Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz betyarr #28878 üzenetére
Mindketto ugyanannyi hivast fog tudni egyszerre kezelni, az fb-nek annyi a hatranya, ha ki is akarsz telefonalni rola, akkor ha ketten beszelnek belso halon egymassal, te meg kitelefonalsz, akkor mar csak 1 ember tud hivast fpgadni vagy kezdemenyezni a kulvilaggal, egy ujabb belso beszelgetes szerintem mar nem fog menni.
https://avm.de/service/fritzbox/fritzbox-7390/wissensdatenbank/publication/show/421_Maximale-Anzahl-Gespraeche-ueber-die-FRITZ-Box/
Step-by-step nemetul. angolul nem talaltam sajnos, tobb idot a keresesevel nem akarok eltolteni...
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
tibor23
senior tag
válasz betyarr #28878 üzenetére
Hát azért szerintem a freepbx mégiscsak Linux, még ha van webes interface is. A Fritzbox nem bonyolult, sőt egyszerű ahhoz képest amit tud. A saját Androidos Fritzfon kliens meg szerintem sokkal stabilabb akármilyen más voip kliensnél, ahogy itt látom mennyien szívnak ezekkel. Viszont ahhoz, hogy mellékként legyél távolról a Fritzbox servereden, ahhoz VPN-nel kell csatlakoznod annak a hálójára. Én ezeket a megoldásokat csak és kizárólag üdüléskor szoktam használni, mikor van idő ezzel szórakozni, és ismerősökkel beszélek, nem számít ha nem tökéletes valami.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -50% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest