- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
üdv
a w8ban is van kompatibilitási mód, mint a W7-ben??? Lenne egy jó kis program, amivel fel lehetne frissíteni a rendszert
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Pár napja állandóan hibaüzenettel leáll a beépített IE 10 böngésző a 64 bites Win8 alatt. Ezt a böngészőt lehetetlen újratelepíteni, vagy esetleg egy IE9-t feltelepíteni helyette? A Firefox és Google Chrome böngészők viszont tökéletesen működnek. Előre is köszi.
-
Boonen007
őstag
válasz
papa019 #7191 üzenetére
Az ön készülékében van a hiba. Nekem eddig semmi sem ölt semmit sehol semmikor.
"A Computex 2012 Intel keynote-on élőben halt be a Windows 8..."
Azért ez enyhén égő lehetett amikor valószínűleg az egekbe menesztette a rendszert a kedves bemutató úr/hölgy. Bár gondolom nekik is még csak RP van tehát abba meg belefér 1-2 halás.
-
-
btudos
nagyúr
Ahhoz képest hogy nem támogatott felbontás, az MSI cuccára HD Ready-t írnak, szar van a palacsintában.....
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
jó ez a W8, csak nekem 4 dolgot nem ismer fel egyenlőre.
Csempéket nem lehet valahogy kreálni, vagy letölteni, pl a Skype, TC, Chrome, FF-hoz?
-
samgar
őstag
tényleg semmi java nem fut? Behá..ok...
-
Van valami DVD acoustic cucc, ami működik win8-on? Egy külső meghajtóm van, és filmezés közben roppant zavaró a hangja, de amit win7 alatt használtam, az meg itt nem működik
-
Penge_4
veterán
"Viszont az tuti, hogy én x86 procisat akarok venni, legoptimálisabb az lenne, ha lekaphatnám a kijelzőt (Asus) és minimum 4GB RAM legyen benne."
4 giga ram mellé x86?
Minek az a kihalófélben lévő őskövület? Mi bajod az x64 procikkal?
Nekem "csak" egy ToughBook kéne Core i7-tel, minimum 8 giga rammal, fullHD (nem TN) kijelzővel és hibrid SSD (minimum 64 giga, hogy legyen hova nőni a winsxs-nek) + HDD (7200 rpm) kombóval. Kár, hogy ilyet nem gyártanak.
(#7171) mukibuci: Ja, olyan nekem se kéne. Az már Symbianos telóba is gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
de mi a jó ebben a duálscreenben?
mármint a látványon kívül.
[ Szerkesztve ]
-
semmi pontosat, 11,6 vagy 13,3 col a kijező, x86 alapja van és ugyanúgy tudod kapcsolgatni a külső monitort, mint most egy külön csatlakoztatottat (kiterjesztett asztal, klón, kikapcsolva). Viszont valami szétkapható cucc árban is barátibb lesz, meg erre azért sztem 1-1,5 évet tuti várni kell, hogy forgalomba kerüljön.
The ASUS TAICHI is a slim and stylish ultraportable with an astonishing key feature – both 11.6″ and 13.3″ models have a brilliant double-sided LED-backlit IPS/FHD display.
The TAICHI is as light and thin as the ASUS ZENBOOK™ and delivers uncompromised mobile performance, with 3rd generation Intel® Core™ processors, fast SSD storage and dual band 802.11n Wi-Fi. -
pzstm
titán
válasz
mukibuci #7141 üzenetére
láttam már mindet szinte. Én is eléggé lázba jöttem én is.
Viszont az tuti, hogy én x86 procisat akarok venni, legoptimálisabb az lenne, ha lekaphatnám a kijelzőt (Asus) és minimum 4GB RAM legyen benne.Kivéve ezt a dual screen-t. Ez valami kegyetlen durva.
Mondjuk vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, sérülés szempontjából mondjuk. Illetve remélem kikapcsolható lesz a külső kijelző
(pontos specifikációt tudsz erről a dual csodáról?)
-
válasz
buvartacsko #7152 üzenetére
Nekem is bejött a firefox nightly x64. Operát szerettem volna, de a Chrome-tól irtózom.
(#7154) moonguru
Opera next x64 is csinálja Win8_RP alatt is, FF nightly x64 nem.[ Szerkesztve ]
-
moonguru
őstag
válasz
buvartacsko #7152 üzenetére
Mit ér bármilyen Windowsos böngésző mikor van olyan fórum ahol kék halált hal a Windows 8 ha belépek?
Bezzeg Linux alatt nem...
CP-vel történt meg állandóan, a mostanival még nem próbáltam!
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Valaki próbálkozott egy ZTE MF110-es modemmel? Win8 alatt nem igazán akar működni.
Win7 alatt megy rendesen, van mobilnet normálisan. -
cellpeti
nagyúr
értem
a csempéket hogyan lehet bezárni?
-
cellpeti
nagyúr
köszönöm urak.
még egy kérdés - Ki milyen böngészőt használ?
-
samgar
őstag
Hmm. Hibernálásból felébreszt, jelszó beír, kiírja nem stimmel (pedig de) majd újraindul. Második eset.
-
-
cellpeti
nagyúr
milyen NET Framework van a W8-ban? Nem tudom telepíteni a Lenovo System Update-t
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Van bármiféle információ töredék arról, hogy megközelítőleg, mikor lesz elérhető magyar nyelvcsomag?
-
Krissz5435
aktív tag
Na újra én. Megnéztem az event viewerben, hogy mi lehet a baja az usbimnek és ilyen hibát találtam: "A timeout occurred while waiting for the EHCI host controller Interrupt on Async Advance Doorbell response." Valaki esetleg tudja, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni? Neten nem találtam semmit csak linuxhoz
-
-
McKane
senior tag
a Windows Defender lett a Microsoft Security Essentilals-ból ?
vagy kell rá valami víruskergető? -
janihunk
senior tag
Am most ez a WDDM 1.2 minden win8 AMD driverbe benne lesz? Mert akkor egyet sem fogok feltenni.
-
válasz
leviske #7126 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy a HD5 még marad és a DX11 lesz a határvonal, de HD4-nél sem jelenti, hogy többé semmi, még az AGP-s kártyáikhoz is vannak néha új driverek, csak nem rendszeresen és nem olyan szintű támogatás keretében, mint az újakhoz.
De még az is belekavarhat, hogy pletykálják már egy ideje, hogy az AMD elfelejti végre ezt a havi WHQL szarakodást, hogy mindig előbb teszi fel az ember a következő bétát vagy rögtön a WHQL-el beeső hotfixet, mint magát a WHQL-t (mert mire az megkapja a plecsnijét, már kijött három játék, amihez jobb a frissebb béta), ami viszont egy csomó erőforrást leköt, hogy havonta kötelezően kipréseljenek egyet.
Lesznek WHQL driverek is, de akkor, mikor tényleg érdemes (van egy jól sikerült verzió, amit beküldenek, mikor már értelmét látják, hogy WHQL plecsnivel is el legyen látva, mert többet nyújt, mint a legutolsó WHQL relese) és mellé több béta, mint nv-nél.
Persze lehet, hogy ez kamu, vagy akarják páran az AMD-nél is, de nem mindenki. De ez is bekavarhat abba, hogy melyik kártya milyen sűrűn és milyen jellegű frissítéseket kap.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Mármint rendszeresen, igaz? Ez elméletileg eleve megszűnik minden széria esetében, nem? Fura volna úgy kukázni a HD5 támogatását, hogy gyakorlatilag ugyanazok az alapok, mint a HD6-esetében (persze itt alulról a 800-as családig értem), és eleve a DX10 családokat is csak nemrég vonták ki a rendszeresen támogatott termékek listájáról.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
az app-khoz hozzárendelt file formátumoknak nálam total commander-ben nincs ikonja.
Ez feature vagy bug?
A normál programoknál rendesen működik.
-
A_ScHuLcZ
addikt
A beépített képnézegető használatára még mindig nem jöttem rá. Ha bökök egy fájlra megnyitja, de lépkedni nem tudok. Van valami trükk?
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Letöltöttem Windows8-ReleasePreview-UpgradeAssistant-l. a végén a telepítés később az asztalról választottam, de nem találom.
Az asztalon 2db 0bájtos fájl van: A következő letöltése + A következő telepítése
Hova töltötte a telepítőt? -
válasz
betyarr #7114 üzenetére
Azt hiszem Legacy kategóriába lettek átsorolva HD5 alatt, de attól még lesznek új driverek, csak ritkábban és különbontva a sűrűbben frissülő fővonaltól. Illetve nem kell már tőlük várni semmi mást, mint hogy a jelentett kompatibilitási hibákat javítgatják, teljesítménynövekedést vagy új szolgáltatások régi hardware-re visszaültetését már nem. (Megeshet, de nem lesznek aktívan rajta a témán és "követelni" -mármint nyafogni érte- sem lehet.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
betyarr #7114 üzenetére
Hát szerintem amíg jön ki driver win7-re addig 8-ra is fog. A baj az, hogy még CP alatt választhattam a legújabb bugos és egy régi 2010-es driver között, viszont most a release preview alapból a legújabb bugosat tette fel úgyhogy inaktív a Roll Back gomb az eszközkezelőben a Catalyst telepítők pedig nem ismerik fel a kártyát.
-
törölt tag
válasz
latyika1994 #6744 üzenetére
Jelenleg leginkább semmilyet. Amit magától telepít a windows update az a legfrissebb, de bugos. Várni kell az AMD-re.
A régebbi catalyst telepítőkkel nem megy, nálam legalábbis nem ismeri fel a kártyát egyik se, amit win7hez adtak ki, a windows 8 release previewhez való pedig csak újabb szériákat támogat.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
Krissz5435 #7109 üzenetére
hmmm CP-hez még le lehetett tölteni send feedback toolt connectről. most nem találom. Esetleg microsoft fórumon nyiss témát neki vagy nézz szét az answers.microsoft.com oldalon
-
pzstm
titán
válasz
Krissz5435 #7106 üzenetére
EZT nézd meg esetleg
ha erre gondoltál akkor feedback-elj. Más tippem hirtelen nincs
[ Szerkesztve ]
-
Krissz5435
aktív tag
Valaki tudna segíteni? 2 napja felrakta az RP-t, de valamiért idegesítően sokszor leválasztja az usb-s eszközöket. Nem tudom miért csinálja ezt. Próbáltam a power savinget az eszközöknél kikapcsolni, high performance-en van a power options, az usb power savingje kikapcsolva, driverek a legfrissebbek. Próbáltam az alaplap hátuljára dugni és a ház elejére is(ez az alaplapra van dugva de nem hátul). Egyszóval mindent. Az alaplap msi 785gt-e63. A legrosszabb, hogyha leválasztja az eszközöket akkor nincsen netem kb 2 percig. Az egérnél ez kb egy kis villanásból látszik. Előtte CP volt fenn ahol nem volt baj, dp-nél ugyancsak semmi hiba nem volt. Áramszünet sem volt, hogy az hülyítette volna meg a gépet.
Előre is köszönöm ha valaki segít, vagy ha esetleg tud valamit erről a problémáról és az esetleges megoldásról. -
gyulank
addikt
válasz
buvartacsko #7098 üzenetére
A stílus, és a téma nem ugyan azt jelenti. A 3 Oprendszernek más-más stílusa van. De a témát csak a W98-ban lehetett beállítani részletesen. Csak abban volt lehetőség minden megjelenő elemet méretezni, színezni. Az pedig, hogy nektek nem tetszik a linkelt téma, nem jelenti azt, hogy nekem tetszik az eredeti. De jó is, hogy nem tetszik, így könnyebb belegondolni, hogy milyen lenne, ha alapból olyan lenne, és csak annyit tudnátok állítani rajta, amit a Win7 alapból enged.
-
Marci__
tag
-
Tibi86
aktív tag
Először nekem sem működött. De, ha átállitod a Home Location-t Usa-ra, úgy működik. Legálábbis nálam... De van Store-ban Accuweather for win 8 az jobb szerintem.
Más:
Egyébként, Nvidia-tól érdemes feltenni valamelyik drivert? Mármint azon kívül amit felrakott. Mert nálam alacsonyabb az fps néhány játékban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc