Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Clemi

veterán

válasz #1725 üzenetére

De amikor az avi-s mappát vagy a particiót osztom meg, akkor az egyszerűen nem megy. Idegesítő, főleg hogy biztos valami banális dolgon múlik.

Egy dolgot mindenképp nézz meg! Abban a bizonyos avi-s mappában nézd meg a fájlok tulajdonságait, hogy ki a tulajdonos.

Jártam már úgy, hogy a frissen beszerzett mozi könyvtárát bedobtam a video library-ba, és a mappát látta is a Média Center, de a benne lévő fájlokat nem! Mint kiderült, a kedves W7 egy kicsit elkalibrálta a tulajdonosi jogokat.,

Sajnos nem kevésszer találkoztam már ezzel a gonddal, főleg a rendszertől független mappák esetén, értsd zenék, filmek, fényképek. Hiába csinálom azt, hogy az egész meghajtón, vagy esetleg a befoglaló fő mappán tulajdonost állítok, mindíg marad valahol az x-edik almappában valami, vagy valamik, aminek nem állítódik át a tulajdonosa, hanem megmarad az előző rendszerből egy immáron szám-betű kombinációból álló nevű tulajdonos, ami ugye ez előző rendszer alatti én magam, és a rendszergazdák csoport.

• pzstm

titán

válasz #1725 üzenetére

hát most hirtelen nincs más ötletem rá :(
    Esetleg a Vistás gépre is tessék Windows7-et rakni, és homegroup-al egyszerűbb lesz az élet ;] :P

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Aktív témák