Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
Na ilyen sem történt még
Szóval a windows talált egy súlyos vírust, törölte azonnal, aztán ujra indult a gép, a start menü teljesen fekete volt, a ctrl shirt del behozta a feladat kezelőt. látszott hogy nincs biztonsági engedélyem, próbáltam engedélyt szerezni, a kövi újra indításnál már a feladat kezelő sem jött be , ok egyböl chkdsk /f kellett volna csinálni, megtörtént a javitás windows 7 DVDvel, betöltödik a windows végre de "Windows ezen példánya nem eredeti"
Te jó ég, a net nem segít mielőtt kérdeznéd, igen aktiválva volt a virus törlése előtt és legálisan.Segítség plz gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
nyugi tudom mire jó az a könyvtár. kizárt hogy bele piszkáljak, a rendszervisszaállító meg szintén tabu, ami zavar az a windowsban az install könyvtár alig telepítettem fel valamit, az elmúlt fél évben és majdnem a duplájára nőt.
Ok megnéztem a fájlokat és minden fájl adode javítókészlet.
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
válasz Doky586 #62421 üzenetére
Kösz a linket, hát kicsit följebb azt írtam hogy 30 GB foglalt a partíción most meg 35GB
Aszem megvan a problémás rész az egyik, bár az a +500m a Sys Volban meg a usersben sem tetszik annyira , és ezt úgy hogy semmi új progit nem telepítettem fel, csak windows frissítést.Winsxs 19GB/13GB
System32 3.6GB/2.3GB
Assemby 1.7GB/1.34GB
SysWOW64 1.3GB/1.27GB
Install 1.2GB/3.31GB <----
SoftwareDistribution 1GB/1.17GB
Microsoft.NET 962MB/963MB
Font 409MB/408MB
A többi 200MB alatti.Amúgy a főkönyvtárban a windows után a Program File (x86) jön 3GB/2.94GB al aztán Sys Vol Info 2.8GB/3.48GB al, Users 2.5GB/3GB és végül ProgramData 1.6GB/1.8GB.
-
Abrion
senior tag
3 hónapja takarítottam ki a Windows partíciót, felszabadult vagy 5gb hely
Most megint itt vagyok mert felszedtem 4gb pluszt és úgy érzem a Winsxs könyvtárnak "13.5 GB" van köze hozzá.
Cleanmgr ben volt egy update tisztító de az csak 250m volt, semmi más nincs ott ami nagy lenne, de már az is törölve van.
Jelenleg a windows könyvtár 25.2 GB -
Abrion
senior tag
válasz quailstorm #61379 üzenetére
Nem volt hozzáférésem a partícióhoz és a hálózatban megoldtam a dolgot , ennyit csináltam.
-
Abrion
senior tag
Csináltam valamit a Windows Xpben az egyik partícióval, még jó a Win XP-ben , de a Windows 7-ben nem látom és a lemez kezelőben nem tudok betűt adni a partíciónak, feltelepitetem egy partíciós programot, és az látja a partíciót és a benne lévő könyvtárat is de azzal sem tudok betűt adni neki.
Segítsetek -
Abrion
senior tag
Na a 60GBból lett 30GB, mert találtam még egy fájlt amit tudtam törölni hiberfil.sys 3GB volt, nincs szükségem alvó módra, kösz a segítséget .
-
Abrion
senior tag
válasz kraftxld #60493 üzenetére
Winsxs 19GB
System 3.6GB
Assemby 1.7GB
SysWOW64 1.3GB
Install 1.2GB
SoftwareDistribution 1GB
Microsoft.NET 962MB
Font 409MB
A többi 200MB alatti.Amúgy a főkönyvtárban a windows után a Program File (x86) jön 3GB al aztán Sys Vol Info 2.8GB al, Users 2.5GB és végül ProgramData 1.6GB.
-
Abrion
senior tag
Majdnem 29 GBny fájl "125 839" van a Windows könyvtárban,"26 896" ez normális? ha nem akkor mivel tudnám eltüntetni a nem használt fájlokat? úgy hogy ne okozzak semmi problémát.
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
válasz IstvánLászló #59239 üzenetére
a + ara ment hogy már jó
Bár engem érdekelne miért nem látta a windows az új frissítéseket.
4 hónap nem nagy idő, ha 1 év lenne akkor megérteném. -
Abrion
senior tag
Hali
Májusban volt az ucso frissítsem.
Ma próbáltam frissíteni a Windows, de már vagy 4 órája keresi a frissítéseket, segítsetek. -
-
Abrion
senior tag
Hali
Ilyen kérdést hová írjak?
Van egy új headsetem, és túl mély a hang játékban, régen ezt úgy oldtam meg hogy élesítettem a hangot, de Win 7 alatt nem tudom ezt megcsinálni az SB Audigyvel, legalább is nem találom az opciót. -
Abrion
senior tag
válasz sfdrakex #55168 üzenetére
igen firefoxon, és pont ezt akarom megoldani, hogy minden letöltött mail oda kerüljön ahol a mail cimemben van jelenleg.
nem is értem miért nem működik ez két oldalasan, ha a programban letörlök egy mailt, akkor a e-mailemben is törlődik, fordítva viszont nem működik.
Freemail es a cím.
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
Hali
Tegnap tisztogattam az email címemnél FFel, vagy 2k új mailt helyeztem át a kukába még nem töröltem véglegesen , ja és sikerült 0ra csökkenteni, ma bekapcsoltam a windows live mailt és ott nem frissül, minden mail ott van a beérkezett közt, próbáltam megoldást találni ere a problémára de semmi.
Segítsetek.
-
Abrion
senior tag
válasz Kezdő vagyok #52350 üzenetére
Nálam is ez a probléma, csak úgy a beleegyezésen nélkül, leakarja tölteni a gépre, pedig azt állítottam be hogy én döntöm el leakarom e tölteni frissítést vagy sem.
Megoldva
Csak menj be ahol kiválaszthatod melyik frissítést akarod letölteni, ott jobb egér gombra elöjönn egy kis menü, rakd rejtettre, és indítsd újra a gépet.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
Ismét itt
Két új biztonsági frissítésre 66A kód hibát ír az update, megint nálam van a hiba?
-
-
Abrion
senior tag
Na fiúk csak megoldtam a problémát, és csak ezt kellett csinálnom
http://support.microsoft.com/kb/2608523#letmefixitmyself
most már én nevetek holló úr ha nem baj xD
Kösz hogy az értékes időtöket rám fordítótátók.
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
válasz LonGleY #41532 üzenetére
Kedves holló úr.
1. Ha nem olvastad az előző két hozzászólásomat honnan tudod hogy írtam?
2. direkt vártad meg míg nem linkelem be az első hszt?
3. direkt linkeltél olyat ami biztos nem fog működni?
A. mert a frissítés mindenképp kérni fogja a msi fájl
4. most meg az jön hogy megsértődsz, úgy mint legutóbb amikor újra kellett telepítenem a windows kb 2 éve, akkor is pont így kezdted el az egészet.
5. és nem nem lehet a teljes programot újra rakni, kilép azzal hogy már fel van telepítve, és igen nem lehet a programot eltávolítani szintén kéri az msi fájl.ha nem direkt volt, akkor elnézést és kösz a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
senki nem tud igazi windows 7 hibában segíteni?
-
Abrion
senior tag
Új frissítés a Silverlightnak nem akar felmenni, msi hibát ír.
Segítsetek.
-
Abrion
senior tag
Hali
Tudok olyat csinálni? hogy egy bizonyos folyamatra "játék" ha elindul, akkor ne normál prioritást adjon a windows hanem mondjuk magast?
-
Abrion
senior tag
Van ara mode hogy a kikapcsolás menüje xp alapú legyen? mármint jelenleg egy legördülő menüben tudok választani, nem pedig felsorolva kis ikonként.
-
Abrion
senior tag
Úgy igen, de egy könyvtárral visszább nem tudtam, de nem ez a bajom, hanem hogy nem jelezte ki hogy nem volt tulaj váltás, ki tudja lehet fontos fájloknál sincs tulaj váltás, több millió fájl van, egyesével végig nézni túl sokáig tartana, jelenleg a nemfontos fájlokat másolom másik partícióra, amin nincs jogom azt nem fogja tudni másolni.
de ez így sokáig fog tartani, van vagy 1T anyag. és ezt nem fogom tudni megcsinálni a windows könyvtárában, ah.[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
Több mint egy éve nem használtam a windows 7 et, van pár NTFS partícióm amiben pár fájl nem tud a windows tulajdonos cserét csinálni, segítsetek, találtam pár olyan fájlt amin a cserélő csak úgy átmegy és nem ír semmi olyat hogy megtagadva, de mégsem csinál cserét.
-
Abrion
senior tag
Home prémium van, hogy tudom kicsinyíteni a betűk méretét?
A Firefox Könyvjelző eszköztára kicsit nagy. -
Abrion
senior tag
Hali
Látok olyan win 7 et amire upgrade van írva, az mit is jelent? mármint hogy mire jó.
-
Abrion
senior tag
na ennek nem örülök, áh, talán tudni fogom aktiválni telefonon oem verzióm van, na mindegy, kösz a válaszokat.
Vagy veszek ugyan olyan alaplapot 28k ért vagy 1 dobozost win 7 et vagy esetleg win 8
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
Hali
Elromlot az alaplapon, mi történne ha másik alaplapot raknák be, de azonos chipsetet, az okozna valami baj a windowasban? esetleg azonnal újra kéne aktiválnom?
-
Abrion
senior tag
válasz Sub-ZeRo #15801 üzenetére
szal akkor még nem kell ez a telefonos megoldás, ha jól értelek, mert eddig csak aktiválás volt, ez lesz vélhetően az első reaktiválás.
Más mindenkinek
Úgy döntöttem hogy megnézem hová megy a windows betöltése, és van egy csodás hírem , pontosan egy órával a megállás után újra indult a gép 2x megtörtént, szal ez valami kritkál error lesz, ha jól rémlik a menüben kitudom kapcsolni a resetelést, így kék halálba fog menni remélhetöleg. -
Abrion
senior tag
Lenne 1 ucso kérdésem, látom senki nem irt semmit az ucso hszemre, valszeg nem jelenti azt hogy olvassa a vinyot, a kérdésem, ha most letörlöm a particiókat ami a win7hez van köze, és újra telepítem, mit kell tennem hogy újra aktiváljam? Win 7 64x home oem van és nem változott a gép
-
Abrion
senior tag
Ez furcsa, gondoltam megnézem még1x a win 7, nem ment tovább, és fél órára elmentem, és amikor visszaértem, láttam hogy a vinyo ledje néhány sec után pillanatra felvillan, ti mit gondoltok erröl?
Más
senki nincs itt aki megtudná nézni a c fökönyvtárját hogy mi van? -
Abrion
senior tag
válasz vilmaboy #15773 üzenetére
próbáltam, de nem talált hibát, a bootrec /fixmbr is próbáltam parancssorban, kikapcsolás előtt töröltem pár kép fájl "jpg", lehet hogy mást is töröltem a főkönyvtárban, esetleg nem tudnál csinálni 1 képet hogy nálad mi van? tudod mit inkább leíróm, nincs is sok
hiberfil.sys
pagefile.sysezeket látom win xp alatt.
-
Abrion
senior tag
Hali
Na ilyen sem volt még, reseteltem a gépet mert nem akart indulni az egyik játék, és amikor visszatöltötte a Windowst, megakadt a betöltés, addig jut hogy fekete háttér és egér müxik de semmi más nem még a ctrl + alt + del sem , sőt még a csökkentet modeban is ezt csinálja. próbáltam az F8 at kezdésnél és próbáltam a hiba keresést meg az utolsó jó betöltést, de semmi változás. most win xp alatt vagyok és nem talált vírust nod32, próbáltam a spybotot is, mintha minden rendben lenne, segítsetek!
Nem akarom újra telepíteni, az aktiválás neces lesz, az a érzésem, Win 7 Home oem, nem változót a gép de érzem hogy nem lesz 1x még így is, segítsetek -
Abrion
senior tag
Hali
Audigy 1 hangkártyám van, XP alatt lehetett állítani sok mindent, például élességet, de win 7 alatt sehol nem találom, hol találom?
-
Abrion
senior tag
Hali
Hát remélem jó helyre írók, ma rá akartam a pct költi a tvre, de nem közvetlenül, hanem úgy hogy az s videó csatit rácsatlakoztatom a dvd felvevőre, eddig működöt már mint az XPn, de Win 7 alatt valamiért nem tudom kiterjeszteni az asztalt, azt írja ki hogy nem tudta menteni a képernyőt, vagy ilyesmit ha ara állítom a képfelbontást.
Catalyst Version 11.6 van fent
Ja igen, van 1 opció hogy melyik képen látszódjon az asztal, ha a kettesre állítom, akkor a tévén látható az asztal -
-
Abrion
senior tag
válasz márNemKereső #1875 üzenetére
nincs semmilyen opció USBre, legalább is nem találom
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
Na végre találtam egy hibát a windowsban remélem tudtok orvoslatott rá
van 1 jó müködö Fujifilm Finepix A800 Digi fénygépem és a csodálatos Windows MTP usb eszköznek látja próbáltam drivert frissíteni de még azt sem engedi.
remélem valaki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest