- Facebook és Messenger
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kress
aktív tag
válasz
kabelmania27 #101697 üzenetére
Nem, naponta probalgatom, mindig ugyan ez, mar 2 hete lassan. Vagy modemre tudok gondolni vagy hogy 2 het alatt nem tudtak megolanai ha zaj van valamerre. A savszelesseg megvan speedtest szerint, csak a kapcsolatok elejen folyton timeoutol mint a pingnel is latszik, es bongeszni kb idegbaj vele.
-
MadMancs
veterán
Sziasztok!
Először is mindenkinek Szakadásoktól és szolgáltatás kiesés mentes Boldog Új évet Kívánok!
A kérdésem a WiFi Boster cuccokkal kapcsolatban lenne. Van ezekkel valakinek tapasztalata? Mennyire megbízhatóak? Milyen sebességre képesek? Illetve ezek csak UPC HGW-kkel kompatibilisek vagy saját routeremmel is? Vacilálok hogy ez legyen saját routerem mellé, vagy ruházzak be egy újabb MESH képes routerre (a jelenlegi TP-Link C6 AC200 már az). Már említettem hogy UPC net csak csomag miatt (illetve tartalék net) lesz. Fő net Digi 500 FTTB, így kell gondolkozzak. -
kress
aktív tag
válasz
kabelmania27 #101695 üzenetére
Koszi, kivettem, az ertekeke javultak, de a ping es az oldal betoltes csak nagyon minimalisat hat valtozott, a pingek ugyan ugy haldokolnak az elso x darabig, ez is a jelszint/kabel miatt lehet? (ipv4 en vagyok, modem modban)
[status] [up] [down]ping -t 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=610ms TTL=118
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=312ms TTL=118
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=412ms TTL=118
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=755ms TTL=118
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=12ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=59ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=8ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=9ms TTL=118
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 13, Received = 9, Lost = 4 (30% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 8ms, Maximum = 755ms, Average = 242ms -
kabelmania27
félisten
válasz
kress #101694 üzenetére
Ha kiveszed a csillapítót javulni fognak a modemértékek és lehet stabilabb lesz a kapcsolat.
Amennyiben nem javul a helyzet az osztó és a tévé/modem közötti kábelt érdemes lenne cserélni híradástechnikai boltban kapható 3x árnyékolásúra, kérésre szoktak készíteni méretre is kábelt csatlakozóval szerelve. Vagy a másik lehetőség, hogy felhívod a 1270-et és kérsz technikust. Csillapító kivétele első körben lehet segíteni fog. Kicsit ki kell húzni a kábelt az aljzatból, hogy meg tudd fogni az F csatlakozót, amibe bele van tekerve a csillapító.
Amennyiben a CB modem oldalán nincs modem üzemmód, 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. -
kress
aktív tag
válasz
kabelmania27 #101693 üzenetére
[attenuator] 6 DB / [splitter ] 2-way 5--1218 MHz, 2x3.6dB
attenuator egybol ott van ahol bejon a lakasba, az oszto megy a box es modem fele, a box nem igen van hasznalva, havonta talan 2x van bekapcsolva
-
kress
aktív tag
CH7465VF-NCIP-6.12.19.7-GA-NOSH
Mar masfel/ket hete ezt produkalja, van erre valami otlet? Parszor beszeltem veluk telefonon, ugy volt kuldenek valakit, aztan hivtak hogy nem kuldenek mert az egesz kornyeken zajos a halo, de majd jon sms hogy megjavitottak. Azota is jon az sms, ilyenkor mar lehet szerzodest bontani ezzel a sz*rral? Mi ennek a menete?
A jelszintek jonak tunnek, de a pingen, meg ugy altalaban a bongeszesen is latni hogy hasznalhatatlan az egesz. (ha eleg sokszor probalom a pinget neha egy ido utan beall, de ugye ez nem sokat segit azon hogy az oldalak betoltes helyett homokoraznak)
[status] [up] [down]Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=568ms TTL=118
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=11ms TTL=118
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=145ms TTL=118
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=48ms TTL=118
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=14ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=7ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=8ms TTL=118 -
MrTwister
őstag
Nyíregyházára mikor érkezik a gigabites net van már erről valami infó? Tudom, hogy van Digi meg talán T-home is, de az errefelé(Borbánya) nem szolgáltat.
-
Adam115
csendes tag
Sziasztok!
Vodafone TV több napja állandóan a "Vodafone Mediabox nem indult el" üzenetet dobálta, valamint nem működött semmi, gyári visszaállításig. (Ezt minden áldott nap ismételtük, az elmúlt héten). Ma a gyári visszaállítás után nem talált netet, így a hátsó gombbal reseteltem. Utána már igen de az ügyfélszolgálatot kellett hívnom. Ők visszaaktiválták, túljutott a hálózaton, majd a csatornakeresés:
Találkozott már ilyennel valaki? Van valami megoldás? Jön egy technikus, valószínűleg csere, de hátha van valami ötlet, tapasztalat (kb 2 hetet élt)
-
Winne
nagyúr
-
kabelmania27
félisten
-
Winne
nagyúr
Igen nekem az U van. Ez a mostani akkor automatan vált a sávok között?
Bedugtam az előbb, nem működött, azt hiszem DC scanning van, de nem volt idő rá megnézni, el is kellett futnom tovább.
-
-
cof
veterán
válasz
Winne #101665 üzenetére
Igen? Nálam még a sima U nélküli típus volt, az nem tudott egyszerre 2 sávon szórni. Teszteld le, sebességteszt meg minden terhelés, amiket szoktál használni, hálózaton keresztül másolás stb... Addig ne vidd vissza a TC-t, mert ha egyszer leadod akkor többet nem kapod vissza, így még van lehetőséged elállni szerintem, de utána kínlódhatsz a CB-vel. A CB 24 letöltési csatornát tud a TC meg csak 8-at, ha eddig nem volt gond a sebességgel, akár még lehet is, ha valahol magasabb frekvencián zajbetörés van.
-
zala005
tag
válasz
rene85 #101659 üzenetére
Szia. Tapasztalataim alapján elég sok mindent vissza tudsz nézni a Horizon GO-n, illetve jelzi is a csatornáknál egy kis nyíllal melyik nézhető vissza, nem emlékszem pontosan hány napig, talán 7-10 között.
-
rene85
aktív tag
Sziasztok, lehet valahogy box nelkul laptoprol vagy chromecastrol musorokat visszanezni? (Elofizeto vagyok de a masik szobaba nem akartam kabelezni + meg 1 boxot fizetni azert a nehany alkalomert, amikor hasznalnam).
Elore is koszi! -
cocka
veterán
válasz
#72445440 #101619 üzenetére
Na nyomtam egy gyári beállítások visszaállítása című történetet, aztán utána miután bejött minden hagytam egy kicsit futni és jéé megjelentek a visszanézhető adások is meg egyáltalán a "múlt" az EPG-ben.
Szóval valószínűleg semmi baja nem volt a modemnek, csak a UPC cseszett el megint valamit a háttérben szoftveresen. Mert ugye a folyamatos update-eket ők nyomatják. Bírom, hogy mindig kiderül, hogy a feltételezett user error nem user error, hanem SP error, amit persze a végsőkig tagadnak, utána meg mossák kezeiket, hiszen a műsorvisszanéző csak egy extra. De nem kellenek olyan extrák, amiknek esetleges a működése.
-
^Boss
őstag
Mennyire normalis hogy az uj vtv box kb orankent hangyahaborut kozvetit es csak a ki be kapcs oldja meg? Ciscoval sosem volt baj, net maxot hozza.
adalek: neha elmegy minden es azt irja, fizessek elo a csatornara, ami amugy mindig jo. Alaphelyzetbe allitas segit csak. A boxom teljesen szar, vagy ez normalis es kerjek cardot? Koszi! -
makoss
veterán
Üdv!
Tudja valaki mi a vodafon közvetlen ügyfélszolgálat mail címe?
Nem ami ide-oda irányít!
Aktív témák
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest