Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Doblós #35685 üzenetére
Azt meg már leírtam: az IE8 tökéletesen KELL, hogy működjön Win7 alatt, ha nem teszi, akkor vagy a gányolt Windows-od, vagy valami egyéb dolog szúrja el.
IE7-et NEM lehet telepíteni Win7 alá.
Megjegyzem, a rókának is rendesen kéne működnie. A gépeddel valami nagy gáz van, és ebben nem a böngészők a hibásak.Egyébként nekem aztán tökmindegy, hogy ki hogyan él ingyen és lopja más munkáját, csak ne írjuk már, hogy "természetesen", mert erre én emg azt írom, hogy kinek mi a természetes...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Doblós #34296 üzenetére
Szia!
Itt van egy angol nyelvű fórum, ahol ez az alapkérdés.
Két további megoldás:
1) Start menü / Keresés mező / Regedit:
"HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\" ez alól a nem szám karakterű kulcsot ki kell törölni, és jó lesz! képen
2)-KLIKK-Remélem valamelyikkel jó lesz.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest