- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Milyen routert?
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Hezitáltam, de végül úgy döntöttem csak teszek egy bejegyzést... remélem, nem gond. Némi PC ápgréden vagyok túl, gondoltam megosztom az "élményt". Alaplapcsere során megrendeltem a végül leginkább megfelelőnek tűnő ASUS P8H77-M Pro lapot ~27k-ért (a régi topikban aktuálisan volt szó róla, csak akkor még döntöttem). Megjött a lap a PCX-ből csütörtökön, hurrá! Összeszerel majd házba be, végül táp és ugye némi kábelrendezés után kapcs, és voilá.. semmi! Kifogtam egy gyári hibás darabot.
PCX szervizes srác visszanézte, eddig senkinek sem volt ezzel a lappal gondja, visszaküldve sem volt - eddig. Most mit mit mondjak, megveregettem a vállam, hogy ez aztán derék, micsoda szerencsés ember vagyok. Másnap küldték is a garanciafutárt (még szerencse, hogy előfizettem rá 490 Ft-ért) és ma kaptam meg az új, csere lapot. Kicsit izgultam azért, de ez szerencsére jó. Végül ilyen lett:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla