- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gmail
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Synology NAS
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Asustor NAS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Apucy01 #16483 üzenetére
Mármint ha 1x már sikeresen aktiválva lett a Windows 11 adott Home / Pro / egyéb kiadása digitális licenccel, akkor utána ugyanazon PC-n ugyanazon Home / Pro / egyéb kiadás újratelepítésénél automatikusan aktiválódni fog a Windows 11 és nem kell termékkulcsot megadni, amit a telepítő is leír az aktiválásnál.
A sikeres aktiválás nem feltétlen = jogtiszta licenc, utóbbi akkor lesz, ha eredeti, jogtiszta termékkulcs lett vásárolva, van azt igazoló tanúsítvány, számla, stb.
-
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #16481 üzenetére
Probléma szerintem ott lesz, hogy egyik telepített alkalmazást sem tudom a default app oldalon kiválasztani, mert nincsenek ott. Csak a windows alap programok. Hogyan lehet ez?
-
Apucy01
őstag
Srácok vettem egy Z370 lapot i7 8700k procival a tulaj szerint volt rajta eredeti win11 pro semmi nem változik benne csak a ram és a vga az adathordozók is ugyan azok maradnak
igy nekem is ereteti lesz a win ha összerakom a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest