Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ma sétáltam Bregenzben, a tó parton meg a karácsonyi vásárban, most épp Lindauból írok.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Vigneau
félisten
Nem hiszem el, hogy megint kiszúrt velem a fantáziám...
Tud valaki ennél kisebb fejű 90°-os döntött tápkábel hosszabbító kábelt? Bal az új, jobbra a gyári. Nem fér be az új a ház oldalfalától. Igen szembeötlő a különbség...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Vigneau
félisten
Szerintetek 1 év garival 45k-ért mennyire elgondolkodtató 2x24GB 6000MHz-es RAM kit?
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Erősítsetek meg, hogy szerintetek sincs már sok értelme újonnan AM4 platformban gondolkodni és Ti is inkább AM5 felé mozdulnátok a jövőben.
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #41336 üzenetére
Én még jövőre nem akarok váltani, de amit kitaláltál az nem rossz irány*. 2×24GB RAM (amit elsőre én is 2×4GBnak néztem, fel is szaladt a szemöldököm) meg nem rossz, már várom mikor ezeket az egzotikus 24, 48, 96GB RAMok jönnek.
Bár nekem most egy döntés kérdése lenne 48GB RAMon lenni, ha beteszem a 2db 16-os kingston-t. De így meg 32GB RAMal tisztelgek az első gépem 32MB RAMja előtt, és tök jól néz ki, a 4db tök ugyanolyan GSkill modul egymás mellett.* Perpillant az Intel vonalon bajban lennék : A 12th gen nem valami friss már, de mégis lapcsere lenne, így felejtős, meg van itthon 12400F is... A 13-14th genből maximum I3-at mernék venni, ami bizonyos szempontból visszalépés lenne, az új ultra CPU-k meg még nagyon újak.
Szóval lehet, hogy most én is AMD irányba mennék ha most fejlesztenék.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #41334 üzenetére
Én most akartam venni (nem magamnak) 7800X3D-t, de az utóbbi pár hétben eléggé durván felment az ára, meg mintha hiány is lenne belőle. Az 5800X3D ára is emelkedett.
9700X lesz lehet ebből. Na nem nekem, egyelőre én jól megvagyok a 10400F + 32GB RAM + RTX 3060 12GB trioval Bár néha viszket az ujjam, hogy I7-re cseréljem, de technikailag nem sokat profitálnék belőle, mondhatni nem érné meg ténylegesen.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
F e Z o
veterán
Nem azért, nem akarok váltani, szinte alig játszom egyébként. Nézem, hogy fentvannak az 5800X3D árak is, meghirdettem az enyémet, ha elmegy esetleg, beruázok egy 5600-5700-5800 valamelyikére.
H2O über alles!
-
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #41331 üzenetére
Ezek legalább vadi újak.
De itt az ASROCK Z490 AQUA 493 790 Ft-ért, és fogad 10-11th gen-t...
A ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME 685790ft-ért (tehát drággabn mint te láttad), ehhez képest a ASROCK Z890 Taichi AQUA már nem is tűnik drágának. Igaz ezek mind különleges kivitelek, amik jó eséllyel az évek során nemhogy tartani de növelni fogják az értéküket.Mondjuk a Z890-ek világába 95 ezer ft-tól lehet belépni, de hát az új foglalat és platform sosem volt olcsó móka
B860-at, vagy H770-et meg még nem is láttam.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
F e Z o
veterán
Srácok, mi az Isten van manapság a számtech árakkal?
ASRock Z890 Taichi Aqua 403 390
Asus ROG MAXIMUS Z890 EXTREME 616 990H2O über alles!
-
eszakas
senior tag
válasz Vigneau #41326 üzenetére
Ezt a készletet én is szívesen fogadnám
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
válasz Vigneau #41318 üzenetére
Ezzel a típusú géppel ez megoldható. A barkácsáruházakba kapni hasonlót. Sok minden másra is használható otthon.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #41319 üzenetére
Az sincs kéznél.
Valami erős pengén agyalok, amivel el lehetne gyengíteni az anyagot, majd a kialakult perforáció mentén hajlítgatva letörni és utána tűreszelővel lecsiszolni. Aztán autó hibajavító stifttel lefesteni az élet. Már ha ez működik...
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #41317 üzenetére
A kép alján levő pár mm-es vékony behajlított lemeztől kellene még megszabadulnom és pár fúrással az ATX/SFX átalakítóval fel is tudom majd tenni a tápot. Viszont ha nincs flex kéznél, mivel lehetne megoldani?
A rács meg a táp és a CPU hűtő közötti üresen maradt rész lezárásához kell majd. Ezzel a trükkel fog beférni a 100mm-es Thermalright SI-100. Remélem, jól le tudtam írni...Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Nincs valakinek véletlenül egy 40mm x 170mm nagyságú 0.7-es perforált lemeze?
-
eszakas
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest