Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Qru #36026 üzenetére

    Hát köszi :)
    De lehet, hogy nem lesz rá szükség.

    Rejtvény mindenkinek, vagy mindegy kinek :

    Szóval elvittem haverhoz a GTX950-et, hogy akkor süssük meg. (A GTX960-nak alig két nappal tolta ki az életét, de úgy voltam vele, hogy egy próbát megér).
    Valamilyen hirtelen kapott ötlettől kitaláltam h rakjuk be haver gépébe. Beraktuk, gép indul, VGA gyönyörűen indul, képet is ad, teljesen jónak tűnt. Hazajöttem, bedobtam a gépbe, és a rendszer hibátlanul indult :)
    Azóta már teszteltem játékkal, sőt, most futott le vagy 10 perc furmark, úgy hogy a kártya OC-zva (1102MHZ @ 1466MHZ), és se nem hibázik, se nem csíkoz, se nem fagy, se semmi. Teljesen hibátlannak tűnik! :Y
    De ennek most nagyon örülök, mert a szűk félnap is elég volt ahhoz, hogy megállapítsam, hogy a HD6850 még a GTX950-hez képest is édeskevés. Na ott már nem csak a kevés memóriával de a sebességgel is igencsak gondom akadt.

    Nem igazán értem mi történt, pedig reggel kivettem a gépből visszaraktam, és akkor sem makkant... Mielőtt elvittem haverhoz kapott egy alapos takarítást, de nem hiszem, hogy ettől "megjavul". Mindenesetre így tovább folytatja pályáját a leghosszabb aktív szolgálatú VGA-m :)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák