Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
bronin7 #8093 üzenetére
tudom, hogy nem...és mint korábban irtam nem is vagyok hithü katolikus, csak mint érdekesség irtam.
gyilkolás...az alapján amit eddig a miséken/jegyesoktatáson hallottam.
- önvédelemből ölsz... Bűnös vagy? -legnehezebb kérdés, szerintem bünös vagy.
a legegyszerübb válasz, a megdobnak kővel dobd vissza...de nehéz mert ha nem szándékos, akkor már jó kérdés...és a szándékosság igy elég nehéz....passz- ölsz, de nem voltál beszámítható (hipnózis, alkohol, drog + nem feltétlenül saját akaratodból kerültél ilyen állapotba)... Bűnös vagy? - amennyiben saját magadnak köszönheted a dolgot, bünös vagy, ha valaki belédnyomott valamit aminek hatása alatt cselekszel nem vagy bünös....szerintem
- ölsz, hogy megments milliókat... Bűnös vagy? -egyértelmüen bünös vagy, mert ki tudja, hogy nem az az ember volt-e ki később megmentett volna-e mindenkit...Isten útjai kifürkészhetetlenek...meghát ha téged most valaki megölne, mondván egy második Hitler lesz belőled (még ha igy is lenne elég nehezen tudnád elfogadni...mégha tudnád azt, hogy igy lesz)
- ölsz, mert az életed múlt rajta... Bűnös vagy? -nálam ez megyezeik az önvédelem első variációval
nem volt kiegészités a táblákhoz szerintem sem, de mondj egy olyan dolgot amit nem lehet többféleképpen értelmezni
oxox
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest