Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz madstunt #19265 üzenetére
Mely programok okozzák? Mert amit én saját tapasztalatból észrevettem, directx használatakor kapcsol ki az aero. Mplayernél ha filmet nézek, de ha átírom hogy ne directxet használjon, akkor marad az aero... Valamint filmkódolásnál, de csak WinAvi-nál ha 3gp-t kódolok.
Játéknál nem igazán figyeltem, mert nem sűrűn játszom.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Mákos7észta #19208 üzenetére
Tölts le egy Home premiumot, lehetőleg MSDN verziót, írják is a nevében... aztán azt aktiválhatod a kapot licenszkulccsal. A helyreállító lemezt meg szerintem hagyd, mert ugyanúgy felrakja az asus-os dolgokat.
90napos enterprise lenne, azt nem fogod tudni aktiválni a kulcsoddal.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz spyduck #19186 üzenetére
Talán ez volt az? Vistalizator
-
Laccoss
addikt
válasz horvathkrisz #19180 üzenetére
Videókimenet a lejátszóban beállítod másmilyenre mint ami most van
-
Laccoss
addikt
válasz 590227 #19154 üzenetére
Ha csak ennyi a gond, hogy lassan indulnak a programok az nem alaplaphiba. Esetleg a vinyód nem bírja (IDE-s vagy Sata?), lehet töredezettségmentesíteni sem ártana. Proci, és memória sem dolgozik sokat, bár azért 1-2 dolog biztos felesleges abból a sok mindenből ami fut. Teszteld a vinyó írási és olvasási sebességét (vannak erre programok) lehet hogy a kábel van megtörve... esetleg. Chromeból miért fut annyi rengeteg? Vagy annál minden fül egy chrome.exe? (nem próbáltam még chromeot)
-
Laccoss
addikt
Idézet innen
"32-bit applications can access the native system directory by substituting %windir%\Sysnative for %windir%\System32. WOW64 recognizes Sysnative as a special alias used to indicate that the file system should not redirect the access. This mechanism is flexible and easy to use, therefore, it is the recommended mechanism to bypass file system redirection. Note that 64-bit applications cannot use the Sysnative alias as it is a virtual directory not a real one"
-
Laccoss
addikt
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #18785 üzenetére
Nekem csak a tápot vitte el, mikor az usb kivezetések összeértek Azóta is az az alaplapom van, úgy 5 éve
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz basaharc502 #18752 üzenetére
Eszközkezelőben minden rendben van? Tehát nincs sárga felkiáltójeles háromszög?
Realtek oldaláról töltötted le a drivert, HD audióhoz?
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz basaharc502 #18750 üzenetére
Óra melletti hangszórón jobb egérgomb - lejátszóeszközök - kiválasztod a hangszórók-at és alapértelmezetté teszed. Vagyis annál legyen kis zöld pipa.
-
Laccoss
addikt
válasz McKane #18722 üzenetére
Hopp, lehet hogy egyszerű regedittel is megoldható lásd: [link]
zodo: Memória 60%? Az még jó is, attól hogy a gép üresjáratban van a win még dolgozik, érdemes lenne utána olvasnotok a win7 újdonságainak.
A fagyás lehet kompatibilitási gond, vagy memóriahiba. Tesztelje a memóriákat.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz sislaciii #18678 üzenetére
Ez az első ilyen eset, vagy már többször próbáltad? Ha az első akkor egy boot után sikerülni fog. Ha többszöri akkor van gáz.
Amúgy meg, restorator vagy bármilyen ilyen programmal megnyitod az explorer exe-t átrakod bele a startmenü képet, majd elmented. Újraindítasz, dvdről beboot, javítás, parancssor majd szépen az új explorer exevel felülírod a régit. Reboot után már ott a szép start menüd.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
A táp vagy az adat kábel átalakítós? Ha a táp, akkor simán megeshet hogy a molex csatiknál van gond, nálam is volt ilyen. Ha az adat, akkor meg lehet az energiagazdálkodást nem tudja jól kezelni.
w580: Rendszergazdaként vagy belépve? Akkor valami lehet használja.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
Még le is írja hogy mi kell, adj hozzá engedélyt. Jobb egérgomb a mappán- tulajdonságok - biztonság - Szerkesztés gomb - kiválasztod a hogy mivel hogyan vagy bejelentkezve, majd bepipálod a megfelelő jogkört, leokézod, és elvileg le tudod majd törölni. Ha mégsem akkor lehet valami használja, próbáld csökkentett módban törölni.
-
Laccoss
addikt
válasz Neil Watts #18581 üzenetére
Ha van msdn fiókod, nem tudsz új kulcsot szedni hozzá?
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #18567 üzenetére
TCP/ip - Tulajdonságok - Általános fül - Speciális gomb - Alapértelmezett átjárók - hozzáadás gomb.
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #18564 üzenetére
Most jutott eszembe, véletlenül nem két hálókártya van az alaplapon?
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #18559 üzenetére
Hmm. Alapértelmezett átjáró 0.0.0.0? Amúgy minden okésnak tűnik ezen kívül.
-
Laccoss
addikt
válasz szabonagyur #18542 üzenetére
Akkor nem túlmelegedés. Ha csak úgy kikapcsol akkor tápra tippelnék. Eseménynaplóban mit ír?
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #18529 üzenetére
Ha hálókártya driver megfelelő, és a Local area connection (Helyi kapcsolatnál) a tcp/ip beállítások automatikusra vannak állítva, akkor észlelnie kell.
-
Laccoss
addikt
válasz szabonagyur #18527 üzenetére
Nézd meg pörögnek e a ventik, nem e melegszik túl a videókártya, proci, táp is lehet gond. Ezeket egyik tesztből sem fogod megtudni.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz nfsu17 #18480 üzenetére
150Gbost és a 100mbost partíciót törlöd. Ekkor lesz egy 150Gbost particionálatlan területed, és az I partíciód. A particionálatlan területen újra létrehozol egy partíciót max mérettel (150gb) és akkor létrehozza neked a 150gb + 100mbot két külön partíción.
Nem formázod, törlöd! Akkor olvad egybe. Persze 150gb+100mb-nál nem észlelhető. De ha a 100mb 1 gb lenne, akkor 151gb partícionálatlan területed lesz. Amit ha particionálsz külön szedi 150+1 gb--ra. Ehh, de sok szóismétlés.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
-
Laccoss
addikt
válasz nfsu17 #18474 üzenetére
Érdemes úgy megoldani, hogy mivel az külön partíció ezért telepítéskor a c-t (ahova a windowst szánod) és ezt a 100mbost partíciót törlöd (látni fogod, mivel már mikor létrehozza akkor is látod ha partíciót hozol létre), ezáltal összeolvadnak. Majd magának megcsinálja újra telepítéskor.
-
Laccoss
addikt
válasz FoxiestFox #18416 üzenetére
Egy ilyet esetleg megpróbálhatsz: [link]
-
-
Laccoss
addikt
válasz FoxiestFox #18208 üzenetére
Nyilván tisztában vagy hogy vannak windowsos témák. Ilyen az aero is, és még van.. Namost alapból nem tudsz használni nem ms által készített témát, de ekkor jön egy ügyes kis progi, ami hackelni a témakezelő fájlokat, és ezután a netről letöltött témákban csillog villog majd a windows.
Amúgy ha nem akarsz ilyet felvállalni itt egy kis program, hátránya hogy futnia kell de lesz aerod: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz FoxiestFox #18171 üzenetére
Hackeld a theme fájlokat, és utána felrakhatsz bármilyen témát.
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #18095 üzenetére
Szerintem felesleges az AHCI, főleg ha emiatt problémás az oprendszer telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Beretta 92R #17943 üzenetére
Esetleg nem tiltottál le valamilyen szolgáltatást? Tisztító és egyéb optimizáló program ment a gépen?
-
Laccoss
addikt
válasz Zomb€€ #17895 üzenetére
Win7es dvdről bebootolsz, számítógép javítás- végigmegy, kiválasztod a már telepített windowst- majd alul lesz olyan hogy parancssor.
Arra rányomsz, bejön egy olyan kis ablak mint a futtatás. Ott bootrec.exe-t indítasz és annak van különböző kapcsolói master boot record (/fixmbr), boot sector (/fixboot). Mondjuk ezeket is kipróbálhatod, ezek helyreállítják amit kell.
-
Laccoss
addikt
válasz Sub-ZeRo #17869 üzenetére
Látod ebben különbözünk, nekem jól fut és megvagyok vele elégedve. Még játszottam is a gépen, CS, CS:S, Avatar, NFS, és társait.
PCI-expresses olcsóbb tény, de nem is mondtam hogy olyat kell venni. De akinek nincs pénze fejleszteni, de másik oprendszert akar, az is tud lépni.
polonic: Próbáld ki demo-ban, ha mennek, akkor a teljes játék is valószínű hogy menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz coqito #17730 üzenetére
services.msc és megkeresed az Előtöltés-t és ott bekapcsolhatod.
Ha használtál valamilyen optimizáló programot az is kikapcsolhatta. Kicsit oda kell figyelni hogy mit kapcsoltok ki, és mit nem. Én szoktam csinálni az eredeti beállításról is egy képet mondjuk, vagy felírom, hogy ha gáz van vissza tudjam állítani.der_: Érdekes... momentán ha nem értettek hozzá, akkor kárt is okozhattok.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz coqito #17716 üzenetére
Kicsit gondolkodni, talán kikapcsoltad? Azért nem tölt oda semmit... ha visszakapcsolod az Előtöltést (Prefetch) akkor megint lesznek ott fájlok, már ha ez a vágyad.
Sunny84: Lehet integrálni a telepítőbe is, bár azt inkább hagyd. Lehet külön leszedni az updateket és feltelepíteni ha gyenge a neted, így 1x letöltöd, és többször nem kell, ha újratelepítésre kerül sor, akkor a már letöltött frissítéseket indítod, és nem az updatet, vagy egyszerűen megvárod az SP1et, és azzal felrakod.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest