Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Egyik havernak nem működik a tálcán a jobb klikk,és azt mondták neki,hogy engedélyezni kell,ez igaz? És ha igen,akkor hol?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
matthew95(2)
senior tag
Olyat ír, hogyy győződjön meg róla, hogy minden fájl elérhető-e?
-
Keksz
senior tag
MI lehet csinálni ha USB-n rákötött Win 7 alatt DÖG lassú?
De így elkezdi másolni pl a 700MB iso-t, és leáll, vár, vár és vár.
Visszaesik a sebesség is, aztán egyszer megáll, de nem dobja el, csak így vár.
Ha nyomok neki egy "cancel"-t akkor sem dob hibát. Kilép a másolásból mintha semmi nem történne.Emlékszem h Vista alatt is volt ilyen gondom, de ott v hogy megoldottam. Csak már nem emlékszem.
Windows XP alatt tökéletes, adja a sávot, nem lagzik, nem lassítja be a gépet.
-
nagyúr
válasz sfdrakex #15489 üzenetére
Arra is rájöttem, hogy ha nincs kijelölve a név, akkor ő mentés közben kijelöli. Ha meg van kijelölve van a név, akkor csinálja ezt. Szerintem valami ott nem tetszik a mentésnél neki.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
matthew95(2)
senior tag
Mi lehet a probléma? Win 7 telepítés közben kiírta, hogy nem lehet telepíteni, sikertelen stb.
-
Brekkk
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne hogy WIN 7 Ultimate 64 Bit alatt, hogy tudom az IRQ kiosztást megváltoztatni, ahol a helye van ott szürke a mező nem módosítható.
Felülírja a BIOS beéllításaimat, és egy IRQ-ra rak egy Gigabites Ethernet kártyát és egy hangkártyát. A két ezköznek valahogy nem elég így a PCI sávszélesség. A hangkártya recseg lejátszákor, ha másolok Gigabiten.
Remek dolog az IRQ sharing De legalább nem fgagy le. Már ez is valami.Ötlet?
Köszi Brekkk
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm.
-
nagyúr
válasz sfdrakex #15489 üzenetére
Neked és laccoss-nak is válaszolok.
Több engedélyt nem tudok megadni neki, mert mindent megadott neki alapból.
Most újra indítottam a gépet és jó a letöltésem a képek mappába! Nem tudom hogyan, ne kérdezzétek...
Mentésnél meg csak annyit csináltam most, hogy nem engedtem kijelölni neki a ".jpg" nélküli nevet. (nem tudom mennyire érthető) Szerintem ott volt valami katyvasz. Még eddig jó. (kop-kop) Köszi a válaszokat."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Zoli bácsi #15484 üzenetére
a 7600 as RTM a végleges, rtm= release to manifacture azaz gyártásra kész változat
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
pzstm
titán
az RTM az már a végleges
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Laccoss
addikt
Nem kiszivárgott... MSDN és TechNet előfizetők előbb kapták meg a hivatalos verziót. A boltokba is az került októberben.
Sub-Zero: És ha a könyvtár tulajdonságainál több jogot adsz magadnak?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz sfdrakex #15483 üzenetére
Ha másik vinyóra akarok menteni, gond nélkül menti. Bár eddig nem nem nagyon mentettem a képek mappába.)
Miért? Mert az egész ablak szürke, nem enged semmit sem beállítani."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Bocs ha nagyon láma kérdés lesz.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a végleges, októberben megjelent windows 7-nek mennyi a verziószáma? Különbözik, és miben az előtte kiszivárgott RTM 7600.16385-ös verziótól?
Kösz. -
sfdrakex
nagyúr
válasz bandras0226 #15480 üzenetére
számítógépen jobb klikk/kezelés/lemezkezelés és ott adj nekik betüjelet.
-
nagyúr
válasz sfdrakex #15479 üzenetére
Rendzsergazda ként nem lehet futtatni nálam. Ha átnevezem akkor nem midnen 2- képnél csinálja ezt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bandras0226
aktív tag
Üdv!
Most telepítettem újra a rendszert,a gond az hogy az intéző nem látja a HDD-ket csak amelyiken a rendszer van.
Hogyan lehetne láthatóvá tenni?
Az eszköz kezelőben benne vannak."Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
-
nagyúr
Hali!
Egy olyan problémám lenne, hogy ha netről akarok képet letölteni, némelyiknél ezt írja ki->
Ezt!
Semmit nem állítottam az engedélyeknél, nem nyúltam hozzá. Ie8-at használok és eddig még nem találkoztam ezzel a hibával. Minden gyári beállítás, nincs semmibe nyúkálva.
A képen be van keretezve, hogy melyik képnél kapom ezt a figyelmztetést. A homegroup ninsc belőve, mert egy gép van.
Akinenek van ötlete ne kíméljen. Köszi. Amúgy 3 napos rendszer. Tényelg nincs semmi átállítva, vagy belőve. Az IE is alapon van, gyári beállítással. Főleg a védelmere gondolok, ahhoz nincs nyúlva."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
veterán
-
Laccoss
addikt
válasz matthew95(2) #15474 üzenetére
Úgy hogy feltelepíted. Nekem fent van 32bites win7en és tökéletesen fut.
-
g.gergo
senior tag
válasz matthew95(2) #15474 üzenetére
Feltelepíted és használod. Kb. ennyi.
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy lehet megoldani, hogy az office 2003 elfusson win7-en xp mód nélkül?
-
Laccoss
addikt
válasz McKane #15470 üzenetére
4 hónapja használom, tökéletesen bevált, és remekül helytáll. Egy kis teszt!
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
Van valakinek valami tapasztalata a Microsoft-féle víruskergetővel? Microsoft Security Essentials.
Valami eredmény-tesztet tudnátok linkelni?köszi előre is!
-
-
veterán
válasz polonic #15458 üzenetére
felraktam már, de mindig kiírta, hogy sikeres telepítés, de gyanus volt, mert gyorsan végzett.
Most 4x telepítettem mire tényleg felment, viszont ugyanúgy ismeretlen eszköz.
Pedig telepítésnél írta is ezt az eszközt.
Innen a legfelsőt raktam fel.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
whiskey
tag
Sziasztok!!
Csak egy kérdésem lenne, amiről már lehet esett szó, de nem találom, pedig kerestem ezerrrrel...
(Windows 7 RTM 7600 64bit OEM Magyar) verziót használok, be szerettem volna állítani egy felhasználói fiókot Safeguard által védett fiókra, de nem találom , hogy hol lehet. Amiket a NET-en felleltem információkat azokban van egy olyan opció ami nekem nincs, vagy csak rejtett. tudtok valami infót, hogy mi kell ahhoz, hogy beállíthassam, vagy lehet hogy az általam használt verzióból kihagyta ezt a lehetőséget az MS? Esetleg tudjátok, hogy melyikbe van benne ami már nem beta verzió???Előre is nagggyon köszönöm....
-
bobsys
veterán
válasz Laccoss #15447 üzenetére
csak, hogy tisztazzuk, mert eleg kaotikus amit irsz
olyan helyen lehet kulcsot cserelni ezen a windowson ahol volume licenset hasznalnak, mert az enterprise verzio az csak es kizarolag volume license kereteben elerheto, merthogy ahogy a FAQ is irja a "Windows 7 Enterprise is not available through retail channels"[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
negyedes
addikt
-
veterán
válasz negyedes #15441 üzenetére
Nem talál semmit.
Nem is zavarna igazából, de az íróknál vmi nem stimmel.
Vettem egy Nec írót 3 nap urán rontotta sorba a lemezeket, azt hittem rossz az író, visszaraktam régimet, nem volt gond egészen tegnapig. Tegnap nem látta az írómat, kihúztam-vissza és jó lett, írtam is vele. Ma megint nem látta, kihúztam-vissza, látta ismét, de írás kezdeténél dobta a hibákat, el is rontotta a lemezt.
Most visszaraktam azt amire azt hittem rossz, most az is működik rendesen, kezdem nem érteni.
Amire azt hittem rossz, Xp alatt is megnéztem ezen a gépen, ott is rontott, azért gyanakodtam az íróra, de most már tuti vmi más hiba van.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
törölt tag
Tisztelt WIN7 guruk!
Azt szeretném kérdezni, hogy 64 bites windows 4 gb memória mellett hogy írhatja ezt nekem?
EVEREST:
Rendszermemória 3072 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
WIN (vezérlőpult/rendszer):
Telepített memória (RAM): 4,00 GB (3,00 GB használható)hóóógyaisvanezz? valakinek ötlete?
-
veterán
Sziasztok!
Eddig a Win 64 7100 betat használtam, most frissítettem véglegesre.
Azóta van 2 ismeretlen eszközöm, ami eddig nem volt, és furcsa módon, hol látja az írom, hol nem, sőt rontja is a lemezeket... nem tudom van-e köze hozzá az ismeretlen eszközöknek.
Az írónak semmi baja, mert azóta másikkal is próbáltam. Épp most rontott el egy Dl lemezt. már írás kezdésnél hibát jelez.
A második eszköz azóta van ott amióta a Bluetooth-ot felraktam.
Van a lapban egy via 6421-es bővítőkártya.
Még 1x írom beta-nal nem volt ilyen!
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
negyedes
addikt
válasz hejesírásó #15436 üzenetére
NSIS Error:
"The installer has failed a self-check. This means that for some actions, the installer file has been altered from its original form. If the install were to continue, the software install would not be complete and will be broken. To prevent further problems, the installer refused to continue."[link]Ha kovetkezo letolteskor sem jo, akkor kiprobalhatod azokat a tippeket amik a fentebb linkelt oldalon vannak.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
ToBeY
nagyúr
Vannak ezek a win7 témák,hogyan lehet megnézni hogy 1 témához milyen háttérképek tárulnak? illetve beállítani hogy ne váltakozzon csak 1 legyen mindig?!
-
ttower
aktív tag
képernyő probléma most megszűntnek látszik, helyette érdekesség:
eddig egy geforce 9500GT volt a gépben, és az élményindex 5,1-et adott rá. most bekerült mellé egy 9600GT is és most az élményindex lecsökkent 4,6-ra. mi lehet az oka(hidegen hagy az élményindex, csak érdekel miért lesz rosszabb a gépem a bővítéstől)?
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
negyedes
addikt
válasz hejesírásó #15422 üzenetére
Rossz az installod. A hivatalos oldalrol szeted le? Szerintem tolsd le megegyszer.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Ha felteszem a 90 napos enterprise trialt, akkor tudom majd aktíválni Home Premium vagy Pro kulccsal a lejárata előtt? Természetesen arra gondolok, hogy onnantól kezdve Home vagy Pro változatként működik tovább. Feltételezem, hogy a válasz nem, de azért hátha...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
< CyberBob >
őstag
Már a Fraps.v3.0.1.10506. is ment.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hejesírásó #15424 üzenetére
Nálam w7 x64 ultimate-n ment a fraps, bár kb fél éve használtam azóta nem. Lehet azóta van újabb változat, de annak főleg menni kéne már.
-
Laccoss
addikt
Rendszergazdaként telepíted? Melyik win7et telepítetted?
-
hejesírásó
senior tag
használja vki a FRAPS-et win 7 alatt?
a legújabb verziót ami elvileg win 7 kompatibilis nem tudom feltelpíteni:
NSIS Error
Error launching instalervki vmi ötlet?
-
-
bobsys
veterán
irtam modkerbe, hogy mododsitsak az elso hozzaszolast, remelem nemsokara meglesz
ficsor/osszehasonlito listat nem raktam bele, nem talaltam ertelmeset csak angolulEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Laccoss
addikt
Kapsz egy ablakot hogy nem eredeti a windowsod és aktiválj, háttérképed fekete lesz, és a sarokba beírja hogy windows nem eredeti xy verzió build. Próba win7 alatt mit értesz? RC-t? vagy amire kíirja hogy próbaváltozat? Mert előfordul azoknál is hogy lejárat után két óránként kikapcsolnak.
bobalazs: Nézd meg eseménynaplóban, hátha ír valamit a dolog miértjéről.
[ Szerkesztve ]
-
DZs
senior tag
Próba win7-m van. Feldobott egy üzenetet, hogy 3 nap múlva lejár a kulcsom. Mi fog a 4. napon történni, amikor indítanám ezt a win7-t?
-
pzstm
titán
válasz Predator666 #15401 üzenetére
4giga, x64. Újonnan összepakolt gépnél minimum. Bár ha most raknék össze gépet, lehet 8gigára neveznék be ramügyileg
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bobalazs
nagyúr
Nem indult ma a gépem csak teljes áramtalanítás után. Van ennek köze ahhoz hogy kivettem a allow hybrid sleep a power optionsből? Esetleg más magyarázat?
-
-
Laccoss
addikt
válasz Predator666 #15401 üzenetére
Nálam 6 éves p4es (2.8ghz prescott proci) 1,2Gb rammal fut az ultimate, és még játszom is (pl. Avatar). Átlagos ramfogyasztás 600mb, amikor több azt már vagy a firefox vagy az utorrent generálja.
Akkor rakj 64bites rendszert ha van legalább 4gb ramod és 64bites a procid, és nincsenek régi eszközeid. Pl. nyomtató, scanner, hangkártya stb. Ezeknek előtte érdemes utána nézni van e hozzá 64bits driver.
Mindenképpen érdemes a 64bites ha van rá lehetőséged.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest