-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergogazd
csendes tag
Sziasztok!
Nem biztos hogy ide kéne írni a problémámat, mivel az eredetét még mindig nem tudom pontosan (de ti majd megmondjátok), egy biztos: win7-em van.
Az eset a következő: a gépem elég gyakran befagy (kb 10 mp-ig megy, aztán 10 mp fagy), és úgy rémlik, mintha tegnap még nem csinált volna ilyet. 1-2 héttel ezelőtt pedig egy nap akár többször is előjött egy teljesnek tűnő fagy, ilyenkor elég gyakran elment a kép is. egyszer úgy sikerült ilyen állapotból visszahozni, hogy letelt a screen timeout idő windowsban, és miután megmozgattam az egeret, bejött a ctrl+alt+del menüje (vagy micsoda), mivel előtte még azzal próbálkoztam helyrerakni a dolgot. egy "ismerős" teamspeak-en azt mondta, hogy valószínűleg alaplapi eredetű a dolog. megnéztem az eseménynaplót, és feltűnően sok capi2 és wmi hibát találtam [link] és [link] és [link]
mint látszik, ezek a hibák mostanában nem jönnek elő, mivel a microsoft fórumán találtam megoldást rájuk. viszont továbbra is úgy tűnik, hogy valami nincs rendben. most meg már az is elég zavaró tud lenni, hogy (bár most nem ez a legfontosabb, de) a kurzort is összevisssza jeleníti meg a windows, van, hogy sima nyíllal méretezi át az ablakot, vagy a szövegkijelölővel (amit így igen nehéz észrevenni, főleg, hogy most valamiért sárga színe van) navigál az intézőbenötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest