Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
törölt tag
A topic megtelt. Folytatás itt: Windows 7 /Olvasd el az első hsz-t!/ Warez tilos!
-
Win7 64 bit ala tud valaki egy jo dual monitorokhoz valo progit?
Amivel 2 taskbar lehet, de mutatja a start menut is, meg a tray ikonokat is, aero is megvan, szoval ugyanugy nez ki mint az eredeti. -
kmisi99
addikt
válasz
kmisi99 #49881 üzenetére
Semmi ötlet?
részletesebb probléma leírásEddig nem nagyon tudtak még tippet se adni. Amit adtak az se vált be
-
-
RAiN91
őstag
válasz
Apollyon #49989 üzenetére
Most már legalább teljesen működésképtelen lett
Kicsavartam mind a 20 csavart, mire rájöttem, hogy az utolsó csavar egy matrica alatt van, csere miatt nem akartam kivenni. Vissza csavartam a csavarokat, azóta kb. 3 betűt érzékel ez a kínai ****. Remélem vissza adják azt a kevés pénzt, amennyit nem ér. -
-
-
Apollyon
Korrektor
-
RAiN91
őstag
sziasztok
nem tudom, hogy win7 probléma-e, de azért leírom.
vettem egy usb-s billentyűzetet, a metróban, de nem ez a lényeg. annyi a gond, hogy egyik shiftet sem érzékeli, így nem tudok nagybetűt írni, zárójelet, stb. egyik shift sem működik, ezért gondolom nem hardveres probléma.szerk. xp-n sem megy
akkor gondolom csak az marad, hogy vissza viszem. -
válasz
BullZeye #49983 üzenetére
Toucan
Genie Timeline Free
EaseUS® Todo Backup Free - Ágyúval verébre, de van benne ilyen funkció.
(Mind ingyenes) -
-
canniball
nagyúr
x64, rendszergazda joggal vagyok, bizonyos mappák (pl. Documents and Settings, Application Data stb.) mégis "lakatolva" vannak. Miért/hogy lehet ezt feloldani? Nem emlékszem hogy 32biten lett volna ilyen.
-
flash-
veterán
sziasztok
nekem olyan programra lenne szükségem ami kiirja az összes könyvtárat,mappát hogy melyik mekkora méretű(tehát hány gb-ot,mb-t tartalmaz
-
BullZeye
veterán
válasz
IfjVerIstvan #49981 üzenetére
Az a baj, hogy powershell-t még sosem használtam, így nem igazán tudom hogy fogjak bele, reméltem, hogy valami egyszerűbb módja is van, mint fejest ugrani az egyik programozási nyelvbe.
Tuti nincs erre semmi megoldás?
(#49956) Fire/SOUL/CD
Tudnál mondani 1 megbízható példát? Ilyen kimentegetős programot egyedül gamesave manager-t használom, azt hittem az az egyetlen. -
fatal`
titán
válasz
l33tus #49979 üzenetére
"Hogy tudom azt beállítani, hogy ha hangszórót, vagy fülest dugok a jack csatlakozóba, akkor azon felül, hogy az is működik, ne tiltsa le a saját beépített hangszóróit. (erre itt azért lenne szükség, mert egy kisméretű passzív hangszóró túl gyenge az érthetőséghez, de jó mély, a beépített hangszóró meg szépen érthető, ellenben csak magasat ad. A kettő együtt kimondottan élvezhető hangot adna...)"
Sehogy, ezt a hardver szabályozza és minden laptopon így működik.
A második problémával még nem találkoztam, elképzelhető, hogy driver hiba, próbálj másik chipset drivert keresni.
-
l33tus
csendes tag
Helló!
Két kérdésem lenne. Win 7 Ultimate x64 fut a gépen (Acer laptop).
Hogy tudom azt beállítani, hogy ha hangszórót, vagy fülest dugok a jack csatlakozóba, akkor azon felül, hogy az is működik, ne tiltsa le a saját beépített hangszóróit. (erre itt azért lenne szükség, mert egy kisméretű passzív hangszóró túl gyenge az érthetőséghez, de jó mély, a beépített hangszóró meg szépen érthető, ellenben csak magasat ad. A kettő együtt kimondottan élvezhető hangot adna...)
Illetve van egy hibája a rendszernek, amit nem tudok értelmezni, és fogalmam sincs hogyan lehetne megoldani, hol keressem a hibát.
Frissen telepített rendszer esetén is jelentkezik. Bekapcsolom a gépet, feláll a rendszer. Ha rákattintok vagy a tálcára, vagy az asztalra, akkor a másik meghal. Értsd, ha kattintok egyet az asztalon, akkor onnantól nem lehet a tálcára és annak összetevőire rákattintani többé, és ugyan ez fordítva. Ez mindig csak reboot után jelentkezik. Ha a hiba megtörtént nyomok egy Ctrl+Alt+Del -t és akkor kirak egy bejelentkező felületre ahol a feladatkezelőt is lehet választani. Na itt első kattintásra nem történik semmi, másodikra viszont beveszi. Visszamegyek windowsba és voila működik minden.
Ezt minden bekapcsolás után el kell játszani :/
Egy dolgot közben kiderítettem: ez a hiba csak akkor jelentkezik, ha használatban van bármelyik USB (jelen esetben egér).
Tippek, trükkök, ötletek?
Köszi előre is!
Üdv!
-
erikke17
őstag
Üdv, programok mennyire követelik meg a Windows 7 SP1-et? Gondolok itt Pl. játékokra. Mert most XP-vel már kezdek ki akadni hogy SP3 után kiabál minden. Vagy úgy általánosságban elég az alap Win7?
Előre is köszönöm. -
dunc
nagyúr
Olvastam itt az UAC témát,nekem az első dolgom nullára húzni. Mondjuk én számítástechnikával foglalkozok,tehát nem okozott még gondot,de aki kevésbé hozzáértő az hagyja csak bekapcsolva !!!
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Egy láma kérdés...
Azt hogy tudnám beállítani, hogy a win7 bootoláskor egyből betöltődjön, és ne álljon meg a "felhasználó választó" képernyőn, ahol mindig tovább kell léptetni, pedig csak 1 felhasználó van beállítva?Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz
viharhozo #49967 üzenetére
Az UAC kikapcsolása sem jelent feltétlenül minden progira megoldást. Nekem is van egy olyan szoftverem, ami Windows 7-re még az UAC teljes kikapcsolásával sem települ fel rendesen, mert a telepítő az egyik fájlt nem tudja bemásolni a neki megfelelő mappába, és kihagyja. Nálam azt utólag kell kitallózni a game telepítő DVD-jéről, és kézzel bemásolni. És mindezt az UAC teljes kikapcsolásakor is csinálja. Tehát ez sem feltétlenül megoldás. Bár ez utóbbi jelenség inkább Win7 hiba, ugyanis ugyanez a game nálam Vista alatt a legszigorúbb UAC beállítás mellett is feltelepül rendesen. Csak Win7-re nem.
-
törölt tag
válasz
cyber86 #49969 üzenetére
Ha USB-s az egér, és csak azon a gépen csinálja ezt, akkor ott valószínűleg nem érintkezik rendesen a csatlakozó. Másik gépen valószínűleg ezért nincs hiba. Nálam is volt már olyan, hogy egy USB csatlakozó a sok használattól már nem volt elég szoros, és lötyögött a beledugott cucc a sok dugdosástól. Mint a sokat használt nő.
-
cyber86
őstag
Helló. Ismerősömnek olyan problémája van, hogy pár hete elkezdett olyat csinálni a gépe, hogy az egeret idő közönként leválasztja de utána vissza is kapcsolja. Már újra rakott pár drivet de nem segített. Másik gépen meg rendesen működik.
-
válasz
viharhozo #49967 üzenetére
1. Létrehozol egy új, rendszergazda fiókot, amiben szintén rendszergazdai jogosultságok érvényesek
2. Adott fiókon belül felvehetsz felhasználókat, akiknek adhatsz rendszergazdai jogosultságot
3. Ahhoz, hogy ne kérdezgessen az UAC, ahhoz ki lehet kapcsolni (start->beír UAC és enter, megjelenő ablakban csúszka legalsó pozícióba állít)
DE, ez egy felelőtlen dolog , mert kikapcsolt UAC esetén minden progi (olyan is, aminek nem is lenne szüksége admin jogra, nem is szabadna adni neki, nem is kéri stb) teljes hozzáféréssel fog futni, mindezt teszi úgy, hogy nem is tudsz róla, hogy miket módosít...
Azt hiszem nem kell ecsetelni, hogy ez biztonsági szempontból, miért is felelőtlenség, ergo én nem javaslom az UAC kikapcsolását. -
viharhozo
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49966 üzenetére
Ezt sajnos nem értem pontosan mit is takarhat, kifejtenéd egy kicsit részletesebben?
Gyakorlatilag semmilyen fajlmuveletet nem tudok vegrehajtani.
W7-ben a rendszergazda sem rendelkezik olyan jogokkal, mint pl XP esetén, mindezt a rendszer biztonsága miatt.
Egyszerusitem a kerdest, hogy tudok a felhasznalonak olyan jogokat adni, amik az XP-nel alapban megvoltak? Ertsd irhasson mindenhova, futtathasson rendszergazdakent anelkul, h minden egyes esetben ezt kulon engedelyezni kellene.
-
válasz
viharhozo #49965 üzenetére
A W7 telepítését követően 1 fiók van, 1 rendszergazda fiók a neveddel (amit a telepítés vége felé megadtál). Ha külön hozol létre felhasználói fióko(ka)t, akkor eldöntheted, hogy az korlátozott fiók(ok) legyen(ek) avagy sem. W7-ben a rendszergazda sem rendelkezik olyan jogokkal, mint pl XP esetén, mindezt a rendszer biztonsága miatt. Vannak műveletek, amihez a rendszergazdának is engedlyt kell kérni, ilyenkor van az, hogy az UAC feldob egy kérdést, hogy megerősítsd, hogy valóban el szeretnéd végezni azt a műveletet, amit rendszergazaként indítottál/kértél...
"XP-rol valtottam erre az akarmire ezert nekem uj, h nem ferek hozza a sajat gepemhez."
Ezt sajnos nem értem pontosan mit is takarhat, kifejtenéd egy kicsit részletesebben? -
viharhozo
addikt
XP-rol valtottam erre az akarmire ezert nekem uj, h nem ferek hozza a sajat gepemhez.
Atneztem jonehany leirast a rendszergazdai jogosultsagokrol, de tovabbra sem egyertelmu: lehetseges-e egy felhasznaloi fiokot teljes erteku rendszergazdai jogosultsagokkal felvertezni vagy toroljem az osszes fiokot es hasznaljam a Rendszergazdat?
-
válasz
CL Smooth #49963 üzenetére
A hangkari drivere hiba nélkül felment? Az utility-jében mutatja szépen, hogy az adott csatlakozóba csatlakoztattak is valamit? Stereo kimenetre van állítva vagy esetleg 5.1 vagy 7.1?
Állítsd vissza 2.0-ra (stereo) és akkor próbáld meg újra a zöldben, ha így sem megy, akkor a fülest dugd át a mikrofon portba és beszélj az egyik felébe és nézd a hangkeverőbe vagy a hangkari utility-jében (pl mixernek nevezik), hogy kimozdul-e a jelszint a mikinél...(Attól függ, hogy szállt el a táp. Egy ilyen dolog el tudja küldeni a teljes alaplapot is, szóval benne van a pakliban, hogy pl az integrált hangkari is elszállt...)
-
Viktor77
titán
válasz
CL Smooth #49961 üzenetére
Várj csak.
A hangkártya line-out kimenete erősítetlen. Nem is szabad túl hangosnak lennie, erősítővel megtámogatott hangfal kell hozzá. Azaz ott szinte csak a jel jön ki, amit a hangfalba épített erősítő erősít fel normális hangerőre.
A tv fülhallgató kimenete pedig erősített kimenet, pont azért, mert oda nem erősítős hangfalat szokás dugni. Ezáltal már ott is hangos. -
CL Smooth
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49958 üzenetére
Line out ba van dugva (zöld színű), ez a gép most lett véve használtan, a srác említette, hogy egy tápegység tönkrement benne. Olyan lehetséges, hogy esetleg a hangkártya megsérült úgy, hogy szólni szól csak halkan? Másra nem tudok gondolni, mert ha rossz helyre lenne dugva akkor nem szólna. De ez is fura mert ha rossz akkor egyáltalán nem szól.
-
-
CL Smooth
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49956 üzenetére
előlapon nem is szól.
-
-
BullZeye
veterán
válasz
Воланд #49953 üzenetére
Természetesen 64 bites W7-ről van szó, és így edit parancsot nem ismeri. Sajna ezek a kódok se jók nekem, hisz nem az a bajom, hogy nem tudok á é ó betűket írni, hanem hogy nem használja őket rendesen, mintha más kódlapot használna mint kéne.
Az érdekes, ha parancssorba DIR-t nyomok, tökéletesen jól, ékezetesen látom sőt CD "ékezetes szó" és belép a mappába szépen, viszont xcopy-nál már nem mások a karakterek.
-
CL Smooth
tag
Sziasztok, windows 7 ultimate 64 bit es rendszer van a gépen, alaplapi hangkártya van a gépben és nagyon halkan szól. Minden beállítást megnéztünk és minden max-on van mégis halk. Fül hallgatóval próbáltuk,de amúgy a füles jól szól, pl a tv-n.
-
Воланд
titán
válasz
BullZeye #49952 üzenetére
Azt hisze, hogy van.
parancssorba edit "elérési út és batch fájl neve" (pl.: edit c:\autoexec.bat) aztán itt kell megkeresni az ékezetes karaktereket, majd lementeni a batch fájlt, ha jól rémlik. [link] jah ez lesz a jó
64bites w7-ben nincs benne.
-
BullZeye
veterán
Szeretnék egy batch filet csinálni ami kimenti a fontosabb fájlokat a gépen, viszont már az elején elhasaltam.
A probléma oka nem más, mint az ékezetes mappák.
SET mappa=%date:~0,10%
md %mappa%
xCOPY "%UserProfile%\Documents\Beérkezett fájlok" "%mappa%\Beérkezett fájlok" /s /H /i
xCOPY "%UserProfile%\Documents\Naplózott beszélgetések" "%mappa%\Naplózott beszélgetések" /s /H /i
pausenotepad2, és notepad++-al próbáltam unicode, ansi, UTF-8 kódolást, valamint megpróbáltam belerakni a legelejére:
chcp 852 vagy chcp 1250, de egyikkel sem működött.é->Ú, á->ß karakter lesz mikor másolná, így túlképp semmit nem csinál, mert nem találja a mappát, hisz rossz néven keresi.
Ezek működnek, de nem túl elegáns megoldás, így kerülném, ha lehet.
berkez~1
naplzo~1Van még valami fortély, amivel megoldhatnám a dolgot?
-
törölt tag
válasz
fatal` #49949 üzenetére
Persze ha használt volna is egy magot akár másabb lett volna ...
Második nekifutásra egyébként hamar végzett. Csak elgondolkodtatja az embert az, hogy egy friss rendszerről van szó - annyi idős mint az SSD- m és két update-ből kettőnél vannak gondok. Mondjuk emiatt nem fogom újrahúzni :-)
-
fatal`
titán
válasz
#41133696 #49946 üzenetére
Hm, ha üresen volt minden mag, akkor az tényleg kiakadt, a process, amiről beszéltem az 1 magot folyamatosan 100%-on járat.
(#49947) Pubszon: 3 ghz-es P4, 2GB DDR RAM, HD2600XT AGP. Játszottam vele, ugyanazokkal mint XP-n, nagyjából ugyanúgy ment. Picit lassabb volt, de ami akadt az XP-n is szar volt. De ez továbbra is Vista, nem Win7, utóbbi akkor még nem létezett.
-
törölt tag
válasz
fatal` #49945 üzenetére
Csak engem az zavart de marhára, hogy néztem HD Sentinel -el azt írt adatmennyiséget, egy megát nem írt egy idő után ... CPU-nál mind a négy mag üresen ... No és ugye az sem elhanyagolható szempont, hogy én abból indultam ki, hogy ha az X2 -es gép már réges rég kész, akkor ez mit tököl. Bár az gyanús volt, hogy timeout-al nem dobta el ... MIndegy betudom annak, hogy én már a Vista meg a Windows 7 frissítési rendszerével annyi negativ tapasztalatot gyűjtöttem be - főleg a Vistáé volt katasztrófa, de ezé se sokkal jobb - , hogy már alapból mínusz 5 percről indul
Szerk : legalább nyomna valami tájékoztatót a - hosszú perceken vagy tízperceken mozdulni nem bíró zöld folyamatjelzőn kívül - ami alapján látható lenne, hogy igen dolgozik .
Kezdek olyan lenni mint az agresszív kismalac ! Nem várok !!
-
-
törölt tag
válasz
Apollyon #49933 üzenetére
Mindjárt csinálok róla screenshotot ha végez a nagyobbik gépen is. Ott csak 13 frissítés volt ...
Már már eseménytelen is lehetett volna a frissítő kedd, úgy értem, hogy rendben lezajló, ha csak a kisebbik gépemen kellett volna frissíteni...
Csodák csodájára, mind a 14 frissítés a kis gépre gond nélkül felment. Ráadásul úgy, hogy eleve csak 12 van automatikusan beppipálva, a net 4 -es frissítésket én pipáltam be kézzel aztán go frissíteni .
Ugyanígy csináltam a nagy gép esetében is .
Olyan már volt - az is a nagy gép esetében - , hogy a frissítés után kijelentkezést követően , közvetlenül a restart előtt amikor már elvileg a szolgáltatások is leállnak beakadt ,és kénytelen volt reset-et nyomni úgy 20 perc várakozás után . Olyan viszont még nem 3/13 -as felállásnál kelljen ezt meglépnem.
A régi gép már hosszú percek óta kész volt. Ez pedig az egyik 4 -es keret frissítésnél egyszerűen beakadt. Már mindent csináltam , kijelentkeztem, aztán majd csak kész lesz alapon átjelentkeztem a az általános jogú fiókba - legalább kiderült számomra, hogy az Update ilyenkor sem lövődik le ez egyébként logikus is - aztán mikor meguntam mondom ,gép újraindítás ... A frissítés folyamatban ne kapcsolja ki ...
Aha vagy 10 -20 perc bambulás után ekkor nyúltam a reset eszközéhez. Restartkor a Windows 7 logóalatt írt némi beállításjegyzés üzenetet majd csinált egy auto restartot, és legnagyobb megdöbbenésemre nem jelzett hibát a Windows Update naplóban. Aminek örülök, mert legalább nem éktelenkedik ott a sikertelen ...
X2
Ha kész lesz megmutatom a másik naplót is
]
-
fatal`
titán
-
Pubszon
veterán
válasz
fatal` #49940 üzenetére
Igazad van, nem gondoltam hogy fontos a típusa, de igen.
Erről lenne szó.ASRock P4i65G
-
Pubszon
veterán
Hali.
Ugy néz ki, hogy egy régebbi Socket 478-as gépem lesz, amin van SATA1.
Ehhez kell külön SATA driver Win7 telepítésnél, vagy a Win7 fel fogja ismerni? -
ko9
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49928 üzenetére
Na valami ilyesmit kerestem, este kipróbálom, majd beszámolok az eredményről.
Köszönöm -
AAntii
őstag
Sziasztok! Nem tudom, hogy megfelelő topikban járok-e, de hátha tudtok segíteni, ha más nem átirányítással
Ebben a sorrendben kapta az unokatestvérem a kék ablakokat, majd pedig a ventik pörögnek, de a monitoron nem jelenik meg semmi.
A kérdésem az lenne, hogy melyik lehetőség valószínű:
szoftveres probléma
hadveres probléma, ha igen akkor: videókártya ram, sima rap, táp, alaplap?A gép jelenleg nincs nálam így szeretném leszűkíteni a kört, hogy amikor hozza hogy ránézzek, akkor legyen pótalkatrészem. A gépben 2 giga ram van, p4-es asus alaplap és egy x2 3800+-os proci és egy régi s3 vga.
A képek minőségéért elnézést, mobilos, méghozzá nem valami csúcsmobilról. A segítséget előre is köszönöm!
-
ko9
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49923 üzenetére
Vmware Fusion van, ami szinte beleépűl a Macbe egy Windowsos környezet. Ezzel 2 probléma van: háttérbe az OSX mellett megy egy Windows, ami alapjáraton elég sok memória. A másik az, hogy nem támogatott a Memory Editing (más program memóriaterületébe "belenyúlkálás") Vmware, és OSX által se.
Ezért kellene, hogy natívan fusson a Windows USB-ről. -
gyenesmartin
őstag
Igaz.Feltettem a kérdést abba témába is.
-
válasz
gyenesmartin #49924 üzenetére
Nem vagyok nagy játékos, de lehet, hogy konfigolni kell, hogy milyen szerverhez kapcsolódjon. Szerintem itt hamarabb kapsz választ/megoldást [link]
Így ránézésre valóban nem köthető a W7-hez a "hiba"... -
gyenesmartin
őstag
Hello!
Megvettem a Bad company 2 játékot, de amikor indítanám el ezt adja ki.Valaki tudja mi ez a hiba?Lehet nem ide tartozik, de szerintem a windows miatt van ez, hogy miért azt nem tudom. -
Pharaoh
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49920 üzenetére
Megvan. Megosztásokban szerepelt a mindenki, de a biztonság fülbeben nem. Itt hozzáadtam a mindenkit és jó lett.
-
ko9
addikt
-
-
Pharaoh
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49916 üzenetére
Igen. A másik (E) vinyóban tudok böngészni stb a másik géppel, de a D vinyónál hozzáférés megragadva, ha bele akarok menni
-
Archanon
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49914 üzenetére
Nos, a böngészős adataimra mind szükségem van (opera jegyzeteket békén hagyja?) Félek használni, végén még elszúrok magamnak valamit.
Ez esetben installer mappa marad úgy ahogy van, kövéren?
-
válasz
Pharaoh #49915 üzenetére
Akkor ezek szerint a D az egy külön vinyó. Ha megpróbálsz rálépni, akkor is azt írja ki, hogy hozzáférés megtagadva?
Pharaoh #49918
Ha a fentiek igazak, akkor az egész vinyót vedd saját tulajdonba. (feltételezem azon nincs rendszer, amiről indtod a gépet néha-napján)Archanon #49917
Sajnos ezt nem tudom, nem használok Opera-t. -
Pharaoh
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49912 üzenetére
Egész vinyótkat osztotta meg és a problémásnál a vinyóba se se tudok belépni. Az egészet ( D:/ ) is saját tulajdonba lehet venni?
-
válasz
Archanon #49913 üzenetére
Semmit nem kell állítani rajta, alapbeállításon úgy jó, ahogy van.
Arra ügyelj, hogy pl böngészőkhöz tartozó adatokat is kitakarít, ha vannak gyakran használt oldalaid, akkor azokat tedd a kedvencek közé, azt békén hagyja.nem is írtam, hogy ez ki figja takarítani az Installer mappádat, de számos egyéb sallangtól megszabadít(hat).
-
Archanon
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49910 üzenetére
No, hát nekem ez a CCleaner is új. Letöltöttem, feltelepítettem, elindítottam. Viszont ezek közül melyek segítségével csökkenthetem az Installer mappa tartalmát? Egyáltalán ez a CCleaner jó arra? És ez miktől "tisztítja" meg a gépet?
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Feltettem a win7-t és a mappa megosztással lenne gondom. Olvastam sokmindnet róla gí beállítottam a szerint. Ez egyik vinyónál jó is minden, de a másiknál jelszót kér és nem enged be, pedig egyformán vannak beállítva.
Mi lehet a hiba?
-
válasz
Archanon #49909 üzenetére
"Vagy az is ilyen telepítgetések miatt alaposan meghízott mappa, amit nem szabad bántani?"
Pontosan. Létezik/létezett egy erre szakosodott progi ([link]), de ahogy a linkben írva vagyon az MS ezt eltávolította a letöltő központjából, nem véletlenül: [link], idézet a link tartalmából:"A Windows Installer Cleanup segédprogram (MSICUU2.exe), melyre ennek a cikknek a korábbi változata tett említést, megoldott ugyan egyes telepítési problémákat, ám esetenként további problémákat idézett elő a számítógépen telepített más programokkal vagy összetevőkkel kapcsolatban. Emiatt az eszközt eltávolítottuk a Microsoft letöltőközpontjából."
Szóval max használd a CCleaner tisztító funkcióját (nem a registry takarítóját), amit az le tud szedni, azt leszedi és nem kell tartani attól, hogy beáll a rendszer.
-
Archanon
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49908 üzenetére
Ah, így már kijöttek a méretek.
De kb. ugyanannyit tudtam meg, mint JDReport-tal. Az installer mappát lehet csökkenteni? Vagy az is ilyen telepítgetések miatt alaposan meghízott mappa, amit nem szabad bántani?
-
-
Archanon
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49904 üzenetére
Hát ez a művelet nem sikerült, nem csinált semmit.
Viszont meglestem JDiskReport-tal, és ilyen lett. Én mondjuk ebből nem tudok meg többet, hátha ti. -
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megújult a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest