Aktív témák
-
válasz
band1103 #9357 üzenetére
Hát akkor írj a microsoftnak egy levelet, hogy ha a HDD le akarod választani, kapcsolja ki a vinyó motorját... Hozzanak ki egy frissítést rá...
Amúgy meg ha azt akarod hogy a vinyó motorja ne pörögjön, akkor leválasztod, kikapcsolod a gépet, kihúzod a kábelt, majd vissza kapcsolod a gépet...
Meg nem kell a vezetéket ráncigálnod, van rá egy jó dolog ilyenekre, úgy hívják mobil rack.
Próbáld ki, jó dolog. Nekem is van, igaz nem tudom leválasztani mert nem állítottam még be úgy, de hidd el, jobb lesz az, mint a ráncigálás.
At xp-nél is pörgött tovább a vinyó... Pedig már 9 éves rendszer 3 sp-el....
A win 7-nél is pörög és? Ezt a leválasztás külső merevlemzekre alkalmazzák leginkább.
A külsőnél is pörög tovább mikor leválasztom, és akkor kapcsol ki, amikor kihúzom.
Amúgy meg a táp kezelését a win szerintem soha nem fogja tudni.
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest