- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Microsoft Excel topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Windows 10
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Videó stream letöltése
-
IT café
- Az USB, és Ethernet csatlakozó nem jó semmire. Le vannak tiltva, nem működnek. (Na jó, az USB csatin ott az 5V, szóval USB-s töltőként használható)
- A felvételeket digitális úton (fájlként) nem lehet kinyerni. Az egyetlen járható út, hogy az analóg kimenetre kötött magnóval/digitalizálóval mented ki a felvételeket.
- Nem találsz meg egy műsort/MUX-ot? Nézd meg a hivatalos listában, hogy melyik frekvencián jön.
-Bizonyos csatornákon akadozik/kockásodik a kép. Ellenőrizd a jelszintet, minőséget. Digitális adás esetén a minőség a fontosabb paraméter, minnél közelebb a 100-hoz, annál jobb. A jelszin 40-50% felett okés.
A jelszintet ellenőrizheted a UPC által adott mondemen is a http://192.168.100.1 címen. A következő paraméterk olvashatóak itt:
Receive Power Level
A bejövő jel nagyága, kb -6 dBmV felett jó. Ha kevesebb, kevés a bejövő jel. Meg kell nézni a belső kábelezést. Elosztók, csillapítók, csatlakozások.
Transmit Power Level
A kimenő jel nagysága, kb 50 dBmV alatt jó. Ha több, akkor is át kell nézni a kábelezést, mert túl nagy jelszinten kell adnia a kapcsolat fentartásához.
- Ha szakad a net és olyan hármas splitter van a modem előtt amelynek egyik kimenete -3,5, másik kettő -7,5, meg kell nézni hogy a -3,5be van-e a modem, leágazó esetén ha tapba van a modem és outba analóg tévé a kábelek felcserélésével lehet próbálkozni. Ha 50 felett van az adási(Transmit...) és van csillapító, akkor csillapító nélkül meg lehet próbálni hátha a kritikus szint alá csökken.
- A mediakártya használata esetén nem érhető el a médiatár. Felvétel készítésre/time shift-re is csak akkor van lehetőség, ha TVkészülék tudja.
- Mediacard használatának feltétele, hogy CI+ interface legyen a készüléken. A CI nem elég! Nézz szét a UPC hivatalos(az oldal alján!), vagy a nem hivatalos listán. (Ez utóbbi szerkesztető, szóval ha van olyan készüléked, ami nincs a hivatalos listán, de nálad működik a mediacard, légyszi oszd meg velünk a pontos modellszámot, és egyéb tapasztalatokat)
Érdmes átlapozni a TV útmutatóját (annak apró betűs részével együtt) is, általában ott is feltüntetik, hogy van-e benne CI+ foglalat.
- Amennyiben ékezet-gondok vannak az EPG-ben akkor szlovák területi beállítással kell hangolni, de ekkor a nyári időszámításkor egy óra csúszás lesz, amit bizonyos készülékek tudnak kezelni, mások viszont nem. Utóbbi a régebbi, a hivatalos listán nem szereplő TV-knél fordulhat elő.
Aktív témák
-
blakey
titán
Az analógot miért kapcsolnák le? Nem kötelező, ha akarják (ill. már nincs igény rá) akkor majd le fogják, de a digitális mellett ingyen van, kis tv-n ahol elegendő a csomagban foglalt csatornák száma (pl. nálunk 3.-4. tv-n) bőven jó. Az, hogy a digisport nincs az ugye nem feltétlenül a upc hibája, a szolgáltatás minősége szerintem nagyon jó, legalábbis nálunk az, a net sebessége meg ugye a hálózattól függ meg az igényektől, nekem az 50-60-as net elég, nem kell nagyobb. Én évekig nem hosszabítottam semmilyen hűséget és mégis maradt a régi ár, nem emelték az eredeti árra. Mindig van hova feljlődni de nem tartom annyira vészesnek a helyzetet.
Nem érdeke a diginek, hogy "engedélyezze" a saját csatornáit más hálózatokon.
-
LÁZ
addikt
leginkább addig csinálják, amig nincsenek rákényszeritve a dologra, pl. hiába jobbak a digi netes csomagjai ár/érték arányban, ha a lefedettség nem megfelelő, upc meg csak több helyen van - könnyebben elérhetőbb, mint a digi. Emigyen pedig amig nincs konkurencia az adott területen, nem fog változni a helyzet.
Igaz, ez városfüggő is, pl szegeden éltem 4 évet, ott kb mindent átvett a digi, igy volt is 40/20as netem 3k-ért, meg akciósan 80/25 is egy darabig 4k-ért
ps. nálunk érik a költözés, igaz nem a net lesz a fő szempont, de annak örülnék, ha lenne választási lehetőségem majd
-
-
air
nagyúr
Rosszul értelmezed amit írtam. Nem kell külön fizetni a HD eszközért és a HD csatornákért.
Ha már fizetsz az eszközért, akkor megkapod a csatornákat is. Vagy ha úgy jobban tetszik, akkor fizetsz a HD csatornákért és ezzel együtt megkapod az eszközt is.
Persze az alapcsomagon felül külön kell fizetni a HD-ért. De a HD-n belül nincs külön díj az eszközért és a csatornákért.Adminisztrációs díj eszközcsere esetén van. Ha például HD mediacard-ot cserélsz HD médiaboxra. Az ő esetében pedig ez történik. Ezért kell fizetni. Az újabb hűség aláíratásával pedig átverték, szerintem.
-
LÁZ
addikt
mind1 lett volna, ha vasárnap hivom ki őket, csak 3nap múlva érnek rá bármire is, ugye
, de közben meg csoda történt, mert miután hazajött a párom, gondoltam berakom a kártyát, hogy ne máshol legyen, erre pár perc gondolkodás után előkerült az adás.....a józanparasztieszem azt sugallja, hogy a supportos gyerek csak nyomott egy restartot a rendszerre, mert még a kódot se kérte érdekes módon...
-
blakey
titán
-
Sport M csak a Sport 2 után lesz HD mivel azon több esemény van és több helyen is elérhető. A Sport 2 HD megjelenését tartom legvalószínűbbnek.
A többi CCE csatornáról:
CBS Reality - Lehetséges
Film Mánia - Sok a régi film ami nincs HD verzióban így nem érdemes a HD változat elindítása
Film Café - Sok a szappanopera ami nem nagyon igényli a HD-t, elég réteg műsor
Minimax/Megamax - Gyerek csatornák, ők annyira nem igénylik a HD-t
MGM - Sok a régi film ami nincs HD verzióban így nem érdemes a HD változat elindítása
Spektrum - van HD, ez volt az első
Spektrum Home - Lehetséges de nem valószínű
TV Paprika - Lehetséges de nem valószínű -
-
club1
veterán
Gondolod te. Én amikor sales voltam, meg volt határozva mettől meddig mehetek el. Minél többet engedtem, annál kevesebb volt a jutalék (amiből tulajdonképpen megéltem). Ha kemény voltam, akkor kevés üzlet volt viszont nagyobb jutalékkal. Ha nagyon engedékeny, akkor pedig felkopott az állam. Nem hiszem, hogy a UPC ettől az üzleti modelltől nagyon eltérően csinálná...
-
club1
veterán
Én 3 helyszínen vagyok/voltam velük kapcsolatban. Ebből egy helyszínen megjelent a Digi, ott durva árakat kaptam volna ha maradok (de Digi lett végül belőle). Egy helyszínen (Szada) semmi konkurens nem volt, ott egy fillért nem tudtam engedtetni velük az elmúlt két évben, igaz, nem is emeltek. Otthon (XXII. ker.) pedig van Telekom optika is, ott a 3 év alatt egyszer tudtam engedményes árakat kicsikarni belőlük, de csak úgy hogy felfelé léptem.
De természetesen a tárgyalási taktikán/stíluson/hangnemen és a túlsó oldali kereskedőn is sok minden múlik. -
Antee
tag
Szia!
De az elofizetesemben eleve benne kellene lenni par hd csatornanak. Most pont nem tudom mennyinek, de kell lennie. Csak sztem ugy voltak vele, hogy jo lesz ez, ha en nem szolok, ők sem fognak, mert minek?...
Rendben, akkor zaklatom oket, annyit mindenkeppen meger!
Koszi szepen
Anti
-
Tizedes1
aktív tag
A Digital bronz tavaly októberben , vagyi s tv+net + telefon 6000ft volt.
Tudom, mert anyósomnak olyat vettünk két év hűséggel.Megtudtam ,hogy a diginél, ha dvb-c-s tévém van, nincs szükségem boxra, így tuti a dolog.
nincs +1000ft extra kiadás a upcnél, hogy ne legyen box, de legyen hd. ÉÉÉÉS, a diginél alapból
jönnek bizonyos HD csatornák, nem kell boxMiután elköltözünk egy hét múlva, ez lenne a helyes igeidő...
szóval ez egy olyan fura igeidő, mint amikor otthon vagy, de azt mondod: ELMENTEM.Tehát az új helyen természetesen még nem kötöttem hűséget, sőt, semmit sem.
Majd holnap...Ja, és a UPC-nél lehet kártyám box helyett, de akkor nem nézem a HD csatikat, amik fontosak ;(((
Igen, megosztom.... most értem haza messzeségből.
Diginél öröm: ami kell, az jön HD-ban box nélkül. 4000-ért havonta.
Upc-t le akartam mondani, de holnap még kell.
kiccsaj ÜFSZ azt mondta, a Trio, vagy mi a neve 6500ft/hó helyett 5000ft/havi t tud adni 5 év hűség + fél év hűségidő aláírása nélküli "tagság" miatt.
De erre még jön a médiacard 1000ft-ja= 6000.2000ft*24=48.000ft. Szerintem egyszerű a képlet.
-
Tizedes1
aktív tag
"Először is Diginél nincs box." Akkor HD beltéri egység, ezt elírtam.de később már jól írtam....
"Másodszor a digital bronz nem 6000Ft." Írtam, hogy volt. (Persze, hogy nem érted, mit írok, ha az elsőnél asszociálni nem tudsz, a másodiknál meg olvasniMindegy. Utána tudtam kérdezősködni.
-
dgyuri0123
nagyúr
-
Bubanc
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnek kérni ehhez az epg ékezetproblémához. Mindenhol azt írjatok, hogy Szlovakra kell állítani a területet. Nálam csak az analognál van ilyen a digitális kábeles keresesnél nincs lehetőség. Valamint a kézi keresést sem értem, h írjatok, hisz az is csak analognál, vagy antennás digitalisnál működik. Köszi előre is!
-
-
Phreetsie
tag
en se egeszen ertem, hogy meri ezt a digi csinalni. tok mindegy, hogy alvalalkozo vagy ok.. a cegrol vonja le ezt a kovetkeztetest ugye igy az ember. foleg azert is pofatlansag, mert, mint mondtam a lakastol 1 meterre van a doboz... szal, nagyon max 1 furas kell. es bent is van a kabel. szoval.. akinek van digi es atakar menni upc-hez, felesleges kerni a sajat beuzemelest, mert tuti a digi szetvagta a kabelt, legalabbis panelban. ez ugy nez ki, hogy mellettunk van a digis doboz es az mellett az upc. es a digi visszakoveti a lakasbol, hogy hol a kabel. szet vagja, meghosszabitja a dobozaig es ennyi. aztan ha at akarsz menni, szopas van. es tuti, hogy nem egyedi az eset.. mert a szerelo mondta, hogy mindennapos. foleg ugy, hogy mar rogton kerdezte is.. digi volt? mondom igen. akkor ez a problema. valakinek aktiv net kapcsolata van az upcnel, es csak digi tvt akart. akkor is szetvagtak es csak nezett nagyokat miert nincs utana net.
-
-
Phreetsie
tag
csak 1 kabel van
es nem hiszem h mindenkinek fixen lenne digi, mert szomszednak upc van es neki is csak egy kabel van. a haz 25 eves, szal nem hiszem h falat fognak vesni h behozzak az upc kabelt. foleg, hogy elv az elozo lakonak is upc volt. csak mire en ide koltoztem nem volt mar elofizetve es kikotottek. megkerdezni meg nem kerdeztem meg, nem volt aktualis. akkor meg a digi is jo volt csatornakiosztasilag.es igen koaxrol es kabelrol. nem tanyeros meg ilyenekrol
-
Phreetsie
tag
koszi
viszont valamit nem ertek, panelhazban lakom es itt van digi kabel tv. az elozo lakonak upc volt. viszont en a lakasban nem talalok mas kabelt, csak egyet azon meg a digi jon. lehetseges, hogy ugyan azon a kabelen jon az upc meg a digi csak a kapcsolo-szekrenybe kapcsoljak at ami a negyedik emeleten van? csak mert nem ertem, hogy lehettet itt upc kabel tv az elozo lakonak, mikor csak 1 kabel van a lakasban.
-
khorvat
senior tag
Így is van, tökéletesen egyetértek! Én is kb. így gondoltam a dolgot, hogy fokozatosan kihal az analóg történet egyszerűen mindenkinek haladnia kell a korral, a földfelszíni csak egy hatalmas lökés lesz az analóg kábel megszünése irányába, hiszen Mari néni Kukutyinfalván is digitálisba nézi majd az ingyen csatikat, a városi panelesek meg analógot kapjanak pénzért? Boxból annyi van mint a szemét nekem pl. sose lesz többet boxom az biztos, inkább jöjjenek a HD csatik tömegével!
Aki most analógot néz annak simán elég a Mindig TV is a jövőre nézve, szal nincs miért analógot fenntartani szerintem a továbbiakban nem ezekből fog a UPC jövőképet építeni inkább a digitális előfizetőkből! -
air
nagyúr
"...feloldják a kisebb digitális csomagok kódolását... mediabox, mediacard nélkül lehessen nézni alap előfizetői díjon több tv készüléken a csatornákat..."
Múltkor az ilyen témát boncolgató (költői) kérdésemre az a válasz érkezett, hogy akkor telefon előfizetéssel is lehetne a TV csatornákat nézni. Vagyis ingyen, a TV-ért külön nem fizetve is akár.
-
gduck
addikt
Én több fórum hozzászólásaiból is azt látom, hogy még szükség van az analóg csatikra. A UPC se önmaga ellensége, szerintem is csak fokozatosan csökkenti a csatikat, amikor éppen helyre van szüksége. Persze eljön majd az az idő is, amikor végleg lekapcsolják az analógot, de az még szerintem jó pár év
-
kaszas2006
csendes tag
Szia.
Rendben megnézem.
A szétesett csatornákon a bithiba 1100 jelerősség 44, a működő csatornákon a bithiba 0 jelerősség 67.
A modemnél ennyit találtam:
Receive Power Level 12.7 dBmV
Transmit Power Level 39.7 dBmVSajnos a signal fülön azt írja, hogy this future is not enable.
Köszi.
Üdv.
-
gduck
addikt
A kinyerés nekem az lenne, ha a HDD-re rögzített digitális anyaghoz lehetne hozzáférni
És akkor a kinyerési idő nem lenne egyenlő a lejátszási idővelAmúgy egyetértek veled, túl komplikált és drága (már a 40e Ft is az) a megoldás ha HD minőségben akarsz átvenni anyagot. SD minőségben már jóval olcsóbb, csak hát ott meg veszik a minőség XD
-
-
Pedig jó lenne rákérdezni, ugyanis Igen ritka a HDMI bemenettel rendelkező DVDfelvevő, + csodaszámba menne, ha figyelmen kívül hagyná a HDCP-t.(Nem lehet, hogy félreértetted, és az analóg vonalon van összekötvea box és a felvevő. A felvevő kimenete pedig HDMI-n keresztül megy a tv-be?)
Már miért ütközne törvénybe felvételt készíteni a TV adásról? Söt magyarországon még a letöltés is legális. Az Interneten történő megosztás ütközik törvénybe.
Igaz, hogy szép választék van a letöltő portálokon, de nagyon sok műsor nem elérhető rajtuk. A box-ok kapacitása is véges, ezért a szükös tárhely, és az archiválás okán is van igény a tartalom kinyerésére.
-
-
vitezlejszlo
őstag
-
vitezlejszlo
őstag
Ja, hogy amikor Ok aktivaljak bent vagy csinalnak valamit, az nem "online" hanem ilyen varos...
Ertem
Vegulis reggel 8-kor aktivlatak, es kb este 8-tol lett jo...
Az ekezet temaja. Atallnek eszt-re, de akkor jol ertem, hogy megint meg kell vele kerestetni a csatornakat? Most hogy mar sorba rendeztem...
Akkor meg annyi, hogy a nem hivatalos listaba felveheto: Samsung UE40C6000 mukodik
Koszi
laca
-
vitezlejszlo
őstag
-
soyle19
csendes tag
Pace mediaboxot hoztak, ami eleve jó vacak, ahogy olvasom a fórumokon. Minden csatornánál remeg a kép sajnos. Van, hogy egy ideig nem, aztán egyszercsak elkezdi, aztán vagy abbahagyja később, vagy nem. :S
Az akadásokat eddig csak a Muzsika tv-nél és a Prizma tv-nél tapasztaltam. -
-
choco01
addikt
De hát nem HD előfizetésünk van..de lehet hogy LED TV mellé jobban illene gondolkoztam hogy előfizetek HD adásra +ezresért de akkor gondolom kicserélnék?Meg az a baj hogy, egyéb bajaim is vannak a UPC szolgáltatásokkal.
Most írnék neki az oldalukon egyébként,de se az Ügyfélszámot,se a NEM LÉTEZŐ UPC-s telefon számot nem találom. -
zdomiter
tag
Nem hinném, hogy tv-hiba lenne, mert van olyan freki, ahol nincs hiba.
128MHz Jelerősség 99%
Jelminőség: 100%
CNN-t tudom nézni erről a frekvenciáról, és tökéletes, semmi hiba314MHz Jelerősség: 96%
Jelminőség: 57-68%
Viasat3 és beurik a kockás csík.346MHz (64QAM moduláció) Jelerősség: 96
Jelminőség: 100%
Semmit nem tudok nézni, mert ez az HBO frekije, de ez biztos jó562MHz Jelerősség: 90%
Jelminősség: 76-93%
Animal Planet 5 perc alatt nem láttam hibát.A 3xxMHz frekik jönnek gyengén.
-
UPC-nél ha lejár a hűséged igen nagy valószínűséggel egyéni akcióval kapod a dolgokat, így ár tekintetében is versenyképes invitellel, de még digivel is.
Miért ragaszkodsz ehez ennyire? Vagy csak én vagyok az a bizonyos kivétel?
Nem tudom mennyien olvassák ezt fórumot, de ha 15-20-an válaszolnak, máris kapunk egy közelítő arányt:A hűségidő lejárta után, kaptál a UPC-től jobb ajánlatot, mint az aktuális hűségajánlat?
Igen:
Nem:(Minden válszadó tegyen egy csillagot a megfelelő sorba, mikor válaszol erre az üzire.)
Nemrég írtam, hogy a tavaly lejárt hűségem. Nem ajánlottak semmit maguktól. Mikor rákérdeztem, azt válaszolták, hogy "Ön jelenleg a Trio XL csomagunkra módosíthat amennyiben további kedvezményt és magasabb szintű szolgáltatást szeretne"
Magyarul felajánlották az éppen futó hűségajánlatot. Ezt lehet "versenyképes" ajánlatnak hívni, jobbnak semmikép.
Ezután konkrétan rákérdeztem, hogy megkaphatom-e a Goldot 4100.-ért, és a FB120-at 5100.-ért.(Itt is, privátban is jeleztétek, hogy ilyen ajánlatot kaptatok)
Ma megjött a válasz:"... iktatószámon küldött ajánlatokat tudjuk Önnek továbbra is felajánlani. Amennyiben a felkínált kedvezményre igényt tart, kérjük, jelezze felénk."
Azaz továbra sem kapok "egyéni akció"s ajánlatot!Tőled azt kérdezem, hogy miként kaphatom " egyéni akcióval" a szolgáltatásukat?
A UPC-től pedig már csak két kérdésre várom a választ:
- Én miért nem kaphatom meg ezt a kedvezményt?
- Hogyan tudom a -számomra- leg1xübb módon lemondani az összes szolgáltatásukról? -
canniball
nagyúr
"Én 2 évre egyetlen egy szolgáltatónál se írnék alá, az nagyon sok idő."
Én is azt hittem ez kihalófélben lévő konstrukció (és persze egyáltalán nem bántam), de úgy látom a UPC most mégis rákattant a 2 év hűségre; ráadásul még így is drágábbak a csomagok mint tavaly voltak 12 hó rablánccal... -
A hó végéig tartó akcióban az Invitel MixerM csomagjuk 12hónap hűséggel 6890.-, 24hónap hűséggel 3 hónapig 2990.- utánna 5990.-
- 70 TV (2év hűség esetén +1 vállasztható mini csomag)
- 25/10-es Internet
- telefon. (0.- havidíj, de havi 1200.-as csomaggal az összes vezetékest ingyen hívhatod)Ezzel szemben a UPC Trio M csomag 12hó hűséggel 6490.-
-46 TV (3 hónapig +28)
-25/1,5 (3hónapig 50/5)
-telefon1 box alapból jár (HDMI+scart kimenetes) +1 box 990.-
A DVR érdekes, mert központi szerverre rögzít, nincs winyó a boxban. Cserébe
- 12 hónapnál régebbi felvételek törlésre kerülnek
- box-onkénti tárhely 10 óra
- 10 óra tárhelybővítés 254.-/hó (Az nem világos, hogy ezt több is lehet (40 óra 1000.-/hó), vagy csak egyszeri 10órát lehet bérelni)
- HD adóknál nincs lehetőség rögzítésre -
grunge
addikt
-
club1
veterán
Kevesebb pénzből kevesebbet lehet fejleszteni. Azért szerintem az FTTH egy fokkal fejlettebb rendszer, mint a UPC DS3-as kábelei.
MIndenesetre jobban meg leszek békélve a UPC-vel és áraikkal, ha legalább a digitális bronze nem lesz kódolt, mert csak azért nem lépek a T optika irányába, mert ott is boxos tv vár... -
utánvétel
aktív tag
Lényeg a lényeg, túltárgyaltuk. Nincs ebből harag, a vélemények megoszlanak, és ez így van rendjén.
Ellenkező esetben, ha mindenki egy véleményen lenne, csak bólogatni tudnánk egy-egy hozzászólásra.
A vélemény olyan, mint a se@@lyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Aktív témák
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- LEGO klub
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest