- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityusz76
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni, a következő a helyzet:
Feltelepítettem a virtualbox-ra egy 2003-as szervert és egy XP-t kliensnek. Egy mini hálózatot szeretnék szimulálni tanulás céljából. Hogyan lehet megoldani, hogy a szerver és az XP egy hálózat legyen és az XP a 2003-as szervertől kapjon IP-t, ne a routeremtől? Fizikailag van egy bejövő internet, amit egy router oszt szét és az ő DHCP-je oszt IP-t. Amikor a szerverre DHCP-t akarok telepíteni, azt mondja, hogy már van egy a hálózatban, és ezért nem tudom feltenni. A router lenne a zavaró? Ha igen, akkor hogyan kellene megoldani a dolgot? Nem értem hogyan működik a virtualbox. Internet van akkor is, ha NAT-ot állítok be, és akkor is, ha bridge módot az oprendszerek hálókártyájánál. Hogyan tudnak kimenni a netre, ha nem állítottam be semmit? Nem tudom, hogy sikerült e érthetően elmonadni a problémámat. Ha valaki tudja hogyan kell így egy szimulált hálózatot virtualbox alatt csinálni, akkor legyen szíves leírni nekem. Előre is nagyon köszönöm!
Isti
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest