Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Kis segítség kellene. Egy pár hónapos rendszerem van. Semmi gond vele, csak már észre vesem, hogy lassabban áll fell, mint "új korában", néha kicsit lassabban reagál. Normál használat (internet-játék), semmi extra. Van valakinek valami tippje, hogy hoghy tudnám karbantartani? Van erre valami program?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #12227 üzenetére
A probléma oka úgy néz ki megvan, de a miértjét még nem értem.
Tegnap megint eltűntek az ikonok. Erre próbáltam rájönni, hogy mi a közös abban a 4-ben, ami megmaradt. Mivel ezek az ikonok a startmenüből lettek "kiküldve" ide, ott megnéztem, mert ott még továbbra is ott voltak.
Az eredmény: azoknál az ikonoknál, amik eltűntek, a tulajdonságoknál látszik, hogy nincs megadva "indítási hely", míg a többinál van. Ettől függetlenül ezek is indíthatóak a startmenüből, és voltak az asztalról.
Ami jobban érdekel, hogy miégis miért tünteti el őket. Tegnap csak kinyomtam a monitort, és otthagytam pár órára bekapcsolva a gépet. Mire visszakapcsoltam, megint eltűntek...
-
TazLeacher
nagyúr
Érdekes dolog történt velem eddig már 2x is. Kiléptem egy játékból és az asztalon kint lévő 10 parancsikonból 4 darab maradt....ugyan az a 4 maradt mind a 2x. MItől tűnhetett el a többi? A startmenüben benne maradt, de az asztalról lerántotta. Nem volt a Lomtár-ba se...
-
TazLeacher
nagyúr
Egy b arátom most póbálkozik a Win7-et telepíteni. A gépe normálisnak mondható (X2 5000+, 2 Gb ram, 2600XT), mégis a Win7 egy éjszaka alatt 36%-ig jutott. Most megpróbálta megint, közel 24 óra alatt települt. Mi lehet a gond?
-
TazLeacher
nagyúr
Köszi, mindenkinek a választ, eldőlt a kérdés, berendeltem.
-
TazLeacher
nagyúr
Gyors kérdésem lenne, mert most akarok Win7-et venni.
Én úgy gondolom, hogy nekem bőven jó lenne a 32 bites változat, eddig se éreztem magam hátrányban e miatt. Van értelme 64 bitest venni? Mert ugye ha tök mind1, akkor is fennáll az, hogy xy programnak nincs 64 bites változata (nem tudom ez mennyire gyakori, mert nem használtam még 64 bitet). Szóval melyik legyen?
Aktív témák
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest