Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Floyd80 #129483 üzenetére
Köszi az értékeket.
Negatívban vannak a letöltési értékek de ettől még lehetne stabil a kapcsolat, vannak csatornák ahol több a post (javíthatatlan) hibás csomag.
Milyenek a feltöltési értékek?
Amennyiben még mindig ez az osztó van bekötve akkor a modemet kösd át az out kimenetre tévét pedig a tapra, hogy javuljanak az értékek. Ha átkötés után problémát tapasztalsz a tévé adásokkal cseréld ki az osztót kettes splitterre, mert annak mindkét kimenete egyforma csillapítású. Amennyiben a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
mrlujoak
veterán
válasz Floyd80 #119364 üzenetére
Ó, dejó, hogy felhoztad, jó egy hete elment nálunk az áram (leverte a biztit a bojler) és utána tűnt fel, hogy a CB-on nem alszanak ki a ledek, mint szokott régebben...
#119365MiZo1990 :
Köszi én is az infótSony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
gregory91
senior tag
válasz Floyd80 #107482 üzenetére
Ott is csatornákban folyik a kommunikáció akárcsak a DVB-C-nél szóval jogos lehet a feltevés.Vagy a mindig tv vagy egy másik országból/vagy helyi mux bezavarja azt a csatornát ami éppen a netet tolja.
Jön kérdés: na de hogyan?
- A kábelek szigetelése nem az igazi,így beszűrődhet oda más is.
- A DX-erek számára igen kedvező tropósz/ionoszferikus terjedésnek köszönhetően
Zavarás alatt ,beleértjük a elektromos eszközök zaját is.
Valaki írta hogy zavarná a DVB-C adást is: több frekvencia is áldozata lehet a jelenségnek,szerencse hogy nem azt a csatornát érinti.Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
Toth_Jani
őstag
válasz Floyd80 #108247 üzenetére
Szerintem egy új tulaj simán szerződhet mint új belépő, a régi pedig belép a profiljába, és látni fogja a számára elérhető csomagokat, az új belepőknek szóló csomagot fel sem ajánlja.
Persze ha a régi előfizető nem mondja fel,...... akkor ő fizeti a számlát.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Floyd80 #108015 üzenetére
Igen, van amikor jobb ha az ember magának megoldja a problémát.
Új építésű társasházban általában villanyszerelők szokták kiépíteni a koaxhálózatot és csak utána köt rá a szolgáltató, de ettől független kihúzhatták volna, csak befűző szál kell hozzá de ha nem rendelkeznek ezzel az eszközzel a régi és az új kábelt összekötve is behúzható ha nincs a falban sok kanyar. Régi építésű lakásnál felújításkor a villanyszerelő szokta behúzni a kábelt.
Azt tudod csinálni, hogy hívsz villanyszerelőt aki hajlandó kihúzni a kábelt és behúzni az újat, új F csatlakozót kell majd tenni a kábel végére, mert csatlakozó nélkül lehet csak behúzni, ahol le lett vakolva a bejövő kábel és nem csőben van ott lehet rombolni kell, de azt helyre lehet hozni mert létezik faljavító sziloplaszt ragasztó vagy ha valamelyik lakásban festő vagy burkoló dolgozik van megkéred, hogy javítsa ki a falat.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
Toth_Jani
őstag
válasz Floyd80 #107484 üzenetére
A tápot kimérni lehet, vagy ha van másik pl. számitógép külső meghajtó, hangszóró stb, akkor ki lehet próbálni csak azonos teljesítményű és feszültségű legyen.
Persze ha külső zavar van és ledobálja magát a modem a szolgáltató hálózatáról, akkor is újraindul, de az talán a TV-n is látszódna akadás vagy kockásodás formájában, főleg a HD csatornákon.[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
válasz Floyd80 #107476 üzenetére
Ma percenként dobál le a modem mióta hazaértem, egy e-mailt nem lehet elküldeni. Betelefonáltam, a log szerint dél óta 30x indult újra. Jön a szerelő holnap megint, de kérdezem, ha ez nem modem hiba lesz, akkor mit fog csinálni. Végül kinyögték, hogy valami zavarja a jelet csak nálam, megnézik az utcán is stb.
Házban más szolgáltató nem elérhető, mire gondolnak zavarással? Hogy lehet zavarni vezetékes netet (bocsi a laikus kérdésért), akkor a tv miért megy? Felhívtam a szomszéd építkezést, hátha valami kémelhárító szart telepítettek, de nem ők voltak.
Tegnap megnéztem azt is, hogy egyből a fali koaxba dugtam a modemet, ott is újraindul, a kintről bejövő kábelek műanyag borítása már eléggé tréül néz ki (az min. 15 éves), de ha eltörne, akkor nem is menne.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Floyd80 #107463 üzenetére
Milyen tipusú osztóra cserélte a technikus a régit?
wmarci: Üdv! Próbáld meg az 1.1.1.1 és 1.0.0.1 dns szervereket. Ha megírod a modemértékeket meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Amennyiben a modem oldalán nem érhető el a modem üzemmód ügyfélszolgálattal kapcsoltasd ki az ipv6-ot.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Floyd80 #107448 üzenetére
Nem fáradt el, csak a TAP 2x annyit csillapít mint az OUT kimenet, és így most 50 alatt vannak a feltöltési értékeid. Felette már hibázik.
Mindenképp kérj jelszintezést, mert egy osztó után nem kellene ilyen eredményeknek lennie.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
Floyd80
addikt
válasz Floyd80 #107412 üzenetére
Azt mondja az ÜSZI, hogy elfáradt a modem, tegnap délután óta 25X indult újra, gyenge a jel stb. Ez mennyire jellemző erre a Connectboxra? Mit hoznak helyette?
HO-ba vagyok, holnap 4-ig meg nem tudok mit csinálni, de jó hogy eladtam az Asus routert...
ÜSZ: kb. 7-8 perc alatt kapcsoltak ügyintézőt.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
Nagus
senior tag
válasz Floyd80 #101252 üzenetére
Ez akkora kamú! A jelenlegi brutál mobilnet árak mellett pont van létjogosultsága. A több bevételt célozták meg, mióta nem UPC azóta 1,5-2-szer annyi ugyan az de inkább rosszabb minőségű szolgáltatás.
Múlt év közepén bementem a volt UPC-hez és netes SIM-et akartam cserélni. Felvilágosítottak, hogy az a csomag kivezetésre került, DE olyan szerencsés lehetek, hogy háromszor annyiért van másik szolgáltatás és hozzá mikro SIM.
-
cocka
veterán
válasz Floyd80 #101252 üzenetére
a UPC Wi-Free szolgáltatás kikapcsolásakor a kábelmodemek automatikusan újraindulnak
Nálam nyugodtan újraindulhat, semmi hatása nem lesz, mivel a modem nem wifi képes. A vicc, hogy a szolgáltatást ennek ellenére tudtam engedélyezni, azaz máshoz tudok csatlakozni, hozzám viszont nem tudnak. És nálam továbbra se 10/1-gyel megy, hanem 50/5-tel.
ish4d0w
Csak üfsz tudja kapcsolgatni és feleslegesen foglal egy WiFi sávot.Biztos csak szerencsém volt, de nekem a vodatrotty honlapján is sikerült ki-bekapcsolnom a wi-free-t.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Floyd80 #101255 üzenetére
A foglaltság olyan szempontból csökkenhet, hogy biztosan voltak olyanok, akiknél a Vodás eszköz WiFi-je csak a WiFree miatt ment, egyébként saját célra saját routert használtak. Az ilyen helyeken ugye megszűnnek WiFree AP-k, ezáltal felszabadul a spektrum.
Aki eddig is a Voda WiFi-t használta, ott a csatorna terheltségre ez nem lesz hatással, ugyanis a saját és a WiFree AP-t is közös rádió szolgálta ki, és az igaz, hogy a sávszélesség "betáp" az el volt különítve a WiFree-nek, szóval nem a Te netedet, terhelte, de a rádió időn osztozni kellett a klienseknek, szóval mégiscsak lassíthatta az otthoni WiFi-t.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Floyd80 #89242 üzenetére
Ha csak 30 van akkor viszont afelé hajlik a dolog hogy az van amit CoF kolléga mond. Bár nekem ezek nem rémlenek hogy a kódolatlan alap csomagba lennének. Aztán lehet hogy ez változik. Ha nem jön helyre akkor 1221 és kérj egy kártya frissítést.
Mondjuk ezt az én TV-m minden bekapcsolásakor megteszi, lehet nem mindegyik.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
cof
veterán
válasz Floyd80 #89236 üzenetére
Akkor csak a szabadon foghatóakat veszed most.
Ha már működött akkor állj rá olyan csatornára ami kódolt és várj vele egy 10 percet, vagy ameddig nem lesz adás, egy gyári beállítás sem árt neki, ha nem használjuk a kártyát egy darabig akkor kis idő míg felregisztrál újra a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz Floyd80 #89229 üzenetére
Március 17.-én mindenki Prémium csomagot kapott és a honlap is így írta, de a részleteknél a a TV mellett fel lett tüntetve hogy Comfort csomag.
Nálad is az a kérdés mire vagy előfizetve?
Ráadásul a TV semmiképpen nem foghatja Mediacard nélkül a csatornákat (kivéve azt a kb: 26 SD adót), ezt csak a kódolatlan időszak miatt lehetett megcsinálni.
(Persze azért 2 csatorna csak megmaradt, remélhetőleg ajándéknak. )[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Floyd80 #89229 üzenetére
Ha szerződésed Prémium TV csomagot tartalmaz (Nem összekeverendő a Vodafone Prémium XX csomagnevvel) akkor 1221 és jelezd feléjük. Tegnapig kódolatlan volt a prémium (mindegy milyen csomagod volt azt kaptad) csomag. Ma már csak azt kapja mindenki amire előfizet.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
FunPro
őstag
válasz Floyd80 #87850 üzenetére
Igazából még múlt héten írtam ide egy hsz-t.
Azóta annyi történt, hogy megrendeltük az új szolgáltatást, holnap jönnek bekötni.
Azért nehogymár én rohanjak a szolgáltató után...
A konkurenciánál max a magasabb árukban van különbség...
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
LouiS22
veterán
válasz Floyd80 #87850 üzenetére
Ehhez a fogyasztóvédelemnek semmi köze, és nem is tudna lépni. Van egy listaár, de attól bármikor el lehet térni. Ha szeretnél kevesebbet fizetni, küzdj meg érte/legyél pofátlan. A piacgazdaság erről (is) szól.
Összehasonlításként: ha egy termék valahol 100 egység, de akad, aki 90ért adja... Ott is a fogyasztóvédelemhez rohansz?[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Gubu0101
veterán
válasz Floyd80 #86374 üzenetére
Nem tudom lehet-e úgy.De én új előfizuval 2800 3 hónapig utána 5700-at fizetek ugyan azért amit te most kértél.
Mondjuk én megtudnám lehet játszani úgy,hogy ha lejár,vissza rakatom flipet,az hűség idő nélkül van,várok pár hetet és vissza voda előröl.Mókásan hangzik de mind 2 hálózat kivan építve már nekem lakáson belül,lehet majd ha eljön az idő megjátszom,főleg ha egekbe emelik hűség idő után az előfizetést[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
veterán
válasz Floyd80 #86374 üzenetére
Valamivel jobban hangzik. De a telefont nem kéred bekötni gyakorlatilag annyit jelent nem dugsz telefont CB fenekébe. A vonal attól élni fog, így ha később meggondolod magad a lehetőség adott lesz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz Floyd80 #85848 üzenetére
A gáz, hogy nekem karantén előtt sem. Összevissza... van, amikor megvan, de általában nincs. Ezért kértem mérődobozt is. Az alapján, hogy van, amikor stabilan megvan, kizárnám a belsőhálózati problémát, főleg, hogy eladtam a C5 routeremet is, és CB-vel van összekötve közvetlenül a PC. Régebben mondták, hogy CPU terén is kell erő a kihajtáshoz (mondjuk ez leginkább gbps-nál lehet kérdés, de az i7-7700K nem gyenge). De szerintem az i5 6600K-m is elég volt hozzá, sőt még muterom i3-7100U-ja is megugraná (talán).
Nyilván nem 12 éves CPU-val kell az ilyet kihajtani, meg minimum i3 az legyen...
Itt az lehet a helyzet, hogy egyszerűen túl sokan vagyunk Hajdúszoboszlón UPC-sek. Sokan át fognak/fogunk menni a DIGI-hez, így az is lehet, hogy javulni fog a sebesség UPC téren is.
[ Szerkesztve ]
-
FraFer82
tag
válasz Floyd80 #85838 üzenetére
Floyd, szerintem ott követsz el hibát, hogy vezetékes telefont nem kérsz. Persze, kell a francnak, ha van gyors net és korlátlan a mobil, de árban lényegesen jobb, ha mindhárom szolgáltatást igénybe veszed tőlük. A Nonstop S 100 forint, amit már a 600 forintos ePacken visszanyersz, nem beszélve arról, hogy a többi szolgáltatás ára is csökken ilyenkor. Nem logikus, de ez van (sosem volt bedugva a vezetékes telefonom).
Forintbaszónak nem kell lenni, de hülyének sem, szerintem jó a hozzáállásod. -
törölt tag
válasz Floyd80 #85838 üzenetére
Nálunk szerencsére ilyen gond nincs, mert társasház, de nincs közös költség, közös képviselő, és gond sincs... viszont tudom, hogy sok helyen megy ez a szavazzuk meg játék, aztán a sok laikus, akik még a saját kapcsolatuk sebességét sem tudja értelmezni és mérni, szépen leszavazza
-
törölt tag
válasz Floyd80 #85786 üzenetére
Uhh, eddig ha jól látom, a Fiber Power 500 Nálad a legdrágább.... de TV sem olcsóság. Telefonnal nem lenne kedvezőbb?
(#85788) tomp : A telefonos "játékot" még mindig űzi, minden szolgáltató. Abból indulnak ki, ha egy alap telefon van akkor is jó, hátha azon telefonálsz. Nálunk az volt a helyzet, hogy Berettyóújfaluban is Telekom Hoppá csomag volt, mind a két lakás között, és nem miattam, hanem családtagjaim miatt is kikötés, hogy itt is olyan csomagnak kell lennie, amelynél korlátlan a mobil és a vezetékes irányba is a hívás, amikor ideköltöztünk Hajdúszoboszlóra - elsőre benéztem, mert azt gondoltam, a Telekom oldala alapján, hogy már van bent optika, kiderült, hogy a Telekom oldala helytelen információkat közölt, és még szabad rézérpár sincs (azóta szerencsére már eljutottak a sarokig) - és fent forgott a lehetősége, hogy az UPC sem tud szolgáltatni, de szerencsére be tudták húzni. No csak a UPC/Vodafone jelenleg az a szolgáltató, amely Nonstop L-el ugyanazt nyújtja telefon fronton mint a Telekom.
(#85769) gduck A Mediabox ára "horror" Nálad Amennyivel olcsóbb az 500-as Net, azt az előnyt le is gyalulják
(#85800) sacaboy: Hasonló az enyémhez, ha meg lenne dobva egy Nonstop L-lel kb majdnem ugyanott lenne. Egyébként a Fiber Power 500-nak eddig kb 3 féle nevét láttam, van ahol sima Internet 500-ként van a rendszerben.
(#85768) CoF: A Fiber Power 120-at többeknél láttam. Elég, vagy valamiért nem tudnak gyorsabbat szolgáltatni?
(#85811) Miska0330 :A Vodafone TV applikáció, csak átstremelésre jó? Tehát nem egy Horizon Go-val párhuzamosan futó, applikáció, ugyanolyan funkcionalitással?
#85822) ztsoft Egy kérdés, mivel 20+ évig Galyatetőre jártam nyaralni (ennek is már 18 éve), most a környék mennyire van behálózva a Vodafone által?
Amikor még Újfaluban laktam, ugyanolyan áraim voltak a belvárosban (kertváros) mint Headhunternek
[link]
Hajdúszoboszlón jelenleg drágább, de ez változni fog, Újfalu azért érdekes , mert beállt a piac, itt meg most indul be. Kíváncsi leszek majd az új árakra.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Floyd80 #85786 üzenetére
Nekem a VII. ker. Keleti környékén:
Ez 9189Ft!gduck
Lehet, hogy te nem észlelsz semmi gondot de a boxnak elég az apró alig észlelhető hálózati probléma és máris beakad. pl nálam attól gyorsult a menü, hogy a koaxot zajmentesítettem a modemnél. Azóta fixen gyors, nincs megállás, bekapcsolásnál rögtön van adás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Floyd80 #85735 üzenetére
Woah, az rengeteg, nekem a Premium + HBO + Filmbox 11300 körül van. Ha megnézem a Voda honlapját, az alapcsomagjaim (premium + 500 net + telefon) 7500 forintba kerülnének. És aktív az opció, klikkelhetnék rá, pedig elvileg lefelé nem válthatnék mégis ezt dobja bejelentkezett fiókkal.
Sőt, választhatok Voda boxot is, csak fel kell hívnom egy 80-as telefonszámot.
A szomszéd utcában ott a Digi is, de rájöttem, hogy a tévét simán lemondhatom, mert a műholdas opció még szóba jöhet. -
FraFer82
tag
válasz Floyd80 #85676 üzenetére
Az első adagot 8-8500 forintért szokták adni jellemzően, szóval az nem kiugróan jó ajánlat, de elfogadható, igazából korrekt ajánlat 8400-ért.
Ha mindenképp valami kiegészítőt csomagra akarnak rábeszélni vagy neked kell, akkor az HBO Max Pakot javaslom (HBO HD, 1, 2, 3; Cinemax 1, 2 és HBO GO van benne), ami olyan 2-2700 forint szokott lenni. Sokkal jobban megéri, mint a Cinemax és a FilmBox 1700-ért.
-
-
R a y
senior tag
-
vlevi
nagyúr
válasz Floyd80 #84421 üzenetére
Valami nem jó akkor nálad. A csatornakereséshez nem kell CI+ kártya. Meg kell találnia az összes csatornát, legfeljebb, amikor oda váltasz, akkor kiírja, hogy kódolt.
Ja, igen, és, amit még írtam előttem, Digitális kábel keresést kell indítani, nem földfelszínit. Vagy akárhogy is hívja a TV-d.
DVB-T nem jó, csak a DVB-C -
veterán
válasz Floyd80 #84421 üzenetére
Ha nincs DVB-C akkor csak box lesz jó. CI+ önmagában nem jelent semmit ( MindigTV DVB-T is használ MediaCard ot. ) Egyébként jelenleg nem szükséges kártya mert kódolatlan az összes csatorna.
-
veterán
válasz Floyd80 #84418 üzenetére
Van a TV be DVB-C tuner? DVB-T is digitális de az ehez nem jo.
Ha UPC-t választod fog kérni egy hálózati azonosító kódot hogy merre keressen ( településenként más) vagy ne válassz szolgáltatót és teljes keresés.
De bővebb infót használati útmutatóban találsz.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Floyd80 #84391 üzenetére
Most van hűséged? Mert ha nincs 1221 és lemondás gomb, simán kapsz jobb ajánlatot is, ha rátermett vagy.
Nekem ezt dobja új előfizetőnek:
Internet 500 + TV Premium
0 Ft/hó
az első 2 hónapban
utána 6 499 Ft/hóBelépve meg ezt:
Internet 500 + TV Premium
8 299 Ft/hó
Teljesen hülyének nézik az embert...
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Floyd80 #84362 üzenetére
Lemondás gomb nélkül nem kapsz sosem jobb ajánlatot, meg kell próbálni. Alternatíva mindenhol van amire lehet hivatkozni, mindigtv meg mobilnet.
Nézd meg, hogy milyen árakat dob ki az upc oldal arra a házra/utcára ha beírod a címet. Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel olcsóbb mint amit most fizetsz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Floyd80 #84354 üzenetére
Az már pettyet pofátlanság.
Párom szülővárosában ( Karcag) van digi FTTH, telekom optika, UPC 4320Ft ér szórja az 500as net, tv comfort, és alap tel triót.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
cof
veterán
válasz Floyd80 #84337 üzenetére
Próbáld ki a TV-n is, hangold be a csatornákat.
Ha jól emlékszem a Pace HD-hez talán a Horizon BOX-hoz is, volt az új meg a régi távirányító, egyikkel lassabb volt a csatorna váltás, talán keresővel megtalálod vagy valaki reagál.
Ez a 2-3 másodperc jó idő, MUX-on belül is amúgy ennyi, USB Tunerrel is próbáltam, szóval a többi már az eszköztől függ.
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz Floyd80 #84333 üzenetére
Most ki tudod próbálni mit lehet kezdeni vele, simán dugd át az antenna Koax kábelt a TV-be hangold be, jön minden simán, és nézd meg a doboz buta vagy ennyit tudnak a mai eszközök.
Nem tudom csak gondolom hogy egy csatornaváltás esetén azért van dolga a hardvernek mire kiválasztja a frekvenciát és elkezdi kitömöríteni a jelet.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
canniball
nagyúr
válasz Floyd80 #63412 üzenetére
Hát peeerszeeee!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dying Light 2
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest