Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
törölt tag
válasz TazLeacher #19623 üzenetére
ezt tudom:
meg ezt!A CCleaner ingyenes, a rendszer működését optimalizáló eszköz.
A CCleaner egy ingyenes szoftver, mely nem csak optimalizálja a rendszer működését, de Privacy Tool-ként is használható. Eltávolítja a nem használt fájlokat a rendszerből gyorsabb működéshez segítve a Windows-t és értékes helyet szabadítva fel a merevlemezen. Alkalmas továbbá az internetes aktivitás nyomainak eltüntetésére az Internet History törlésével. Már támogatja a Google Chrome-t és a Safarit is.
Szerintem azért éri meg letölteni mert nagyon kicsi helyet foglal, ingyenes és rengeteg dolgot meg tudunk vele oldani egy helyen.
Telepítést nem igénylő kisméretű lemeztöredezettség-mentesítő program.
Ez a freeware programocska egyrészt gyors, másrészt alapos munkát végez a merevlemezen. Emellett lehetőséged van képernyőkímélőként is futtatni, így nem zavar a munka közben.Remélem segítettem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TazLeacher #12489 üzenetére
Az asztalra hogy küldted ki a parancsikonokat? Kihúztad a startmenüből, vagy parancsikonként kikülted?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz TazLeacher #12226 üzenetére
Ha nyomsz egy frissitést, vagy ikonok rendezése név szerintet akkor se kerülnek elő?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nagyúr
válasz TazLeacher #12226 üzenetére
Akkor valamit a biosban keress, vagy a programjaid között van olyan, ami nem tetszik neki.
Ha régi a biosod, egy frissítést én rátennék azért."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz TazLeacher #12215 üzenetére
Az se lehet hogy kikapcsolódik az ikonok megjelenítése? Rendszer buherálót nem futtattál?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz TazLeacher #12205 üzenetére
Nem lehet hogy a felbontás váltás miatt esetleg? Nincs tv a gépre dugva?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz TazLeacher #10102 üzenetére
SATA vinyó ide módban, nem megfelelő pio módban a dvd stb. Szét kell néázni biosban. A lemez honnan tudod hoyg tuti jó? Máshol is használtátok? Van amelyik dvd meghajtó esetleg érzékenyebb a gyorsabban kiirt lemezre másik meg nem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz TazLeacher #10100 üzenetére
DVDről próbálta? Azzal volt többeknek ilyen gondja, lehet baj az hoyg milyen módban van a vinyo ill a dvd meghajtó. Ha ő írta a dvd-t akkor lehet gyorsan írta max 4* elég lenne.
-
Killing
addikt
válasz TazLeacher #7650 üzenetére
Ahogy nézem most 4 GB ramod van, erre jön még a videókártyádé, tehát az összes memóriádat eddig nem tudtad kihasználni, mindenképpen 64 bit kell.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Morden24
nagyúr
Naszóval:
Nem gond, ha nincsen 64-es változata a programnak, a 32-es programok ugyanúgy mennek.
Driverekkel már gond nincsen.16bites bármi nem megy (semennyire).
Előnyök: 4Gb illetve annál több megcímzése és természetesen 64-es appok futtatása - ezeket nem tudod megtenni 32 biten.
Ha rám hallgatsz, akkor 64-es rendszert szerzel be.szerk.: Amúgy is 4 gigád van, ráadásul a 4890-es meg egy gigás. Kevesebb, mint 3 giga memóriát tud használni a 32-bites géped. Abszurdum így használni azt, amire pénzt költöttél
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
virkir
veterán
Arról nem beszélve, hogy a gépednek igazán kell a 64 bit.
A 32 bites app-ok csak elenyésző része nem hajlandó futni 64 biten azoknak amik meg nem mennek meg lehet találni az alternatíváit"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Zolás
addikt
Szerintem ha hosszútávra veszed az oprendszert megéri a 64bitest megvenni. Előbb utóbb veszel még ramot a gépedbe és 4gb felett már kelleni fog.
Azok a progik amik elfutkorásznak a 32bitesen elfutnak a 64bitesen is. Én a 64bitest használom és még nem találtam progit ami amiatt nem indulna hogy 64 bites.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest