- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Outlook topic
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Bitcoin topic
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
szabonagyur #54320 üzenetére
Pedig de jó lenne
-
Vartanus
őstag
válasz
szabonagyur #54317 üzenetére
Kipróbáltam hogy hagyom a Microsoft féle drivert..nem jött be. Töröltem majd telepít Realtek legújabb driver,de azzal is csinálja
Explorer sem igen működik olyankor
A kis Gadgetjeim sem firssülnek,Win Update sem tud letölteni..)
AZért köszi bármit ami még eszedbe jut
-
Vartanus
őstag
válasz
szabonagyur #54315 üzenetére
Ha net kábelt bedugom a notiba ott tökéletesen minden esetben megy a net,újraindítás után bármikor..én is azt hittem hogy router,de mivel ugyanazon netkábellal a Win 7-es notebookom simán megy. Nemrég ugyanezen hiba miatt csináltam egy teljes Win 8 Backupot az AOMEI progival. Pár napig tökéletesen ment de elmúlt két nap sokat cserélgettem az itthoni 3 routert hogy megtalálja a legjobb összeállítást,azóta megint vacakol....Chromeot fe akartam rakni,hogy kipróbáljam azzal milyen,de a telepítő net hiányában el sem indult.
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne,hogy a net vacakol a gépemen. A net indikátor logó ami a tálcán jobb alsó sarokban van nem mutat hibát,még is ha firefoxon ránymok egy oldalra egy ideig tölt aztán kihozza hogy új lap és üres az egész..win update sem működik. Ha az eszköz kezelőben törlöm a Realtek Gb Ethernet driverét és az eszközt majd újra rakja a drivert és reboot működik megint. A következő újra indításnál megint a fent említett hiba amíg megint nem törlöm a dirvert...kezd nagyon idegesítő lenni.
Mostanság sokat cserélgettem routert mert ami itthon volt besz...t,lehet valamit vissza kéne állítani registryben?
Nagyon sokat jelenten egy építő kritika vagy vélemény
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Végül is újraraktam a gépet.
Annyi kérdésem lenne,hogy valami rendszermentési fájlt vagy hasonlót hogyan lehet készíteni 8.1-nél?
Ha legközelebb is újra kell netán rakni a windowst bármi miatt ne kelljen mindig mindent újra beállítani és drivereket és alap progikat(totalcmd,office,vlc,foobar stb stb) újra felrakni
-
Vartanus
őstag
Halihó!
Pár napja benyeltem egy brutál maleware/spyware "vírust" ami kicsit hazavágta a 8.1 Pro rendszerem,de a spyhunterral sikerült úgy ahogy helyrepofozni. Egy gondom viszont felmerült. A gépemen van egy kis alkalmazás, nevezetesen AMD System monitor. Elszerettem volna ma indítani,hogy megnézzem a Prime95,Furmark izzasztás alatt van-e throttlingja a procimnak. Az indítás után fagyás és ez a kép fogadott,akárhányszor próbáltam elindítani:
Mi okozhatja a problémát és mi lehet a megoldás?
Esetleg egy ilyen nagyobb spyware után érdemesebb lenne újraraknom az egész W 8.1-et?
Segítségeteket előre is megköszönöm!
-
Vartanus
őstag
Sziasztok..
Kérdésem lenne.
A W 8 új funkciója a felujítás,és a recimg progival együtt visszaállítottam egy régebbi állapotot..
CSAK hogy engem eléggé zavar hogy a C meghajtón 4,valamennyi helyet foglal a Windows.old..sehogy nem tudom törölni..van valami megoldás,esetleges DOS-os mahináció..Tudtok ajánlani egy jó rendszer visszaállító progit?
-
Vartanus
őstag
Ha a W 8-as gépem lemegy alvóba és utána beröffentem alvó módból visszatérve a google cuccok nem működnek hiába próbálok pl IE-en,firefoxonvagy chorme-on belépni semmi,próbáltam a kezdőképernyőre letölthető google kereső alkalmazást de az is ilyen tüneteket produkál.Először arra gondoltam hogy a nemrég felrakott gadgetpack okozta,de miután letörtem is jelentkezik a gond..van valami ötletetek,hogy miért és hogy mivel tudnám megoldani? Ha lehetséges szeretném az újrarakást elkerülni.
Előre is köszi
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Egy probléma merült fel nálam...nevezetesen mióta W 8-ra váltottam előfordul gyakorta hogy neten egyes google szolgáltatások nem jók..pl gmail van hogy rákattintok,egy ideig tölt aztán semmi csak kiírja hogy új lap..a maps néha hosszú percekig tölt és néha be sem tölt...firefox 21.0-át használok.
Mi lehet a gond?Esetleg ötlet a megoldásra?Előre is köszi
-
Vartanus
őstag
Halihó!
Korábban kérdeztem rá a gadget dologra,és ajánlottatok 3.féltől származó progit, nos most jutottam el oda,hogy nekiláthatnék,de egy kérdés felmerült bennem. Vas László ezen cikkében,melyben a w 8 modern UI-ról ír a végén említést tesz a start menü becsempészésére szintén 3rd party progikkal,viszont ezt is hozzá teszi: "Én nem használok ilyesmit, és mindenkinek felhívnám a figyelmét arra, hogy e programok – legyenek akár ingyenesek, akár fizetősek – elég mélyen belepiszkálnak a rendszerbe, és könnyen előfordulhat, hogy bonyodalmakat okoznak."-nos ennek következtében én le is mondtam a start menüről,de kérdezem én,hogy esetleg 3rd partys gadget okozhat-e véleményetek szerint bármi nemű galibát?Kb. 1-1,5hónapja váltottam w 8-ra újrarakással,és jóópár hónapig nem szeretném újra rakni a gépem egy esetleges hiba miatt,ezért kérdeztem a fent említett dolgot.
Válaszaitokat előre is köszönöm
-
Vartanus
őstag
Én már jó ideje használok ccleanert és semmi baja tőle a rendszeremnek évekig működött a win 7 most is csak a w 8 miatt lett száműzve,és rendszeresen használtam rajta,és semmi baja,szóval nem értelek mi baja lehetne pl ccleanertől,registrykben pedig manuálisan nem piszkálok
-
Vartanus
őstag
Halihó!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok:
1:A tálcán a műveletközpont ikonjánál napok óta látható egy óra,és ha ráviszem az egeret kiírja hogy a karbantartás megkezdődött,ez mennyire normális win 8-nál?-Aztán műveletközpontba belépve és a Karbantartás menüt lenyitva van egy olyan,hogy Automatikus karbantartás és hogy karbantartás leállítás-viszont ha rákilkkelek semmit nem csinál,szerintetek miért?és mi ez az autómatikus karbantartás egyébként és mire jó?2:Hol lehet azt beállítani hogy a win 8 hány mb lapozófájlt használjon?
előre is köszöntem a segítséget
-
Vartanus
őstag
Halihó!
Áttértem W 8 Pro-ra és kezdem már nagyjából megszokni az új struktúrát és a Start menü hiányát viszont van ami ami hiányzik... a Sidebar minialkalmazások
Ezek W 8-ban teljesen ki lettek iktatva,vagy valahogy előlehet csalogatni őket?
Köszi előre is
-
Vartanus
őstag
válasz
Psychonaut #32385 üzenetére
Köszi szépen
A gyorsulás mennyire érzékelhető általános használat mellett?(úgy hogy a rendszer SSD-n van)
-
Vartanus
őstag
Szasztok!
Elgondolkodtam a Win 7-ról 8-asra váltáson és kérdezném milyen tapasztalható előnyt jelent mondjuk a 8 pro 64bit egy Win 7 Ultimate 64bit-hez képest?
A start menü már elérhető a 8 Pro-n?
Mennyire nehezen szokható meg,mik azok amikre esetleg figyelni kell váltásnál?Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!