Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
westlake
félisten
válasz tknof1871 #59560 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hozod össze, hogy egy operációs rendszernek kevés legyen 60 GB. Akkora tárhely még két rendszernek is elég lenne. Legalábbis nálam. Az én Windows 10 könyvtáram ~16 GB. A ProgramData meg ~2,6 GB.
Egy rendszert mindig illik karbantartani, de a Windows 10-nél a eleve csak 2-3 darab frissítést futtat a Microsoft minden hónapban.
Ha nincs különösebb okod arra, hogy ragaszkodj a Windows 7-hez, akkor én mindenképpen csak ajánlani tudom a Windwos 10-et. Elvégre már a harmadik (stabil) verziónál járnak.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
-
dugo_
veterán
válasz tknof1871 #59524 üzenetére
Rakd újra lehetőleg egy minél frissebb frissítéseket tartalmazó integrált telepítővel. Mást nem nagyon tudsz tenni, a Windows meg azon belül a nem takarítható WinSXS mappa hízik rendületlenül.
8 giga lapozófájl elég feleslegesnek tűnik.CCleanert és Wise Disk Cleanert ráereszthetsz.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz tknof1871 #52955 üzenetére
Az alvó állapot az nem a hibernálás. Utóbbi esetben a RAM tartalma is kiírásra kerül, így áramtalanítva is lehet a számítógép. Az alvó állapotnál csak nagyon alacsony energiafelvételű állapotba kerül a gép (kicsit egyszerűsítve a dologot, csak a RAM kap áramot.) Igen, arra az utasításra törődni fog a hiberfil.sys.
The only real valuable thing is intuition.
-
LonGleY
veterán
válasz tknof1871 #45261 üzenetére
Biztos, hogy nem normális. Egyébként a bat fájlok miért kellenek? Nem elég, ha a Win 7 energiagazdálkodási beállításaiban kikapcsolod a HDD-k 20 perc elteltével történő kikapcsolását?
Az scvhost-ra nem nagyon tudok mit mondani. Esetleg a vírusirtó topikban lenne érdemes utánanézni, de én biztos, hogy ott kezdeném a dolgot, hogyújraraknám az egész rendszert, és elfelejteném a két említett védelmi programot a fenébe (az eset nem egy jó cucc, a malwarebytes-nak meg fölösleges futnia, az csak egyszeri ellenőrzésekre jó -> helyettük egy Comodo IS 8-ast pakolj, és máris előrébb vagy védelemben is).
-
tknof1871
őstag
válasz tknof1871 #42888 üzenetére
Közben megoldottam
Megnyitottam a Terület és nyelv ablakot, a Billentyűzet és nyelvek fülön a Megjelenítési nyelv kijelölése részen magyar-ra állítottam és most jó. De ezt egy olyan gépen, amin a Megjelenítési nyelv kijelölése kínaira volt állítva.Hogyan kell a képernyő billentyűzeten magyarról más nyelvűre váltani? De úgy, hogy ne járjak megint úgy, hogy az egész gépen a Megjelenítési nyelv kijelölése kínaira vált?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
vlevi
nagyúr
válasz tknof1871 #33121 üzenetére
Bootolhato dos-t nem fogsz tudni csinalni windowssal. Javaslom inkabb, hogy probald ki a freedost letolteni (laptopokat szoktak ezzel arulni:-) ), es az universal usb installerrel kiirni pendrivera. Erre a penre akar a vinyo firmware filejait is felmasolhatod, es utana errol a pendriverol bootolhatsz.
-
brd
nagyúr
válasz tknof1871 #31387 üzenetére
Az nagyon nagy, nem kell vele foglalkozni egyelőre, az aktuális max. NTFS partícióméret viszont 256TB jelenleg. A másik korlát az az, hogy UEFI nélkül 2TB felett (mert oda már GPT kell, az MBR max. 2TB) nem lehet bootolni róla, csak adatlemeznek használható.
The only real valuable thing is intuition.
-
-
félisten
-
félisten
válasz tknof1871 #27486 üzenetére
Szintén a lemezkezelőben, az érintett HDD nem lefoglalt-nak jelölt területén jobb egér/új egyszerű kötet és egy elsődleges, NTFS fájlrendszerű partíciót hozz létre, anélkül, hogy a méretén változtatnál...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz tknof1871 #27113 üzenetére
Én az Alcohol 52% egy legalább másfél éves verzióját használom (nem engedem frissülni, mert onnantól kezdve nem free), az simán működik 64bites W7 alatt. Ez a régi verzió még
sharewarefreeware volt...[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
nagyúr
válasz tknof1871 #27097 üzenetére
Sajátgépben van egy hd vagy dvd meghajtó. Arra jobb gomb mount vagy az iso-ra jobb gomb mount.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest