Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
A start menübe helyezés az a programtól függ, ugyanúgy mint a tálca.
Azért kerül oda, mert oda le van húzva az asztal..
Ha kikapcsolod az asztal eszköztárat akkor sztem kipakolja az asztalra mindet...
Start menü jobb katt->eszköztárak->asztal - de így minden ottani ikon ki fog kerülni az asztalra. szerintem..
-
-
-
sz.j
nagyúr
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Mint ahogy fentebb is írtam, leszeretném tölteni majd használni a win7 90 napos próbaverzióját, de sajnos eddig nem sikerült, mert nem találtam a letöltési linket és nem értettem, hogy miért.
Most viszont az egyik weboldalon lévő cikkben ezt olvastam:
"Fontos, hogy habár a Microsoft leginkább a nagy céges felhasználókra gondolva tette közzé a Windows 7 Enterprise RTM verzióját, a TechNet weboldalán nem nézi, hogy kik vagyunk (csupán az identitásuknál kell egy kicsit kamuznunk). Magyarán egy kis hazugság árán bárki letöltheti a 90 napos próbaverziót, amihez csak egy Live ID azonosítóval kell rendelkezni...."Ez most igaz?
A sima user ezek szerint ki se próbálhatja, vagy kamu az egész és bárki használhatja 90 napig??? -
Hali!
Ahogy Morden24 is javasolta, ez esetben x64.
Még annyi kiegészítés, ha az XP Pro-ban használtad/kihasználtad azokat a plusz szolgáltatásokat, amiben több az XP Home-nál, akkor valóban alaposan vizsgáld át az összehasonlító táblázatokat.Csak egy példa, pl Home Premium-ban nincs Group Policy(csoport házirend), ez csak Pro és Ult.-ban van, stb...
Fire.
-
Hali!
Próbaváltozat linkjét az Első hozzászólásban megtalálod.
"Most egy xp prof-ot használok, melyik win7 az ami ennél gyorsabb, ill. többet tud?"
Végül is Home Basic változattól felfelé mindegyik, de egy átlagos user számára a Home Premium lehet az ideális választás.
Itt van 2 összehasonlító táblázat: [link] [link]Fire.
Aktív témák
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest