- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
válasz
PitLee #115031 üzenetére
Az alaplapi hangkeltővel semmi gond, működik, a vga -ba integrált hangkari nem megy.
A realtek régebbi driver, a mostaniak herélt szarok.
Nekem 2.0-ás hangom van, zenét szeretek hallgatni. Ha nézek valami filmet (nem 8-16-24K-ban) Csak valami 1,5GB-os szutykot (évi 5 film a termés, és akkor már túlzásba vittem), azon is 7,1 van. Sztereó rendszeren meg élvezhetetlen így. Ha a beszédet hallani szeretném, akkor az effektek elviselhetetlenül hangosak.
Ezt a differenciát hivatott kiegyenlíteni a fiziológiai kiegyenlítés.
Ezt sajna az új driverből kivették, az eq-val együtt. -->Marad a régi gyári realtek driver.
A lapom gyártójától töltöttem le az elsőt, Majdnem visszatértem az FX-hez + win7-re. Sok hasznos funkció nem volt meg, de gémerül nézett ki.....
Megmondom őszintén, inkább parancssoros gui legyen hozzá, de minden elérhető rajta, mint csili-vili, de lófaszt sem tudó gémer gui.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged