Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz Aureal #70809 üzenetére
Na nálam meg a haverom csodálkozott ,hogy win7-et sem tud valaki telepíteni /letölteni
,ami köztudott hogy gyárilag tele van herélt ,ms kémprogramos cuccokkal ami ráadásul 6gb...
Troll offEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz Aureal #70806 üzenetére
Ha a régi win jó ,akkor inkább átmásolnám/migrálnám az ssd-re...
Ha nem akkor "virágbolt" @.torent ... pont ott ahol a linux isók is vannak....
Viszont lehet inkább a win11-et kellene megpróbáld... fel lehet varázsolni nem támogatott gépekre... s lehet jobb is lenne ... Ha üres az ssd- szerintem egy próbát megér... ha meg nem válik be akkor még mindig ott a 7Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz MostaPista #70801 üzenetére
Régebbi géphez a gyártói oldalon talélsz működö drivert..
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz #38464487 #70786 üzenetére
7-et már nem javaslom... több böngésző/antivírus már elhasal.
Próbáld meg a 11-et.. kis trükközéssel felmegy, saját tapasztalataim szerint nem kér több erőforrást mint a 7... viszont a wincsit jobban tekergetiEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz peter889 #70783 üzenetére
Röviden:
Gpt-t a 2tb-nál nagyobb particiók kezelésére találták ki.Én addig le is kötném a toshibát.
UI:tölem azt használsz amit akarsz ,kérdezősködj a hdd -topicokban ,ez nem (csak) win7 feature... hátha vannak nálam okosabbak is
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz peter889 #70781 üzenetére
Igen
Az uefi újabb. (de nem mindig jobb ,ha minden megy így is akkor ne is erőltesd)
Hát igen... a "családi filmek" sok helyet foglalnak... nekem is akad 1-2 terra
Win látni fogja a gpt particiót is... ott közelező ha 1 particiód nagyobb mint 2TB.
Ha a wincsid így haldoklik ,akkor szerintem addig ne erőltesd amig meg nem lessz az új.
Ha így szaporodik a bad sector ,akkor az szennyezősdésre vagy olvasófej hibára is mutathat... így van esélyed ,hogy egyik pillanatról a másikra teljesed megáll....
aztán sok idő lessz amíg "digitalizálod" újra a filmeketEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz peter889 #70779 üzenetére
Csm/legacy -vagy uefi boot ,talán így érthetőbb..
A jobb fajta adatmentő software-k minden file rendszert ismernek.
Bad sector ,meg "nem olvasható rész" úgyszintén mind1 akkor már .....Win meg az ntfs-t erőlteti ...szerintem a legpocsékabb file rendszer de mind1.
Fontos adatok tárolására ,pedig külső usb-s adattárolót /vagy felhőt használj.
Olyan nem létezik hogy 100% os biztonság... tárold több helyen és minimális lessz a gond ha valamelyik tárhely elszál.Max kényelmetlenség ,ha vissza kell másolni az adatokat, de egy meghibásodott adattárolóról pl a "családi fényképek" visszaállítása a hibától függően ,ha lehetséges , akkor az elszálhat árban úgy is hogy a 13.dik havi fizud se lessz rá elég
-
ricsi99
addikt
Semmi ,csak natur alap install ,driverek fel és kész.
Célgép-ként lenne használva.
1 program futtatásra.
Eddig 3 évet ment igy 0-24 ,csak a hdd behalt rajta.Netezni se nagyon fog rajta ,így nem kellenek se frissitések se semmi.
Chrome is csak azér kell ,hogy a gmail-t elérje, kizárólag olvasásra.Megpróbálom akkor ezeket felpakolni
UI: ezek letölthetőek ,vagy csak ha rászabadítom az update-t? 2-3 nap alatt végezne is vele a gép...
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
-
ricsi99
addikt
Sziasztok
Bocsi lusta vagyok visszaolvasni a fórumot...
Most a win7-sem tud már kimenni a netre? Chrome/opera sikít hogy a dátum/óra nem jó..
Van erre valami egyszerű megoldás?
Van most nálam egy bontószökevény amire win7x86 ot kell pakolnom ,de itt most megakadtam...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Sziasztok
Egy régebbi laptopot bűvölök.
Van benne Intel Turbo memory
Tud valaki hozzá olyan drivert ami win7x64 hez is jó?
Amit én találtam csak vistás és max x32 win7-hez jó
Vagy win8 hoz való... mind1 csak x64-hez fel lehessen eröszakolni mivel 4gb ram lett a gépbe + a videokártya...
X32-es win7 meg mindig lekarmol magának 1gb -ramot "hardvereknek fentartott" cimmel...
Ha csak 3gb van benne akkor persze 2mb elég neki ,de 4gb -nél meg szivat...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz King Unique #69920 üzenetére
Köszönöm a tippet... hibátlan működik. (Már win7-ről írok )
-
ricsi99
addikt
válasz King Unique #69920 üzenetére
Nálam trükkös a helyzet....
Lga 1155 ös deszka ,némi bios hackal + pci express kártyában figyel az nvme-ssd.
Igy legacy mód kilőve.
Win10 uefi módban simán felmegy
Kipróbálom amiket linkeltélEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Sziasztok
Van valami trükk ,hogyan lehet win7 et feltelepiteni uefi alá?
Legacy sajnos nem opció... nvme-s ssd re menne ,s nem akarok egy inditó usb boot pen driveot sem
Telepítő elindul de kér drivert.... tallózásnál meg látom az összes uefi-s meghajtót + az összes sata portra kötött hdd-t... de nem tudok továblépni mert nem jelenik meg semmi ,hogy hova kérem a telpítéstEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
-
ricsi99
addikt
válasz karolyabrosz #68129 üzenetére
Böngészöd topicjában lehet több sikered lessz.
Ott elmagyaráhatjak pl a beépülö bluginokat hol tudod kikapcsolni stbstb...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz karolyabrosz #68122 üzenetére
Valami víruskergetö nem árt... akár valami online megoldás.
Ha nincs siker akkor böngészö "alaphelyzetbe állitása"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz zolikaDB #68118 üzenetére
Mint irtam uefi-s finomságok... fast boot ,csm ,meg ilyen varázs szavak... az uefi-s inditások win 8 tól vannak..
Az hogy a Bios uefi-s azt ne kever hozzá. Akkor lessz az uef-s inditásra szükséged ha 2tb feletti hdd-t akarsz bootnak használni...addig hanyagolhatod.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz commanDOS #68100 üzenetére
Azt azért illendő tudni mi lapul a dobozban... Telepités után a driver az első... és ajánlott a gyártói driverek.... utánna mehet a többi cucc... lehet jobban járnál eleve egy sp1-es telpitővel aztán azonal tilsd a frissitéseket, nálam ez a megoldás vált be
-
ricsi99
addikt
-
ricsi99
addikt
válasz chef69 #68021 üzenetére
Értem.
1.) Telepitöd biztos jó?
2.) A régi hdd re ugyan ezzel a telepitövel felmegy minden?Ha igen akkor érdemes lenne az ssd-t megnézni másik gépben...
Samu elég sok kompatibilitási problémával küzdött annó...
Noti biosában is ha lehet kapcsolj ki minden fasbot /securebot ,meg ilyesmi.... utolsó mentsvár ,hogy ide /vagy compatible modban telepited ...de elsö kör ,hogy másik hdd tesztelni ,vagy a telpitod tesztelni ,hogy 100% e...[ Szerkesztve ]
-
-
ricsi99
addikt
válasz ledgeri #68004 üzenetére
"CBS"
Az mi?
C:\User\tenevedmittomén\
Ott keresd egy Temp könyvtárat... rejtett állisd át az intézöt ...
Legalábbis az az alapértelmezett,ha nem állitottad át...
..abban van a win szemete abból mehet minden a kukába
Megnézheted a Downloads mappát is... mit töltögettél le ...az is elhizhat.C:\Windows\Instaler mappában van amit a winhez feltelepitettél programok frissitések szemete... de it észel törölj mert a programok telepitoje is itt lapul és lehet nem fogod tudni uninstallálni utánna.....
Ha ssd-d van akkor a méretének 10% -át hagyd üresen... mert belassul mint állat
Előtöltést meg filekeresést is kikapcsolhatod3. a böngészök meg minden vackot lementenek... szépen fel tud hízni azok temp könyvtára is 2-5gb re simán
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
válasz ledgeri #67998 üzenetére
Az lesz az indito particio... oda másolja fel a rendszer fileokat majd átadja a 2 particiora a vezérlést és indul a win... ez másolásnál problémákat okozhat.
Legközelebb ugy telepits ,hogy egy másik gépben leparticionálod az adattárolót ,és a telpitésnél csak megmutatod ,hogy ide kéred... akkor nem készit olyan kis particiót... és simán lehet copy-z ni...
a mostani problémádra a megoldás lehet ha disk-copy.t csinálsz... akkor elméletileg jó lesz... vagy profibb programot ami kezeli rendesen...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz ricsi99 #67924 üzenetére
Megvan a hiba... az intel vga driver... telepitésnél csak az igp-volt ,igy feltelepitettem azt is... késöbb pattintottam be egy 8800gt-t.. és hiába volt inaktiv az alaplapi vga 1-2 exe akkor is futott a igp-nek... kilöttem a feladatkezelöböl ,majd uninstalll.. minden hibátlan...
piros pont amugy a zintel barátunknak 25 év után sem tudnak egy normális szopatásoktol mentes drivert irni[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
Nincs virusom ,vagy ilyesmi.
1 hete dobbtam össze ezt a gépet .és csütörtökön kezdtem el használni.
Viruskergetés ,ilyesmi megvolt , hálózati rész rendben van.
Nincs semmi rendszerbirizgáló csodaprogi sem fent.
Nincs a gép hálózatban ,most csak egyke... telefon pedig egy vatta új s10 ,azon sincs semmi kártevő... szinte csak az alaprogramok vannak.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Van még új a nap alatt... van egy 20ft-s kérdésem.
Win7 sp1hu ...eddig 1000-gépre telepitettem ..
Asus p5gc deszka
Felment , win feltelpit driverek minden hibátlan.
Telefonról usb-n leosztva rá a net.Az érdekes hiba... elinditasz egy bármi videólejátszást..... és az elején megáll... ez lehet online
film , a gépen lementett valami ,de ami érdekes ,hogy pl a játékok elején kis intro mind1 megáll....
megszakitom a netkapcsolatot és már megy is minden , visszakapcsolom és tökéletesen megy akár egy online video....
Mind1 milyen böngészö ,mind1 milyen video ,mind1 milyen játék... ha van netkapcsolat az elején megáll és ha megszakitom, ujrainditom a netet akkor megy tovább....Amugy minden hibátlan ,szépen megy a net is
Tudom egy win reinstall megoldaná a problémát ,de inkább az izgat mi lehet a hiba? Ilyet még nem pipáltam...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Várd ,meg amig kijön a 11... nyugodtan
Win 1000 sebböl vérzik... nem oszt nem szoroz ,ha egy pár foltal kevesebb van rajta....
Ha meg igazi nagy gond volt ,akkor ezután is lesznek javítások rá.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz VIPowER #67906 üzenetére
Sajnos az első megoldásom nem jött be akár mit csináltam 72% megállt a telepítő.
Pe verzió amiket meg megtaláltam win7re az nem ismert fel a nyamvadt alaplapom hálókártyáját
8.1 10 pe meg a vga-t nem dijazta ...not supported.maradt a c verzió... elökotortam aszonypajti bobcatmagos régi notiját... na az lassú dög igazán... arra feltoltam egy win7 tiny-t és megy az adott célra...
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
válasz King Unique #67898 üzenetére
Nem érdekel a sebesség ... kb 3* irom le.
Kell nekem egy os ami mimimum win7 ,az se érdekel ha 1/2 óráig bootol.
Se nem hivatalos, se nem naprakész az se érdekel.
Frissitések sem ,csak menjen pen drive rol egy c2d lap.
Nem veszek hozzá se hdd-t se ssd-t mert szinte csak az asztal ketyeg rajta aztán megy a kukábaEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
King Unique
Ezt találtam még dolgozik rajta.
Sebesség nem érdekel.
Win 8 mokolás nélkül felkuszik?sfdrakex .köszi már felnőttem a goggle használatához
Doky586 .köszi a helpet , "de nem lessz benne köszönet." bravo...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Sziasztok
Win7 -et fel lehet varázsolni pen drive ra?Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Üdv
Windows 7 hol tárolja a letöltött frissitéseket? Nemrég bad sectoros lett a wincsim és pont frissitéskor jött elö, igy hibaüzivel elszált, most helyrehoztam a wincsit és az az egy frissitést nem tudom feltenni mert nem tölti le a netrol ujra hanem a géprol probálja.... most arra gondoltam ha torolném leszedne ujbol és menne....Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Win 7 hol tárolja azokat a fileokat amit leszed az update-röl? Mobil netem van igy korlátozott az adatforgalmam jó lenne ha wint frissitek nem kéne egy csomo drivert ujra leszedni....
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest