-
IT café
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Nem fontos hogy árnyékolt legyen.Azt nem tudtam hogy muszáj földelni. Nem szeretnék semmit szerelni.Csak össze kötni a routert a modemmel. Akkor az SSTP kinesik. Kérdezném hogy akkor ezen a sima FTP-én [link] ugye nem kell szerelni semmit?Csak össze kötöm a két eszközt és kész?
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Cat 7 es ,10m,szerelt kábelt szeretnék venni,modem és router közé.2 kérdésem is lenne. 1: Milyen minőséget képvisel e Vention márka.Akció ban most ezeket találtam. [link] [link] 2 kérdésem :a két kábel között színűket eltekintve azt látom hogy mind két kábel árnyékolt. Csak az egyik FTP a másik pedig SSTP. Úgy tudom hogy az SSTP a még hatékonyabb árnyékolás..Jól tudom?Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok