Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz csendes #8249 üzenetére
szerintem 18 óra folyamatos használatot sose tudott ez amúgy se voltam túlságosan megelégedve az üzemidejével, rendeltem bele egy nagyobb akksit aliról, addig megleszek a gyárival még ha naponta is kell töltögetni.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
arról van valami konszenzus, hogy a vezeték nélküli üzemidő mekkora mértékű csökkenése számít már garanciális problémának? kb egy hónapja használok G435-öt és eddig kb szűk 2 napot bírt egy töltéssel de tegnap azt vettem észre hogy 1 napot se bírt végig, pár óra után töltést kért.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #8152 üzenetére
igaz zárt, de vettem végül egy Logi G435-öt. nem voltak nagy elvárásaim, azokat egyelőre hozta. a mikrofon nagyon ratyi, de nálam az irreleváns (van külön mikrofon), üzemidőt majd meglátjuk, kicsit doboz hangja van, viszont mivel nagyon könnyű, egész kényelmes. a lightspeed is jól működik, illetve az nagyon tetszik hogy minden plug-and-play, nem kell az okádék G-hub-ot használni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz csendes #8146 üzenetére
jah, nekem csak itthonra, egyedül, főleg gamingre kéne, szóval nem igazán fontos hogy szigeteljen, de ahogy néztem kb az összes wireless zárt.
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok
Az alábbi feltételekkel keresnék wireless fülest
Circumaural
Nyitott vagy félnyitott
Dedikált wireless vevős, vagy játékra is alkalmas késleltetésű BT (gépem 5.2-t tud max jelenleg)
Mikrofon nem szükséges
ANC szintén csak opcionális, nem használom
Zenére is legyen vállalható
Ha a fülpárna könnyen cserélhető ismert típusra, az plusz pont
Keret 30-40k körül, max 50[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
vettem ebayen egy Redmi airdots fülest (nem vagyok benne 100% biztos, hogy eredeti, de ezt most hagyjuk). a bal oldali nem szól, nem látszódik bluetooth kapcsolatoknál, tehát gondolom a jobbossal sincs kapcsolatban, és látszólag nem is töltődik. ha beleejtem a töltőbe, csak felvillan rajta a LED, félig fehéren félig pirosan, és ennyi. a töltőre rámértem, mindkét portján kiadja a megfelelő feszültséget. szétszedtem mindkettőt, és a balosban az akksi nem néz ki a legjobbank, szóval legjobb tippem hogy az halott. kérdés: tudja valaki hogy ehhez tudok-e szerezni itthon bárhol akksit?
üdv
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
összefoglaló híján rögtön kérdezek
vezeték nélküli headset-et keresnék játékra. zenehallgatásra van normálisabb vezetékes fejesem, így a zenelejátszási képesség nem elsődleges szempont (persze ne szóljon full sz.rul). ami fontos lenne, hogy a késleltetése ne legyen túl zavaró játék közben, kényelem, és persze ár/érték arány. 20k körül van valami jó vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest