Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
koshmar
addikt
-
kpetyke
tag
válasz Fire/SOUL/CD #46137 üzenetére
Lefuttattam, 1 vírust talált, de a jelenség még mindig adott :/
-
betyarr
veterán
válasz fatal` #46193 üzenetére
ha felajánlaná a wu akkor nem tettem volna fel a kérdést de most megnéztem mégegyszer és csak egy rakat egyéb security update van.esetleg azzal összefügg a dolog hogy az a vin jelenleg nincsen aktiválva (lejárt a trial).bár kétlem-gátolom,mert akkor a fontosakat sem ajánlaná fel...
-
nagyúr
válasz betyarr #46189 üzenetére
Leszeded az isot, majd waik-al beintegrálod a magyar nyelvet, készítesz egy bootolható iso-t, kiírod, majd telepíted.
(#46187) Tibii91: Nincs mit.
(#46184) bosston:Ilyenre nem gondoltam volna.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
betyarr
veterán
valszeg volt már róla szó,de nem emlékszem.a ms honlapjáról letölthető enterprise-ot magyarrá lehet tenni?nyilván a törvényes megoldásra lennék kíváncsi.
-
skaccer
csendes tag
hi
valaki tud win 7 es drivert ehhez a Dell Wireless 1470 Dual Band WLAN Mini-PCI Card wifi karihoz/?
nekem nem nagyon akar menni a wifi:/ -
-
Воланд
titán
válasz hajtömeg #46180 üzenetére
Igen, azt, hogy ennek nem így kellene kinéznie.
Milyen w7 ez? Eredeti, vagy valami módosított? Rendszerbe belepiszkáltál telepítés után?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nagyúr
válasz bosston #46173 üzenetére
Akkor próbáld meg vista alatt, ha ott megy, akkor a win7 nincs támogatva. Esetleg írj a steam supportnak, vagy a játék készítőknek hogy win7 patch-et rakjnak össze.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hajtömeg
aktív tag
Újratettem a win7-et és kb minden két percben leáll a google chrome és összeomlik a shockwave player,pedig a legújabb van fent.
Miért???
Chrome-ot újratettem már!woland_y2k Semmi. Chrome leállt és várhatok a válaszra vagy kiléphetek.
Shockwave meg szimplán összeomlik pl facebookozáskor és ennyi.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bosston #46171 üzenetére
És a kompatibilis mód? Azt próbáltad? Mert a steamen csak vistáig írják a gépigényt.
-
bosston
tag
válasz Sub-ZeRo #46169 üzenetére
Steames a játék, szóval rögtön a telepítés után automatán frissült. Rendszergazdaként futtatva sem lett jobb a helyzet, ugyanúgy csak a hard reset segít. Kis plusz info, nem tudom, számít-e valamit: mikor bejön ez a képernyő, sokáig a windowsos töltőkarika van a játékkurzor helyén, a fagyás maga kb a kurzor átváltozása után 5mp-cel történik.
-
nagyúr
válasz bosston #46166 üzenetére
Próbáld meg kompatibilis módban futtatni (exe, jobb gomb, tul. és vista komp.) vagy rendszergazdaként futtatni + a játék patch-eket rakd fel, az összest.
-
Воланд
titán
válasz bosston #46166 üzenetére
Pedig mennie kellene. [link] Próbáld meg átállítani a kompatibilitást (jobb klikk az exe-n, tulajdonságok, kompatibilitás), hátha úgy jó lesz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
Akkor a betű méretét növeld. [link] Több lehetőség van, Item alatt kiválasztod az elemeket és ahol lehet a font méretét növelni, ott megteszed.
-
bosston
tag
Üdv Guruk!
Ma megvettem az Empire: Total War című elméletileg remek kis játékot, és egészen a feltelepítéséig semmi gondom nem akadt vele. Természetesen elindulni nem indul el, a legelső képernyőnél, még a menü betöltése előtt kb. egy perc töltés után lefagy. A laptopom duplaVGA-s, gondoltam nem tette át magát az 540-esre automatikusan, azért nem megy. Rossz tipp volt.
Következő kötelező lépés a driverfrissítés, ugyanazt produkálja így is. Már a warez verzióval is próbálkoztam, ugyanez a hiba jelentkezik ott is.
Nekem ennél a pontnál megáll a tudományom, úgyhogy a segítségeteket kérem, és kösz előre is a segítséget!(Rendszerem 64 bites Win7, ha számít valamit.)
-
sz.j
nagyúr
válasz Воланд #46163 üzenetére
Köszi, de ezt, mint már előzően írtam, kipróbáltam, eredménytelenül ....
"Ha a betűnagyságát állítom 100% fölé, akkor meg lényegesen nagyobb lesz és kilóg az oldal szélességi mérete."
Már 103%-nál is!
Esetleg érdemes a betűtípus változtatásával próbálkozni?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
-
Воланд
titán
Azt, hogy dpi, aztán első találatra klikk és ott vagy kiválasztod a 125%-ot, vagy megadsz egyénit (jobb oldalt set custom text size).
-
sz.j
nagyúr
Felraktam a win7-et (90 napos), bár még sok mindent nem találok (XP után), de ígéretesnek tűnik.
Viszont ami az első pillanattól zavar, hogy uo felbontás mellett mint ami az XP van (1024×768) kisebbek vagy"kisebbnek tűnnek" a betűk (vagy az is lehet, hogy más betűtípus van a win7-en mint az Xp-n és ezt teszi kisebbé.)
Ha a betűnagyságát állítom 100% fölé, akkor meg lényegesen nagyobb lesz és kilóg az oldal szélességi mérete.Tudnátok segíteni, hogy hol és hogyan tudok ezen változtatni? Akár más típusú vagy méretű betűkkel, vagy mással .....
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
nagyúr
válasz pete_21 #46158 üzenetére
Pontosan ahogy mondod. Nvidia. Pedig az nforce 4 jó volt, de ez...
Ez volt az utolós, hogy nv-t vettem..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pete_21
addikt
válasz Sub-ZeRo #46157 üzenetére
Nem semmi. NVidia chipsetes volt?
Nekem a billentyűzethez is volt vezérlőprogim (multimédiás gombok miatt), de idő közben behülyült, így azt is leszedtem. Jól megvagyok nélküle. Viszont az egérhez jól jön a program, mert 3 gomb funkcióját be tudom állítani, így sokkal kényelmesebb a gép kezelése. Leszámítva persze azt, hogy néha lefagyasztja játékokban a gépet...
Tudom, minden nem lehet tökéletes, de hát azért valamit elvárna az ember...(#46155) skaccer: A winupdate nem talál újabb illesztőt? Esetleg az ismeretlen eszközhöz nem talál drivert, hogy mi is az?
-
nagyúr
válasz pete_21 #46156 üzenetére
Nekem driver-el olyan problémám volt, igaz alaplap + win, hogy felraktam de az a win kiírta hogy nem eredeti a rendszer. Amint töröltem az nv drivert, aktivált volt megint a rendszer. Szóval ennyit a driverről, hogy mindig használni kell.
-
pete_21
addikt
válasz Viktor77 #46068 üzenetére
Rendben, köszi. Csak mert olvastam pár helyen, hogy az -overall kapcsolót javasolják, mert az mindent lefrissít. Nem mertem kipróbálni, lehet, hogy valami inkompatibilis illesztőt is felpakol, az meg most nagyon nem hiányzik.
(#46069) Sub-ZeRo: Hát igen, lehet, hogy a driverrel toltam el... De általában azért van, hogy használjuk. Nem hiszem, hogy én lennék a hibás, mert megbíztam a driverben.
(#46076) Steelmanus: És akkor neked most nincs fent a driver, és úgy 200 Hz-en megy?
Hát, lehet, hogy naív vagyok, de gondoltam, hogy azért valamiféle support csak van... De még azóta sem kaptam semmi választ. Gyanítom, hogy nem is fogok...
Most emiatt meg nem akarok új egeret venni, mit csinálok akkor ezzel...
(De hogy az A4Tech termékeket kerülni fogom, az viszont tuti...) -
czuzia
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy van e rá mód, hogy külső hdd-ről telepítsem a windows 7-et? Sajnos jelenleg nincs elég nagy pendrive-om. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Воланд
titán
válasz HZoli87 #46149 üzenetére
Nem, nem annyi. Fejből nem tudom, hogy mi kell hozzá, de azt tudom, hogy szűz rendszerre nem alapból az sp1 fog települni.
-
HZoli87
veterán
válasz fatal` #46147 üzenetére
Reggel megkérdeztem, azt a választ kaptam, hogy fent van WU-n, ezért töröltem a másik partícióról a majd 1 GB-os telepítőjét, nem gondoltam akkor, hogy előtte az időm nagy részét majd 100 frissítés letöltésére és telepítésére kell elcsesznem és csak utána jöhet az SP1 ...
(#46148) woland_y2k: 85 frissítés az előfeltétele? Gratulálok hozzá ...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
HZoli87
veterán
Mit kellene csinálnom, hogy lássa a WU a szervízcsomagot? Jelenleg azt írja, hogy 85 frissítés érhető el, de nincs közte az SP1, az IE9 a legnagyobb a maga 36 MB méretével. Ugye nem kell telepítenem előtte mindet?
-
McKane
senior tag
-
skaccer
csendes tag
hello
eddig mindig xpt hasznaltam
most valtottam win 7re, es batyam is pont most vett egy uj gepet.
problemam az lenne h az en gepemen nem csatlakozik a wifire.
adatok a gepem egy regebbi dell d610
Dell Wireless 1470 Dual Band WLAN Mini-PCI Card wifivel
minden be van kapcsolva probal is csatlakozni. kiirja h connected csak a nethez nem tud a routerhez igen nem ertem miert ja es kabelen keresztul van netem esetleg valami drivert tudnatok mert a hivatalos honlapon csak xphez van probalgattam de nem jo
valami otlet?win 7 32bites
masik toshiba satelite c650d 12j tipusu gep wifi adapter:Atheros AR9285 van benne
es 64 bites win 7 es nem mukodik rajta semilyen net se kabel se wifi...
valami otlet ?
kosz elore isTHX
-
nagyúr
válasz koshmar #46141 üzenetére
Ha elolvasod hogy milyen feladatot lát el, én nem piszkálnám a helyedben.
-
koshmar
addikt
Tiszteletem.
Amikor kikapcsolom a gépem, mindig kiírja, hogy van egy, a Windows leállítását akadályozó folyamat.
Ő lenne az.Ez milyen folyamat? Fontos, nem fontos?
Kicsit idegesít, hogy ha kikapcsolom a gépet, vagy 10 másodpercet kínlódik, mire maga leállítja ezt a folyamatot.
Vagy le kell sz*rni?Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
HZoli87
veterán
Üdv!
IE9 és a W7 SP1 elérhető WU-n keresztül is? (eddig mindig magam telepítettem őket)
(#46139) woland_y2k: Köszi
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kpetyke #46136 üzenetére
Igen, futtasd le, aztán meglátjuk mi lesz.
Az MBAM Free egy kiegészítő védelem, olyan kártevőkre van "szakosodva", amikkel az ismertebb védelmi progik sem mindig bírnak el.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
kpetyke
tag
válasz Fire/SOUL/CD #46135 üzenetére
nod32-vel futtattam keresést az nem talált semmit, ezek után is lefuttassam amit ajánlottál?
szerk: am a régi gépemnél is csinált ilyen a router csak nem ilyen sűrűn (ha a router volt az )
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kpetyke #46134 üzenetére
Amikor a kapcsolattal van gond(megszakad, aztán újra kapcsolódik stb), vagy esetleg nagyobb adatforgalmat látsz ki- és bejövő irányban egyaránt, akkor elsőre nem a driver lecserélésével kell kezdeni a probléma megoldását, hanem víruskereséssel. Egyes kártevőtípusok pont ilyen tüneteket okoznak. Persze ez nem zárja ki, hogy simán lehalt a modem, vagy a LAN kártya drivere, de mindenképp futtass egy keresést ezzel: MBAM Free
(Frissítsd az adatbázisát, majd indíts egy teljes vizsgálatot a rendszerpartíción.
Ha nem talál semmit, akkor lehet tovább "agyalni", hogy mi is a gond. Sajnos vannak olyan kártevők, amiktől igen nehéz megszabadulni, egyszerűen le sem lehet így irtani OS alól)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
kpetyke
tag
Sziasztok
Az lenne a problémám, hogy az internetem elég sűrűn elmegy (modemgyanús, mivel ha kihúzom és visszadugom egyből van megint) és a windows 7, miután elment a net folyamatossan "Telefonos kapcsolat" révén az arcomba tolja, h csatlakozzak, holott már van net, és ezt az ablakot nem lehet bezárni, vagyis ha bezárom újat nyit meg...
Ha van valami ötletetek, segítsetek, mert idegileg teljesen kikészít már vagy visszateszem az XP-t vagy kivágom az ablakon az egészet
köszi.
(ui: 64bites rendszer ha számít) -
Pubszon
veterán
válasz Steelmanus #46126 üzenetére
Köszi, de ezt próbáltam még ki korábban.
A gond az, hogy az eddigi össze variáció csak a felhasználó mappáját helyezi át és nem az egész C:\Users mappát mindenestől.
De inkább feladom.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
fatal`
titán
válasz Oppenheimer #46130 üzenetére
Először is azért nem tudtad feltelepíteni, mert az elsődleges vinyó elsődleges partíciója logikai és oda tenné a boot fájlokat (500as).
Második kérdés: Adj neki betűjelet a lemezkezelőben:
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép-kezelés -> Lemezkezelő -> Jobb click a partíción -> Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása.
-
Oppenheimer
nagyúr
Sziasztok!
Volt egy 120 gigás rendszervinyóm és egy 500 gigás az adatoknak. A rendszervinyó megdöglött, ezért vettem egy 2 terásat a helyére, most azon fut a W7. A telepítésnél ez a gond lépett fel. Most vissza van dugva az 500 gigás vinyó, amit azért húztam ki, hogy fel tudjam tenni a W7-et, de valamiért a sajátgépben nem látom. BIOS-ban látni, meg az eszközkezelőben is ott figyel, mégsem tudom rajta elérni az adataim.
Van valakinek ötlete, hogy mi tévő legyek?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Jogtiszta Win7 Home premium mellett nem sikerül telepíteni egy régebbi játékot. Konkrétan a heroes IV-et. Természetesen ez is eredeti lemezekről indítva a telepítést. Kompatibilitási mód nem segít. Esetleg valakinek valami megoldási ötlet?
Köszi.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Воланд
titán
Ezt holnap meg is lesem, hogy mit tud. Úgyis van egy-két fincsi vírusom, kíváncsi vagyok, hogy mit tud majd velük kezdeni.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Steelmanus
addikt
válasz Pubszon #46120 üzenetére
Ha esetleg nem menne ahogy (#46121) woland_y2k javasolta, akkor van erre program is pl ha beirod a Google-ba ProfileRelocator vagy ez a link, itt olvashatod magyarul is.
Profile Relocator: a felhasználói mappák áthelyezése[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fatal` #46123 üzenetére
Lejárt a szerk időm.
Bocsánat, a már amikor -t nem fogtam fel."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Miért van az, ha az uac ki van kapcsolva, akkor az ie9-ben a kugli.com jön be, ha meg be van kapcsolva akkor meg .hu? Hát a f....m ebbe a nyomorék uac-ba.... Pedig .com-on nincs telepítsd a kugli böngésző hülyeség, erre meg .hu-n ott világít...Szerk.: Most nincs ott, de .com helyett .hu jön be. Átvált. Ki érti ezt...
Szerk. 2.: Most meg már .com jön be.
Nem érteni informatika...De van köze, mert uac nélkül egyátalán nem irányít át, most hogy bekapcsoltam simán com-ról megy is hu-ra. Passz, nem tudom miért, nekem így csinálta.
Ha nem csinálta volna ezt, nem írtam volna be.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Pubszon #46120 üzenetére
Képeken ott van, hogy mit kell csinálni. Lényeg, hogy ne azzal a fiókkal jelentkezz be, amit át akarsz irányítani.
A kulcsot ugyan úgy a
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList alatt kell módosítani, csak nyisd le azt a fület és keresd meg a felhasználónak megfelelő ProfileImagePath kulcsot és azt írd át a kívánt értékre. Persze itt is ugyan úgy át kell másolni a mappákat az új helyükre, mert magától nem helyezi át.[ Módosította: KrAt ]
-
geprombolo
őstag
Erre valaki valamit?#46080
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
-
McKane
senior tag
erre valaki?
46077-es hsz.[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz Воланд #46115 üzenetére
Igen, újraindítottam.
Most vissza állítottam a rendszert a berhelés előtti állapotra, meg próbálom megint.
Egyébként ez egy már belakott rendszer, nem friss telepítés. Ez nem gond? Másnak működött rendesen?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
-
Lacces
őstag
Hali!
Ha a mostani Win7 mellé felrakok egy másik Win7-et, akkor a dual boot jól fog működni?
Vagy hegeszteni kell a rendszert, hogy lehessen választani a két Win7 közül? :-D -
Воланд
titán
válasz Pubszon #46111 üzenetére
Lementesz valamit az Asztalra és annak már az új helyen kell lennie. pl.: D:\Users\username\Desktop
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
Hali.
Az egész C:\Users mappát szeretném áthelyezni egy másik fizikai meghajtóra.
Hogy oldható meg, hogy ott legyen alapértelmezettként?
Pár mappát áthelyeztem már (Videók, Zene, stb...), de az egészet szeretném.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Воланд
titán
válasz Drughi #46106 üzenetére
Lemezkarbantartó, aztán ezeknek a mappáknak a tartalmát törölheted:
c:\users\felhasználóneved\Appdata\Local\Temp\
c:\Windows\Temp\
c:\Windows\SoftwareDistribution\Downloads\msconfigból meg szed ki azokat az automatikusan induló programokat, amiket nem használsz, vagy nem kell, hogy automatikusan elinduljon.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Kellene egy kis segítség.
Adott egy Home premium 64bites rendszer, mely lassan 1éve került fel a gépre.
Állandóan frissített, így napra kész.Egyelőre nem szeretném újra telepíteni, de borzasztóan belassult.
kellene nekem egy kis leírás, hogy mivel tudnám kitakarítani a rendszert.
Gondolok itt különféle programokra, vagy az msconfig beállításaira.
Nem szeretnék úgy hozzápiszkálni, hogy nem tudom mit csinálok.tehát jöhet minden tipp / ötlet, hogy hogyan tudnám kicsit helyrepofozni a gépet.
Xiaomi 14T
-
Mahesa
tag
válasz v.attis #46102 üzenetére
Azért nézd meg az alapértelmezett útvonalak metrikáját, mikor mind wireless-en mind pedig kábelen is rajta vagy. Ezt parancssorban a route print paranccsal tudod megnézni. Legfelül lesznek a 0.0.0.0 útvonalak, az utolsó oszlopban a metrika. Ha a wireless metrikája kisebb szám, mint a vezetékesé, akkor bizony arra fognak menni a csomagok. A metrikát kézzel is beállíthatod az adapterbeállításoknál: jobbklikk a kapcsolat (interfész) ikonján > Tulajdonságok > TCP/IP Protokoll > Tulajdonságok > Speciális > Alapértelmezett Átjárók alatt az Automatikus Metrika mellől pipa kivesz és a Csatoló Metrikája alatt a kívánt metrika beír. Pl. adj a vezetékes Ethernet kapcsolatnak 19-et. ha a wifi 20-at kapott automatikusan.
-
SunBreeze
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #45890 üzenetére
köszi, sajnos nem oldotta meg a problémát, alapból ezt tettem fel, mikor a gépet raktam újra. xp-men is ez van fent, és semmi probléma nincs vele.
érdekesség, hogy a sima wmp-ben alig akadnak a filmek, viszont a minősége is láthatóan rosszabb, míg a többi lejátszóban nézem őket, akkor a minőség kiváló, viszont nagyon akadnak... ez nem tudom hogy lehet, eddig még ilyet nem fedeztem fel máskor.
telepítsem újra az egész gépet? vagy vigyem szervizbe?
...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
félisten
válasz v.attis #46102 üzenetére
Max létrehozo parancsikont a hálókártyáról, meg a wifi kártyáról is az asztalon, aztán ott gyorsan le lehet tiltani/engedélyezni az adott hálózatot
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Krystal_s
addikt
válasz Cicero #46099 üzenetére
a legbiztosabb ,ha csinálsz egy teljes mentést a jelenlegi rendszeredről, aztán telepíted az SP1-et.ha rendszeresen frissítetted a rendszered és most minden normálisan működik, akkor sok értelme nincs az SP1-nek, ami még pluszban felteszi a nem fontos, csak ajánlott frissítéseket is,amire lehet h neked soha nem lesz szükséged. ez az én saját véleményem. van,aki mindent felpakol feleslegesen is
SP1-nek igazán akkor van értelme, ha vki frissen telepít egy rendszert és akkor kényelmesebb egyben felpakolni a win7 óta kijött sok-sok frissítést.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest