Új hozzászólás Aktív témák

• a1200

aktív tag

Azért írtam kevés hosszú üzit, hogy minden egyben meglegyen néhány üziben. Jobb így, mint 10-szer ennyi üziben napokig írogatni itt 2-3 dologról/üzi.

Jó lenne végre a kérdéseimmel foglalkoznotok, nem azt firtatni, hogy miért használok egyszerre 130 lapot.
    Akinek van pár komoly programja, vagy játszik, stb., annak meg az miatt kell 4-8 GB, nem értem miért fontos ez.

Nem azért jöttem ide hogy baszogassatok, kioktassatok, röhögjetek rajtam.
    Értelmesen megfogalmazva pontokba szedtem a dolgokat, amiket tudni akarok.
    Az OS működéséről szól ez a topik, ehhez szorosan hozzátartozik a hardver, amin fut, a gyorsítótár, a SATA kezelés, a RAM teszt, RAM méret, az SSD, a vírusvédelem, az OS beállításai, a böngészők, a kinyitott lapok száma, ezért kérdeztem ilyeneket. Lehetetlen ezeket külön topikban megkérdezni, mert akkor le kéne írnom a többi dolgot is, ami kell a megértéshez (a RAM mérethez az OS-t, stb., az OS-hoz a RAM méretet, a böngészőshöz az OS-t + a RAM méretet, stb.), ez rengeteg meló, nem vállalom, senki sem vállalná.

Ha nem megy az értelmes válaszolás, akkor most fejezzük be, inkább kitapasztalom magam a dolgokat, mindenre rányomok, minden beállítást átnézek, annak a beállításait is, stb., mint az XP-nél is csináltam.
    Ha nem segítetek, akkor mondjátok meg itt nyíltan, hogy ne várjak válaszokat.
    Pedig még bele se mentünk a W8 mélyebb dolgaiba.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák