- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
Köszi srácok....ez a touch keyboard jó lesz
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
Sziasztok, A képernyőbillentyűzet oldalpaneljét el lehet tüntetni valamilyen módon?.....sosem használom és csak útban van. Nem használok ezen a gépen fizikai billentyűzetet, ezért lenne fontos
Ha nincs rá mód akkor ajánlanátok egy frankó ingyenes 3.party billentyűzetet...köszi[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Hello, hello. Az van, hogy piszkosul jó lenne PC-re egy shortcut a dark és világos módok közötti váltásra....tudtok ilyet? Én nem találtam. Edge van használatban....ott sem találtam
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz King Unique #15030 üzenetére
nálam már a Windows Hello megkövetelését a bejelentkezéshez is szürke, módosíthatatlan, jelenleg bekapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Na, én is geekbuyingról vettem a mini pc-t....és a lent leírt win-es gondomon kívül még annyi van, hogy ha a sata-ra dugom az ssd-t akkor interferencia lép fel a wifi-vel (nincs wifi). Most levelezek velük némi visszatérítés érdekében mert ez bizony termékhiba. Bmax B3 a termék.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz janos666 #14965 üzenetére
szerintem az lehet a baj, hogy az én win-em angol nyelven települt mert nem volt magyar opció.....új pc-vel vettem EUból....így a magyar pluszban lett feltöltve. Ezért az angol nem is törölhető és random kiírja, hogy magyar billentyűzet az aktív....mintha nem látnám magam is
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz King Unique #14782 üzenetére
Jogos
Köszi a linkeket.BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
Srácok, úgy fest tényleg létezik az a hiba, hogy az usb 3 interferenciát okozhat a wifi-vel. 2napja küzdöttem az új mini pc-m 2.4 GHz-es wifi-jével (hol ment, hol nem) és ahogy utána olvasva láttam az interferenciás infót. Kihúztam a külső usb 3 csatlakozású ssd-t és egyből hasított a wifi. Ilyen véletlen nincs...szerintem. A kérdés az, mit lehet tenni mert szükségem van folyamatosan a külső ssd-re
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Hogy tudom a képernyő oldalára tenni a tálcát?
-
xy.zsolt
őstag
Srácok, itt is rákérdezek....erről a BMAX B3 mini pc-ről van valakinek tapasztalata, win11 pro jól működik rajta? Átlagos nethasználathoz, akadozásmentes yt hd videókhoz ajánlott? Az x121e thinkpadom egyre többször dob kékhalált emiatt esedékes a váltás....és a win11 pro is jól jönne. Szóval várom a tapasztalatot ha van és véleményt....akár privatban is ha ez itt nagyon OFF.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest