- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
ClassicShellSetup. Nálam 100%-ig bevált. Ingyenes ,nem dobál semmi reklámot, nincs kompatibilitási probléma.
-
ricsi99
addikt
válasz
troland26 #49813 üzenetére
Win7 el volt ugyan ilyen hibám , akkor a topicban javasolták hogy töröljem abban mappában a file-okat ahova a win lehuzza a frissitéseket ,mert ott van gubanc... töröltem aztán ment minden rendben ,de már nem emléxem hogy a windows mappában hol van + hogy a 8.1 ugyan oda pakolgassa e...
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
-
ricsi99
addikt
válasz
Tournament #48587 üzenetére
Thx
Müxik. -
ricsi99
addikt
Eredeti win 8.1 telepitések lessznek (6 gép külön külön licenszel)...
, külön nem lehet letölteni a mostanában kijött sp1 et? vagy update.. ahogy tetszik
Mobilneten nem akarom letöltögetni mind a 6 géphez az összes frissitést s ott nem használhatok modositott wint....csak eredeti lemezest -
ricsi99
addikt
Sziasztok
Of Line modban kellene pár gépet telpitenem.... sp1-et le lehet hozzá külön tölteni valahol?[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
Sziasztok.
Kérdés: 2 hálo kari van a gépemben. Az egyiken csatlakozom az otthoni hálozathoz a második wifi kártyán pedig az internethez. Hol lehet beállitani a win8-ban hogyha használom a wifi karit akkor arrol menjen a net de a hálozat ne szakadjon meg? Mostani manuális megoldás hogy kihuzom a hálokábelt és megy a wifi karin a net .... -
ricsi99
addikt
válasz
Victoryus94 #10514 üzenetére
egy jo boot beallitas jo lenne mivel ha win8 at teszek fel csak ujrainditassal inditsa a win7 et
ha elsonek felpakolom a win8-at majd masodiknak a win7 et akkor a win7 inditomenujevel tudom utanna inditani a 2 rendszert? -
ricsi99
addikt
Udv
2 kerdes.
A side-bart nem lehet visszavarzsolni valahogy? Nagyon megszoktam a Gadget-eket.
Cd emulalasra az alcohol 120% progit hasznaltam Rp/ben ment ,pro ban nem ,tudtok valamit ajanlani helyette addig valamit amig nem jon ki belole ujjabb verzio? -
ricsi99
addikt
Van egy regi levelezoprogim (incredimail) 5 tonna levellel ,win8 alatt meg nem megy ,az ujjabb verziok meg nagyon csiricsarek nekem... ,majd megprobalom valami progival atvarazsolni a levelezesem ...
tud valaki valami jo progit ami win8 alatt is hibatlan ,nem oriasi es kezeli a regi pop3 as fiokokat? -
ricsi99
addikt
Windows Virtual PC muxik win8 x64 alatt? Probalta mar valaki?
-
ricsi99
addikt
Kérdés. 2 particiora felraktam a win8 at ,most ha win 7 re akarok belépni ujrainditsa az egész rendszert... ki lehet ezt küszöbölni? nekem nagyon megfelet a win 7 boot menedzser is...
-
ricsi99
addikt
Olvastam hogy a win8 precizebben kezeli a 2 moncsit... valaki tudna dobni egy linket ahol részletesen ki van ez taglalva, buta 1-bites felhasználói szinten?
-
ricsi99
addikt
Üdv
Nvidia driver létezik már win8 hoz? tegnap probaképp telepitettem a notimra a hivatalos prewiev verziót de a videokarit nem ismeri fel nv6800-go...
tippek?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!