, de nem is volt még vele ilyen kerohadási gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Formula-1
- joghurt: Skype adatvesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest