Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Van valakinek valami ötlete ennek a megoldására?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Erwinke
aktív tag
válasz King Unique #115088 üzenetére
Meg lett a problema, koszi! De jo tudni ezeket is. Uj jelszonal 16 karakterest akart beirni de csak 15 karakteres lehet a jelszo. Es ezt nem vette eszre. Viszont mikor jelszot keri meg lehet irni 16ot is
-
King Unique
titán
válasz vlevi #115091 üzenetére
Itt most a határidőn túli ingyenes váltásról volt szó, amire vonatkozóan a már többször linkelt cikk végén le van írva a Microsoft hivatalos válasza. Vagyis azt elismerik, hogy technikailag még mindig működhet, ellenben már nem számít jogtisztának az így szerzett licenc, szerintük. Persze akkor minek engedik továbbra is, miért aktiválódik be stb., jöhetne a kérdés, aminek az oka leginkább nyilván a részesedés növelése lehet. Viszont ha hivatalos választ kell adni, akkor nyilván nem fogják azt mondani, hogy továbbra is teljesen oké, az pl. a W7 támogatásának megszűnését taglaló weboldalon lévő állításnak is ellentmondana.
Ha W7 Retail kulcsról van szó a leírt példában, akkor annál nem meglepő, ha hardvercserénél, illetve másik hardveren is használható. De ha netán OEM, még akkor sem feltétlen (példa). Meg ugye a W10 a 1511-es verzió óta közvetlenül is elfogadja a W7, 8.X kulcsokat. Plusz esetedben még a határidőn belül megtörtént a digitális jogosultság, digitális licenc megszerzése.
-
Joker88
őstag
Pár napja, akármelyik USB portba ha bedugom az USB adathordozómat, bármelyik adathordozót, a következő "kék halál " kép fogad,majd újraindul a gép..
Ha telefont ( Redmi Note 7 ) dugok az USB portba,semmi gond,minden megy normálisan tovább..
Mitől lehet ez ?
Windows defender, Windows 10 64bit Pro, minden legális program..In loving memory of Garrett Lockhart
-
vlevi
nagyúr
válasz Lauda #115090 üzenetére
Én is olvasgatom ezt a topicot, és a mindenféle álláspontokat, és mindegyik oldalnak vannak védhető magyarázatai.
De pl. amikor gépet cseréltem (régi 10 éves intel konfig helyett új Ryzen), akkor a W10 természetesen írta, hogy nincs aktiválva a termék, adjam meg a termékkulcsot.
Nos, én levettem a polcról a 2009-es kiadású Windows7 telepítő CD-t, és begépeltem azt a szériaszámot, amiről 2015-ben a W7-et frissítettem W10-re. Az újra begépelés után a W10 elvégezte az aktiválást, és a termék újra aktivált.
Ha minimálisan is érdekelné a Microsoftot, hogy ki, milyen termékkulccsal aktiválja a rendszerét, akkor ezért szólnia kellett volna, hogy ezt a termékkulcsot egy másik hardver használja. De, mivel nem tette, hanem elfogadta, így szerintem CirrMee-nek adok igazat. -
CirrMee
addikt
válasz Lauda #115057 üzenetére
Így két évvel a lejárta után pedig még a tiszta win7-ből sem lehet jogtisztán 10-re frissíteni, ha átmegy a rendszeren, ha nem.
Nos az ügyvédemet idézve: a kulcsot az m$ kezeli/ellenőrzi. Amíg kulcsok kezelője jogtiszta kulcsot enged váltani, azt nem nevezheted illegálisnak. Amennyiben meg tudod indokolni, hogy milyen védelmet törsz fel, vagy kerülsz meg (lásd hatályos szerzői és szomszédos jogok), akkor tudod kijelenteni, hogy illegális a dolog.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
King Unique
titán
válasz Erwinke #115083 üzenetére
Mármint helyi fiók / Microsoft-fiók nyilván van, ahol ha sikerült elfelejteni a belépési jelszót, akkor szükség esetén megoldható a password reset. Illetve itt a topikban is volt erről szó többször.
(#115084) balage25:
Meg, van rá több módszer is, lásd az alábbi leírásban lévőket. -
balage25
senior tag
A driver fisiteseket ki lehet kapcsoni, ha igen, hongyan?
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok.
Ismerosom a napokban megvaltoztatta a notebook jelszavat. Mar tobbszor kapott win uzit h valtoztassa meg. Es ma probalt bejelentkezni, de elutasitja. Ilyenkor mit lehet tenni?
Koszonom!
Nincs fiok csatlakoztatva a gephez. Csak siman kodolva. [kép]
Koszonom. -
KTibxx
aktív tag
válasz King Unique #115044 üzenetére
Köszönöm a segítséged, mindenki másét is. Tiszta telepítés lett a vége,nem ment másképp.
-
Brownn
tag
köszönöm geth
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok,
Tudja valaki pontosan, hogy a win10 mi alapján sorolja be a hálózatot Public-ba/Privát-ba?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Brownn
tag
Sziasztok Urak!
Meglehet oldani h 1 fizikai gépen külön elszeparált felhasználói fiókot létrehozni, amin
-A windows nyelvezete különböző lesz (egyik fiók angol, másik magyar)
-A felhasználói fiókokban lenne 1-1 olyan partíció amihez nem fér hozzá a másik? Tehát mintha teljesen 2 külön fizikai gép lenne.Esetleg milyen korlátozásokat lehet bevezetni a rendszergazdai jogokkal a másik fiókra?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok,
Segítsetek pls, megőrjít a Win10! Pár hete vettem egy új laptopot gyakran észreveszem, h vmelyik alkalmazás pörgeti a processzort, ami miatt megállás nélkül megy a hűtés a gépen. A Win Update az, de nem értem, h miért?! A ma reggeli első bekapcsolás óta (több mint egy órája!) is fut a program, a feladatkezelőben ezt látom:Ha belépek az Update-be azt látom, h a gép naprakész, utolsó ellenőrzés tegnap délelőtt 10 körül. A Store-ban is ki van kapcsolva az automatikus frissítés, ott látható 8 elérhető frissítés. Mi lehet ez, van erre vmi megoldás? Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
pinnacle
nagyúr
válasz King Unique #115064 üzenetére
Akkor az lesz. Régebben hibernáltam, de már csak alvó módba teszem.
-
titán
válasz Marci112233 #115069 üzenetére
Ez a te dolgod. Egy szakmai topikban azért ne terjesszünk olyat (mert ezt írtad), hogy kalóz winből te két évvel a frissítési időszak után frissítettél és jogtiszta win10ed lett.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz King Unique #115053 üzenetére
Igaz hogy volt korábban 10 rajta, de nem Pro hanem Home. A Home is frissítve lett 7-ről ami meg nem mondom hogy eredeti volt-e vagy sem, mert úgy kaptam a gépet hogy 7 Home Premium volt rajta, viszont a laptopon mai napig itt virít az UBUNTU matrica, így gondolom gyárilag az volt előretelepítve rá. (Ismerős szerezte be garanciával nagyker áron és rakatta fel a 7-et rá.)
(#115057)Lauda
Jogtiszta, vagy eredeti-e vagy sem annyira nem izgat, mert ha elszállna meg tudnám venni, de ha elkerülhető, miért ne?Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
törölt tag
válasz Armagedown #115050 üzenetére
"Az ata portoknál letiltható egyenként minden lemez detektálása a bios által."
hol és hogyan ?
[ Szerkesztve ]
-
John_Doe
senior tag
-
Zsolo777
csendes tag
Sziasztok!Valakinek van valami jó ötlete Win10 64bit Pro valami tartós aktiválás,mert Kmspico 11 verziót használom de ezzel csak max 6 hónapig birja.
Köszönöm!https://pm.forgeofhealth.com/hu/product/eg%C3%A9szs%C3%A9g-extra/20182236
-
King Unique
titán
válasz pinnacle #115063 üzenetére
Azért nincsen nálad ott PC-n, mert vélhetően kikapcsoltad a hibernálást. Ha ki van kapcsolva, le van tiltva a hibernálás, akkor nyilván gyorsindítás sincsen, mivel az utóbbinak feltétele a bekapcsolt, engedélyezett hibernálás. Vagyis rosszul emlékszel, nem helyezték át.
-
pinnacle
nagyúr
válasz King Unique #115026 üzenetére
-
nagyúr
válasz megint én #115061 üzenetére
VirtualBOX-ban sem megoldható egy guest W7 OS-el ?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
megint én
őstag
válasz PitLee #115060 üzenetére
Ezer kösz.
A DX-et nem sikerült felrakni, de a játék elindult kompatibilitással.
Viszont menet közben kifagy. De ezt már kezdem feladni.
(Barátnőmnek a Sims2 volt a kedvenc játéka kiskorában, azt most itt rágja a fülem, hogy varázsoljam föl valahogy. Már 3 órája nem megy.)
De nem baj. Szerintem ennek lőttek.[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
válasz megint én #115056 üzenetére
Innentől csak tapogatózom , nem tudom segít e .
"Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása"-nál
van egy ilyen lehetőség
"Örökölt komponensek"
ezt ha lenyitod lesz egy
"Direct Play"
lehetőség ez elé pipa majd alul oké, ekkor a Win telepíti ezt a szolgáltatást és elvileg működnek a régebbi DirectX-es játékok is.
itt egy vidinyó -
titán
válasz Marci112233 #115049 üzenetére
Még annyi, hogy a kalóz win7-ből a hivatalosan megadott frissítési időszakban sem lett jogtiszta win10. Így két évvel a lejárta után pedig még a tiszta win7-ből sem lehet jogtisztán 10-re frissíteni, ha átmegy a rendszeren, ha nem. Szóval gondolhatod az említett rendszered milyen távol áll a jogtisztaságtól.
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
válasz megint én #115048 üzenetére
Itt írnak róla bővebben
DirectX 9, MS fórum link -
King Unique
titán
És ebben most mi az újdonság, mit is igazol?
A most leírt példában egyrészt aktivált volt a frissítési alap, ahol nem újdonság, hogy technikailag akár a hivatalos hátáridő lejárta után, valamint akár okosított alapnál is működhet az ingyenes váltás és összejöhet a digitális licenc. Ahogyan az sem, hogy ha 1x már telepítve és aktiválva lett azon a hardveren a W10, van arra érvényes digitális licenc, akkor egy újratelepítésnél újból beaktiválódik, még termékkulcsot sem kell megadni, amit a telepítő is leír az aktiválásnál. Másrészt viszont az előző válaszban linkelt cikk végén le van írva a Microsoft válasza, vagyis hogy technikailag hiába működik még most, a határidő lejárta után is és virít ott a gépházban a digitális licenc, attól az hivatalosan még nem számít jogtisztának.[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz Armagedown #115050 üzenetére
Köszi!
Felment, hibátlanul!
De sajnos a game még mindig hiányolja a DX9-et. -
titán
Valóban csak halkan, mert jogtisztán frissíteni 10-re már rég nem lehet, ahogy linkelték is neked.
-
Marci112233
addikt
válasz King Unique #115039 üzenetére
Csak halkan súgom meg hogy egy jó öreg régi telepítővel ami kalóz volt, de önaktiválós Win7 Ultimate-t rakott fel anno a laptopra frissítem kb 1 hónapja át 10-re, és simán bevette a dolgot. MCT-vel nyomtam egy frissítést először mert én is meg akartam úszni a telepítés utáni programok visszapakolását, de mivel fagyogatott, ment a tiszta telepítés, és az új 10-et is mivel már egyszer aktiválta magát rajta újra megtette.(Mondjuk eredetinek is vette a 7-et is és átment azon a bizonyos frissítésen is ami ezt kiszűrte volna.) Vagyis én 2020 második havában is jogtiszta rendszert hoztam össze így.(Digitális licenc-el persze.)
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Egy régi játék Directx9-et kér. A directx telepítője viszont azt írja, hogy már van fönt újabb verzsön, ezért nem enged tovább a telepítő. Ilyenkor mithogyan? -
PitLee
őstag
válasz Lacpac #115040 üzenetére
Nálam úgy volt, hogy a Win10 telepített valamit, amivel hol volt hang, hol nem, érdekes volt.
Gondoltam egyet leszedtem a Realtek oldaláról a legfrissebbet ami az alaplapi Realtek chiphez kell, majd telepítettem, de itt meg nem volt tálca ikon, így a lapom oldaláról letöltöttem a Win10-es drivert és azzal helyreált a kép, mint Win7 idején.
Aztán később tudtam meg, hogy az új Realtekhez, WinStore kell.
VGA drivert is rakott fel a Win10, de azt is újratelepítettem az AMD-s változattal, telepítés elején "gyári alapbeállítást" vagy mit kérve, ő legyalulta az előző drivert és felrakta az újat, eltartott egy ideig, 1-2 perc fekete képernyő, agyaltam is hogy ez lehet zsákutca , de aztán befejezte.
Azért csináltam én is, mert megszoktam Realtek kezelőfelületét hangszínszabályzóját...ect.
+ hiányzott a felvételi oldalon a "sztereó keverő"-t ezzel szoktam zenéket felismertetni a Midomi-val.Amit nem tudok, csak dereng, hogy nem-e a Realtek driver telepítése közben ismeri fel az eszközöket és ez után tudja a VGA driver telepíteni a audio drivereit rendesen ?
vagy egy chipset driver (INF) kell esetleg, mert nem ismerte fel jól a hardver elemeket ?
Mivel amíg Win10 féle driverek voltak fent hiányoztak elemek az eszközkezelőből, de nem volt sárga háromszög sem, csak amikor elkezdtem a procedúrát ugráltak fel az új hardverek.
Kár ,hogy csak tapogatódzom nem tudok konkrétumot.[ Szerkesztve ]
-
zolee001
őstag
Windows 10 KB4535996 causes freezes, installation issues
Aki esetleg beleszaladna ne csodálkozzon,a hycomat WU team tegnapi munkásságának gyümölcse -
King Unique
titán
-
KTibxx
aktív tag
válasz King Unique #115039 üzenetére
Win10 kulcsom van. 7-hez vannak driver-ek, ezért végeztem volna így, de akkor marad a tiszta telepítés.
Köszönöm -
-
Lacpac
őstag
válasz PitLee #115031 üzenetére
Az alaplapi hangkeltővel semmi gond, működik, a vga -ba integrált hangkari nem megy.
A realtek régebbi driver, a mostaniak herélt szarok.
Nekem 2.0-ás hangom van, zenét szeretek hallgatni. Ha nézek valami filmet (nem 8-16-24K-ban) Csak valami 1,5GB-os szutykot (évi 5 film a termés, és akkor már túlzásba vittem), azon is 7,1 van. Sztereó rendszeren meg élvezhetetlen így. Ha a beszédet hallani szeretném, akkor az effektek elviselhetetlenül hangosak.
Ezt a differenciát hivatott kiegyenlíteni a fiziológiai kiegyenlítés.
Ezt sajna az új driverből kivették, az eq-val együtt. -->Marad a régi gyári realtek driver.
A lapom gyártójától töltöttem le az elsőt, Majdnem visszatértem az FX-hez + win7-re. Sok hasznos funkció nem volt meg, de gémerül nézett ki.....
Megmondom őszintén, inkább parancssoros gui legyen hozzá, de minden elérhető rajta, mint csili-vili, de lófaszt sem tudó gémer gui. -
King Unique
titán
válasz KTibxx #115032 üzenetére
Aktiválni kellene, vagy esetleg a W10 kulcsot (ha van) megadni, máskülönben nem fog menni az MCT-vel a közvetlen upgrade, mint ahogyan nemrég másnál sem aktiválatlan W8.1-nél (példa). Aztán az gondolom megvan, hogy W7 Ultimate kiadásról közvetlenül W10 Pro kiadásra lehet váltani, vagyis annak megfelelő termékkulcs kell.
Aztán az nem derült ki, hogy melyikhez (7/10) van/lesz érvényes licenced, termékkulcsod, illetve pontosan hogyan történik esetedben az aktiválás, de nem hivatalosan és technikailag még mindig működhet az ingyenes W7, 8.1—►
W10 upgrade. Viszont ugye hivatalosan jogtiszta frissítési alap kell hozzá, illetve már csak múlt idő, mert technikailag hiába működik most is, az új információk alapján nem számít jogtisztának. Elvileg, mert gyakorlatilag ugye működik, "engedik"...[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Újabb jó hír.
Legalábbis azoknak, akik nem értik, mit keres a Cortana a windowsban.
[link] -
KTibxx
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Ha frissen telepített win7 ultimate van a gépen amit win 10-re frissítek (okkal csinálom így) kell aktiválnom ehhez a frissítéshez a win7-et (ami jelenleg a gépen fut), vagy elég aktiválnom a win 10-et a frissítést követően?
Köszönöm -
PitLee
őstag
válasz Lacpac #115029 üzenetére
A lapod gyártójától a HD audio drivert töltsd le ami a Realtek chiphez kell, szerintem az hiányzik.
Sajnos nem emlékszem már pontosan, de telepítésnél ha törli a régi drivert és kéri az újraindítást, akkor nem indítottam újra, hanem feltelepítettem az újat.UI: ha új a Realtek driver, akkor ha jól tudom lehet, hogy a windows storból is le kell tölteni valami Realtek cumót , azt hiszem a kezelőfelületet.
Régen volt egy Realtek driver loop, ami egy örök körfolyamatban végződött, törli a régit és újraindul, oké.
Újraindulás után a win még mielőtt rákattintottál volna a install exe-re már feltolt valami sajátot, akár offline a driver készletéből és akkor kezdődött elölről az egész, amíg egyszer azt nem mondtam egy fenét indulsz újra, install.[ Szerkesztve ]
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz King Unique #115023 üzenetére
Valamelyik frissítés után, (szerintem már több, mint 2 éve), már nem itt van a Gyorsindítás kikacsolása. Valahol itt van, de nem találom.
-
törölt tag
válasz King Unique #115023 üzenetére
Köszönöm!
-
King Unique
titán
válasz #45746688 #115021 üzenetére
Azt az Ubuntu, vagy a Linux kezdőknek topikban kellene fejtegetni, hogyan kell Windows & Linux dual-boot telepítést csinálni. Illetve először elolvasni az ottani téma összefoglalókat, ahol több leírás is linkelve van erre vonatkozóan. Példák: [link], [link], [link]. A Windows 10-nél meg ilyenkor célszerű előtte kikapcsolni a gyorsindítást, ami az előbb linkelt első leírásban is szemléltetve van.
-
nagyúr
válasz #73959936 #115014 üzenetére
Üdv !
EBBEN a videóban meglesz a válasz, 15 percnél tárgyalja a BOOT menüt.
Sanszosan, a BBS Prority-nél kell leváltani más eszközre/tiltani az ODD-t.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
törölt tag
Windows 10 mellé telepítenék Ububtu Linuxot a saját telepítőével. Mire számíthatok?
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Volt egy kék halálom az előbb, indítás után. Legalább három éve van Windows 10-em, összesen talán ez a harmadik kék képernyőm. Asztal feljött még, böngészőt nyitottam, majd összeomlott és újraindult. Ennyit látok a naplóban. Van valakinek ötlete?
Köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
piero86
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek most telepítettem frissen Windows 10 Pro verziót. Eddig 7-est használt.
Olyan probléma akadt, hogy nem áll le a gép. Hallani hogy a merevlemez leáll, a monitor kikapcsol, de gép nem kapcsol le. Win7-nél nem volt gond.
Windows, driverek a legfrissebbek rajta.
A konfig: i7 2600, 8GB memória, GTX1050Ti.
Valakinek ötlete? -
-
-
zzola
titán
Üdv!
MSDN időkből maradtak kulcsaim. Van valami portál vagy app, amivel le tudom ellenőrizni, hogy aktívak-e a kulcsok?
Köszi. -
törölt tag
válasz King Unique #115007 üzenetére
Hát a baj ott kezdődik, hogy elsődleges boot eszköz az op rendszert tartalmazó ssd, mégis megnézi a cd-rom---ot
és az amiért zavar az az, hogy mivel memória bővítés miatt én állítottam vissza alapra a biost így elveszett az a beállítás, amivel kihagyja induláskor ezt....
szal : létezik az a beállítás, amivel ki lehet kapcsolni....
-
King Unique
titán
válasz #73959936 #114998 üzenetére
Azt egyrészt neked kellene tudni, hogy a te gépeden a BIOS-ban milyen opciók vannak, ott van-e lehetőség az optikai meghajtót letiltani a bootolásnál. Másrészt meg nyilván azt a meghajtót kellene beállítani elsődleges boot eszközként, amiről a Windows rendszerindítása történik, nem az optikai meghajtót.
-
King Unique
titán
válasz GEPESZ66 #114994 üzenetére
Mármint a telepítés végeztével jön a bejelentkezés a Windowsba és utána történik a driverek és egyéb frissítések telepítése. Ha nem akarod, hogy a Windows Update automatikusan telepítse a VGA drivert, akkor elég akkor deaktiválni az internetkapcsolatot, nem feltétlen kell a teljes telepítést offline módban csinálni. Illetve az is beállítható, hogy ne legyen automatikus a driverek telepítése/frissítése.
Arról pedig nemrég már volt szó, hogy lehet Microsoft-fiók nélkül is telepíteni, helyi fiókot választva. -
nagyúr
válasz Lacpac #115001 üzenetére
Hmmm.. ebben a gépemben szintén R9 380 van.
Csak nálam semmi nincs HDMI-vel csatlakoztatva, mindkét monitorom DVI-vel rákötve (DVI-I és DVI-D portokra a VGA-n).
Melyik driver van fent nálad és melyik W10 pontosan ?Bár nálam minden "ősrégi".
A VGA drivere még az eredeti 2015-ös, az Asus weblapjáról (R9 380 4 GB Strix OC).
És igen, szándékosan nincs se a W10 se a VGA driver frissítve, célfelhasználás van a gépen, oda ezek tökéletesen megfelelnek, nem szeretem a nyűgős frissítéseket.(#115004) Lacpac:
Ha hazaérek, otthon megnézem a fő gépen is, ott friss a WIN és a VGA driver is, igaz abban RX480 van, de akkor is.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Top cat
addikt
válasz #73959936 #115000 üzenetére
A First Boot Device-nál a CD van megadva. Azt állítsd arra ami neked kell.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest