Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Sikerült ügyesnek lennem és egy mellékattintással a filmerit nevü programmal törölnöm az összes DirectShow filtert a rendszerből.
ebből indultam ki..// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sfdrakex
nagyúr
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
ledgeri
nagyúr
-
Steelmanus
addikt
Jah hogy nem említettétek hogy duplakatt a gondot okozó processzen és akkor láthatom a szálakra bontást is
Igen sajnos azt sem emlitettem hogy jobbklatty a processzen, es Properties... meg Kill stb Igaz azt sem tudtam hogy Samba-t hasznalsz mert nem irtad.
A lenyeg hogy rajottel es ezt meg is osztottad Velunk, koszonet erte. -
Steelmanus
addikt
Elso korben a Commodo osszeakadhat az MS Antimalware szolgaltatassal, hiszen mindketto ugyanazt figyeli, majd ahogy nezem a Live szolgaltatas igenyli a WLIDSVC.exe + WLIIDSVCM.exe azert nem tudod kiloni mert automatikusan indul igy be is tolti oket ha kilovod ujra vissza teszi. Nem tudom mi szukseg van futnia Ulead szervizenek ezt a szerviz szolgaltatasoknak kell megnezni lehet csak a frissiteseket keresi, ha nem kell tilthato.
Amit en a atallitanak vagy tiltanak:
Szerviz
Ulead: Kezi
ArcSoft: Kezi
Windows Media halozati szolgaltatas. Kezi
Automatikusan indulo dolgok tiltasa:
HD Audio Control panel: egyszer kell beallitani utann mar nem kell elindulnia a beallitasok el vannak tarolva, nalam is tiltva van.
A ket Google Crash Handler-t, hacsak nem kudozgetel hijegyezeseket a Googel-nak.
Java Updater is feleslegesen fut, ha kell kezzel frissitel.
Osszegezve a ket malware figyelo kozul az egyik felesleges, a Windows Live-ot allitsd at ugy hogy ne induljon a rendszerrel es Tégy egy probat. Erzesem szerin a Live okozza a magas terhelest.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Tettel be kepet es az alapjan meg jo par processz futhat ami csinalhatja a fesztivalt, ArcSoft, mintha lenne kamera is, a tobbit nem latni. Valamiert a VMIProvider is ket peldanyban fut, pedig az egyiknek egy ido uat le kellene allnia. A regebbi kephez viszonyitva tudnal mutatni olyat is ami a maradekot mutatja?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest