- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Outlook topic
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Bitcoin topic
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokoládé13
tag
válasz
szabonagyur #54998 üzenetére
Köszönöm szabonagyur!
Így legyen ötösöd a lottón! Igazából abban a hitben voltam, hogy csak a WMP hiányát jelzi az az N betű, de tévedtem. Köszönöm még egyszer! -
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Feltettem a 8.1 N with update MSDN verziót a gépemre. Semmit nem nyúlkáltam a rendszerben, tehát az egész szinte szűz. Mivel már korábban is használtam 8-at, szinkronizáltam a régi fiókommal, lejöttek a régi appok, úgy ahogy kell. A gond az, hogy a fele kb. nem indul el, rögtön kilép.
itt van néhány hibaüzenet az eseménynaplóból:
"A következő alkalmazás kezeletlen Javascript-kivételhibával összeomlott: <App>. Az alkalmazás részletei: megjelenítendő név:<Skype>, AppUserModelId: <Microsoft.SkypeApp_kzf8qxf38zg5c!App> csomag identitása:<Microsoft.SkypeApp_3.1.0.1005_x86__kzf8qxf38zg5c> PID:<4064>. A JavaScript-kivételhiba részletei: kivétel neve:<WinRT error>, leírás:<A megadott modul nem található.
>, HTML-dokumentum elérési útja:</default.html>, forrásfájl neve:<ms-appx://microsoft.skypeapp/js/log.js>, forrássor száma:<21>, forrásoszlop száma:<3> és veremkivonat ms-appx://microsoft.skypeapp/js/log.js:21:3 self.log(string)
ms-appx://microsoft.skypeapp/js/diagnostics/perfTrack.js:17:17 init()
ms-appx://microsoft.skypeapp/js/application/bootstrapper.js:575:9 bootstrap()
ms-appx://microsoft.skypeapp/js/default.js:10:9 Anonymous function()
ms-appx://microsoft.skypeapp/js/default.js:3:2 Global code"DeviceSetupManager
A metaadatok másolása nem sikerült, eredmény={E4324116-B3FC-55B8-9A55-C17FE24E677E}, tároló: '0x80070490'Clouder
A(z) <App> alkalmazás leállt a terminateApp API hívásával. Az alkalmazás részletei: megjelenítendő név:<Clouder!>, AppUserModelId: <29937NicolletFabien.Clouder_27eb1sea2sgwj!App> csomag identitása:<29937NicolletFabien.Clouder_54.1.0.91_neutral__27eb1sea2sgwj> PID:<1844>. Az API hívása a következő HTML-dokumentum környezetéből történt: </default.html>. A terminateApp API-nak átadott hibaobjektum a következő részleteket tartalmazta: leírás:<{"description":"Nem várt metódushívás vagy tulajdonságelérés","number":-2147418113,"stack":"Error: Nem várt metódushívás vagy tulajdonságelérés\n at initialize (ms-appx://29937nicolletfabien.clouder/js/media-player.js:189:13)\n at Anonymous function (ms-appx://29937nicolletfabien.clouder/js/default.js:133:13)\n at dispatchOne (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:9416:25)\n at dispatchEvent (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:9415:21)\n at drainOneEvent (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:9469:13)\n at drainQueue (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:9486:9)\n at Anonymous function (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:2952:17)\n at state_running.enter (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:2951:13)\n at _setState (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:2667:13)\n at Anonymous function (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:2866:13)"}> és veremkivonat:- Error: Nem várt metódushívás vagy tulajdonságelérés
at initialize (ms-appx://29937nicolletfabien.clouder/js/media-player.js:189:13)
at Anonymous function (ms-appx://29937nicolletfabien.clouder/js/default.js:133:13)
at dispatchOne (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:9416:25)
at dispatchEvent (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:9415:21)
at drainOneEvent (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:9469:13)
at drainQueue (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:9486:9)
at Anonymous function (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:2952:17)
at state_running.enter (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:2951:13)
at _setState (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:2667:13)
at Anonymous function (ms-appx://microsoft.winjs.2.0/js/base.js:2866:13)Mi lehet a gond? Nem szívesen telepíteném újra.
Előre is köszönöm a segítségetek! -
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Windows 8 alól a gép nem látja a Wi-Fi hálózatokat. A Win7 alatt kb. az egész falué látszik, W8 alatt meg a sajátom sem.
Mi lehet a gond? (driver OK, diagnosztika futtatva - nem talál problémát, kivéve hogy nincs elérhető hálózat)[ Szerkesztve ]
-
csokoládé13
tag
A Start Menu mizériának sem most lesz vége... legalábbis akkor, ha a Samsungon múlik.
-
csokoládé13
tag
válasz
Krissz5435 #11321 üzenetére
Dave™: Köszi!
A felugró ablak egy kék képernyő egy linkkel, ami a "gépházba" irányít, hogy újítsd meg a licenced. Ráklikkelsz a linkre és eltűnik. Nem kapcsol ki a gép, nem történik semmi. Az a rossz, hogy azt sem veszi figyelembe, ha épp filmezel.
A kulcsot utólag is be lehet írni. Az utolsó kérdésedre pedig nem tudom a választ, de nem tartom vószínűnek. Woland_2k vagy Tony Soprano majd pontosít.[ Szerkesztve ]
-
csokoládé13
tag
Kicsit megbántam, hogy a magyar W8-at tettem fel. A Metronak nagyon nem állnak jól az ékezetes betűk. A jobb oldali sáv is tök széles lett a "kezdőképernyő" miatt. Az talán maradhatott volna "start".
Egyébként a Metros felületen, hogyan címezhetem meg a kategóriákat? Pl.: hírek, játékok...
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Egy gondom lenne a fényképek, videók, zene csempével: sehogy nem tudom feltölteni őket. Azt írja, hogy a mappák a library-ben üresek... pedig rendesen tele pakoltam őket.
Mit lehet tenni ebben az esetben, mert így használhatatlan a csempéim nagy része?!Köszi előre is!
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Van bármiféle információ töredék arról, hogy megközelítőleg, mikor lesz elérhető magyar nyelvcsomag?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap