Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Nem írtad, hogy SSD mellett lesz-e HDD. Nekem most SSD-n 17,1GB a foglalt a 111(?=elvileg 120-as)-ből. Win7+Office2010 van rajta. Igaz a levelezés levélfájlait, Office dokumentumokat, meg amit még tudtam, áttettem a HDD-re. Ki van kapcsolva a hibernálás (sok giga), rendszer visszaállítás, virtuális memória (igaz van 12GB RAM). Ja és a cserélődő programokat, mint pl. játékok, codec pack, stb. is a HDD-re telepítettem.
Illik az SSD-n 20-30% szabad helyet hagyni, így 22,4GB-al garázdálkodhatsz.
Szóval necces, de elfér. Ha rám hallgatsz, egyel nagyobbat veszel.
Ne dőlj be az SSD sebességmániának, TRIM-es legyen, valamint jó sok gari legyen rá és kész! X és Y MB/sec különbségeket úgy sem fogod észrevenni a hétköznapi használat alatt, de azt igen, hogy SSD-d van!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest