- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Microsoft Excel topic
- Windows 10
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Videó stream letöltése
-
IT café
- Az USB, és Ethernet csatlakozó nem jó semmire. Le vannak tiltva, nem működnek. (Na jó, az USB csatin ott az 5V, szóval USB-s töltőként használható)
- A felvételeket digitális úton (fájlként) nem lehet kinyerni. Az egyetlen járható út, hogy az analóg kimenetre kötött magnóval/digitalizálóval mented ki a felvételeket.
- Nem találsz meg egy műsort/MUX-ot? Nézd meg a hivatalos listában, hogy melyik frekvencián jön.
-Bizonyos csatornákon akadozik/kockásodik a kép. Ellenőrizd a jelszintet, minőséget. Digitális adás esetén a minőség a fontosabb paraméter, minnél közelebb a 100-hoz, annál jobb. A jelszin 40-50% felett okés.
A jelszintet ellenőrizheted a UPC által adott mondemen is a http://192.168.100.1 címen. A következő paraméterk olvashatóak itt:
Receive Power Level
A bejövő jel nagyága, kb -6 dBmV felett jó. Ha kevesebb, kevés a bejövő jel. Meg kell nézni a belső kábelezést. Elosztók, csillapítók, csatlakozások.
Transmit Power Level
A kimenő jel nagysága, kb 50 dBmV alatt jó. Ha több, akkor is át kell nézni a kábelezést, mert túl nagy jelszinten kell adnia a kapcsolat fentartásához.
- Ha szakad a net és olyan hármas splitter van a modem előtt amelynek egyik kimenete -3,5, másik kettő -7,5, meg kell nézni hogy a -3,5be van-e a modem, leágazó esetén ha tapba van a modem és outba analóg tévé a kábelek felcserélésével lehet próbálkozni. Ha 50 felett van az adási(Transmit...) és van csillapító, akkor csillapító nélkül meg lehet próbálni hátha a kritikus szint alá csökken.
- A mediakártya használata esetén nem érhető el a médiatár. Felvétel készítésre/time shift-re is csak akkor van lehetőség, ha TVkészülék tudja.
- Mediacard használatának feltétele, hogy CI+ interface legyen a készüléken. A CI nem elég! Nézz szét a UPC hivatalos(az oldal alján!), vagy a nem hivatalos listán. (Ez utóbbi szerkesztető, szóval ha van olyan készüléked, ami nincs a hivatalos listán, de nálad működik a mediacard, légyszi oszd meg velünk a pontos modellszámot, és egyéb tapasztalatokat)
Érdmes átlapozni a TV útmutatóját (annak apró betűs részével együtt) is, általában ott is feltüntetik, hogy van-e benne CI+ foglalat.
- Amennyiben ékezet-gondok vannak az EPG-ben akkor szlovák területi beállítással kell hangolni, de ekkor a nyári időszámításkor egy óra csúszás lesz, amit bizonyos készülékek tudnak kezelni, mások viszont nem. Utóbbi a régebbi, a hivatalos listán nem szereplő TV-knél fordulhat elő.
Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
válasz
Statikus #12047 üzenetére
Nekem digitál gold HD-m van, 4 tv-m az egyik mediacard-al megy ez HD, a másik box-al ez Sd, a harmadik analog, a negyedik meg (konyha) sima antenna mindigtv. Ezért nem értem előfizetek a digitál gold csomagra had ne fizessek már még egy vevőt ha a tv-m tudja a digitális csatornát venni alapból.
-
-
Mate
nagyúr
válasz
Statikus #11989 üzenetére
Külföldi modelt említettem meg.
Vagyis:
Analóg folyamatos leépítése, kihalasztása (Nem engednek már előfizetni rá, de nem szüntetik meg a meglévőknek)
Folyamatosan előfizetőről előfizetőre haladva rábeszélik őket a digitálisra, így csökkentve az analóg előfizetők számát.
Ha már nem maradt sok előfizető, akkor meg kicsit erőszakosabban nyomulva ingyen boxxal, hogy ne kelljen tv-t stb. cserélni szép lassan eltűnik az analóg.Ezzel megoldva az analóg előfizetők gondja, viszont maradnak azok, akik digitális előfizetők, de több tv készüléket használnak, amire nem fizetnek külön, így ott analógot néznek.
Miattuk lehet lényeges az, hogy feloldják kisebb csomagok formájában a kódolást a digitális csatornákon, így elérhetik őket több tv készüléken. Akinek meg nem dvb-c tv-je van kapja a boxot.
Szerintem boxhiányuk nem lesz, így bírnák a dolgot, főleg ha horizont is bejön normális áron.
-
Mate
nagyúr
válasz
Statikus #11986 üzenetére
Ebben van igazság.
Régen így volt a lépcsőházunkban mindenkinek HBO-ja és a legnagyobb csomagja. Minden alkalommal mikor jöttek UPC-sek, csak lestek, hogy nem az ő lakatjuk van a dobozon. Ahogy elmentek, már cserélődött is le a lakat és a mai napig nem tudom ki, de bekapcsolt mindenkinek mindent.
-
club1
veterán
válasz
Statikus #11887 üzenetére
Nekem most telt le. Az előző számlán figyelmeztettek, hogy kb. 500 Ft-al lesz onnantól kezdve drágább a csomagom ára. Felhívtam őket, hogy akkor a telefont lemondva mennyivel lesz olcsóbb. Nos, úgy egy ezressel mondtak többet, ha aláírók egy évet. Szóval a csomag megbontásával nem igazán engednek spórolni...
-
-
kabelmania27
félisten
válasz
Statikus #11719 üzenetére
Ártani nem fog ha visszarakod analóg tv elé a hpf-et. pl itt kaphatsz lezárót. Ha nagy gond a b verziót megoldani, maradhatsz az a-nál is. Veszel egy jó kettes splittert, a négyes helyére pedig beteszel egy olyan hármast, amelynek egy 3,5 és két 7dB-s csillapítású kimenete van, de az sem nagy gond ha normál hármast veszel melynek mindhárom kimenete 6dB-s, persze a legjobb a kettes+négyes osztós verzió lenne. Befűzőszalag hiányában még annyit megpróbálhatsz, hogy a másik koaxot is húzd az újjal vagy húzd ki a másikat és úgy húzd be együtt a kettőt, esetleg folyékony szappannal még lehet próbálkozni, elvileg két koax elfér egymás mellett a csőben.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Statikus #11717 üzenetére
Ha F csatlakozós lenne a négyes akkor egy lezáróval le lehetne zárni, de nincs akkora jelentősége, az analóg tévé küld visszafelé zajt van olyan tévé amelyik sokat van amelyik kevesebb zajt. UPC nél már nem használnak visszirányszűrőt, ettől független ismerősnél az analóg tévé, hifi felé visszaraktuk. Ha kicseréled a négyes F csatlakozósra az analóg tévé elé betehetsz ilyet. Most hány tévé van rákötve a kábelre?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Statikus #11713 üzenetére
Tudom milyen egy ilyen hibakeresés... Ismerősnél sd box van,több adó kockásodott, először egy leágazó helyett került be F toldó, de az analóg alsófrekis adások ugyanúgy zavarosak voltak ha elment valaki a ház előtt simsonnal, a vége az lett hogy a lakáson belüli kábeleket és osztókat kicseréltük, volt olyan osztó amelynek oxidált volt a menete. Azóta nem szakadt meg a boxon az adás. Amikor csak analóg adás volt a kábelen nem volt ilyen jelentősége a csatlakozásoknak, attól még hogy nem tiszta a kép lehet tévézni, de dtv (ezen belül is a hdtv) vétel érzékenyebb.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Statikus #11711 üzenetére
A modem vissziránya a legkényesebb, főleg ha osztó nélkül is 50körüli adási szint van az adott helyen, határeset az adási szint nálad bármikor megszakadhat a net és lehet 10perc múlva fog tudni újra feljelentkezni. 60a max adási szintje a modemnek, ismerősnek ha eléri az 55-56ot sokszor megszakad. Általában családi háznál úgy szokták csinálni (ha megoldható), hogy bejövőre kettes egyik ág modem másik ágat osztják tovább a tévéknek. Azt javaslom te is így csináld meg, neked ha már hozzányúlsz a házon belüli koax kábelezéshez alakítsd át úgy, hogy hosszú távon jól működjön és ne kelljen újra hozzányúlni x hónapon belül. Egy kettes splittert+lehet négyes kell venned. Légy szíves fényképezd le a négyest, hogy meg tudjuk mondani neked hogy jófajta e, mert ha nem akkor ajánlatos lenne kicserélned egy F csatlakozós négyesre.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Statikus #11701 üzenetére
UPC szerelők használják ezt a leágazót
Kimaradt a hsz-ból hogy ha van kedved kísérletezni ideiglenesen bekötheted outba modemet és tapba a négyes osztót vagy ha nagyon leesik a jel a tévéken akkor fordítva is bekötheted, a végső megoldás a kettes splitter (azért írtam először hogy ne használd mert a négyes és a modem felé egyformán minimalizálni kell a csillapítást, ezt a kettes splitterrel tudod csak megvalósítani) használata lesz. Ha készítenél egy képet a négyes osztóról meglehetne mondani hogy maradhat e vagy cserélni kell e ilyenre. -
kabelmania27
félisten
válasz
Statikus #11691 üzenetére
Ha így marad a kialakítás nyáron (lehet már tavasszal is) sok gond lesz a nettel mert, 50felett van a modem adási szintje ami nem jó. Egy hatos splitterrel az a gond, hogy annyira magas lenne vele az adási, hogy vagy fel sem jelentkezne a modem, vagy ha fel is tudna jelentkezni sokszor megszakadna a kapcsolat. Két lehetőséged van:
a)A négyes helyére beteszel egy kettest és egy hármast, kettes egyik ága modem másik ág hármas splitter, ezt a nem megfelelő splittert kicseréled jobb fajtára pl amit forrest85 linket az tökéletes..
b)Ha kivitelezhető, akkor bejövőre egy kettes egyik ág modem másik ág négyes splitter.
forrest85:Azért nem jó a jelszint mert magas az adási, bármikor megszakadhat, ismerősnek nyáron ilyen az adásija, sokszor megszakad van hogy 10percmúlva jelentkezik vissza a hálózatra. -
-
gduck
addikt
válasz
Statikus #11635 üzenetére
Ha meg van billenve a jelszint, akkor simán lehet az is az oka. A leírt hibajelenség tipikusan jelszint problémára utal. Viszont érdemes megszorítani az elosztón az F csatikat is, mert ha megvan lazulva, az is okozhat furcsa dolgokat.
Ha meg nem javul meg, akkor jöhet szerelő
-
club1
veterán
-
válasz
Statikus #11609 üzenetére
Hogy jön ide ehez? Nem értem az analógiát. Nekem olvassa a pendrive-omat, az iPhone-omat, és a Nokia telefonomal is tusd szinkronizálni az iMac-em. Nekem megfelel, neked meg nem. Ennyi.
Már megint kevered/csúsztatsz.
Azt a digitális csomagok kódolásról írták, nem a 2., 3. eszköz bérléséről.
Amúgy meg bérelek egy 2. eszközt, és nem csak a kábelt, hanem az 1ik box-ot is átviszem a szomszédba. Így 1000-el drágább az előfizetés, de összességében megfelezve a teljes árat, még mindég jól járok.Ez továbbra sem magyarázat arra, hogy mi indokolja a 2. vételi ponthoz szükséges eszköz árának diferenciálását attól függően, hogy milyen csomagra fizettél elő.
Ha pedig diferenciál, akkor ezt miért csak a HD előfizetéseknél teszi? Miért nem függ bronz/gold csomagtól, hogy a 2. eszköz bérlete mennyibe kerül? (Ez nem tipp volt a UPC-nek, hogy vezesse be)
-
Mate
nagyúr
válasz
Statikus #11609 üzenetére
Van benne igazság, nem is kicsi.
Lásd pl. régen diginél. Legkisebb internetcsomag és máris volt ingyen tv-d. Vagy műholdasnál 1 előfizetés 4 boxxal, abból 2 család már megvan és máris megspórolták az alapdíjat, csak külön eszközért kell fizetni.
Tisztába vannak vele a cégek, hogy ezt csinálják az emberek, ezért beleépítik az árba. Ilyen a BKV bérlet is. Miért ilyen sok? Mert rengetegen bliccelnek és a többi ember fizeti az övékét is.Apple: Jó cuccokat gyárt, baromi drágán. Ettől haragudni kell rájuk? Nem, mert viszik mint a cukrot, divatfaktor lett. Sok ember hiszi, ha almás van a kezében, nagyobb ember. Nem egy embert ismerek, aki legújabb iphonokkal mászkál aztán elkéri az én telefonomat, mert kártyás és nincs a kártyáján pénz telefonálni...
De tisztelet a kivételnek, ha megteheti valaki, hogy megvegye, akkor tegye. Ha őt nem zavarja a zárt rendszer, akkor nincs gond. -
válasz
Statikus #11606 üzenetére
Ne keverjük a szezon a fazonnal. Az első kártya havi díjjában benne van az a felár, amit a műsorszolgáltatónak fizet(sz). Miért kér a 2. kártyáért 660.-Ft-al többet, mikor csak azt szeretném, hogy a szomszéd szobában is tudjam nézni azt a HD adást, amit már 1x kifizettem?!
Amúgy meg Apple gépeim is vannak, kikérem magamnak ezt a hangnemet! Tudod ám kit gyökerezzél le...
-
Söri
tag
válasz
Statikus #11509 üzenetére
Mikor lejárt a hűségidőm, próbáltam lemondani a telefont és azt se engedték, mert hogy az ajánlatuk csak a három szolgáltatásért egybe ennyi. Amúgy meg listaáron kapnám a FP30-at 10586 Ft-ért a digi bronzt meg 5821 Ft-ért.
Most megvártam az új akciójukat és erre benyögik hogy csak a legmagasabb csomagot választhatom a net miatt, ha meg lemondok mindent akkor 3 hónap parkolópályára tesznek. Mondom jó, akkor arra a 3 hónapra átmegyek a Digihez.Nem is érdekelte.
canniball: Gondoltam csomagba olcsóbb lesz és az már eszembe se jutott hogy egyesével módosíthatnék, meg hát először a telefont se tudtam lemondani.
cigam: A HD DVR box +2000 Ft.
club1: Most akkor hogy tudom elérni a kívánt csomagot? Meg ha sikerülne is nem lehet kérni még egy kis kedvezményt, mert hallottam olyat is hogy egyeseknek egy ezressel kevesebb a havidíjuk.
DVlad: Ez a megoldás teszik.
-
air
nagyúr
válasz
Statikus #11447 üzenetére
"Szellemi termék, szerzői jogvédelem alatt áll, csakis arra az egy projektre lehet felhasználni, amire készült."
Amennyiben a megrendelővel úgy szerződtél, hogy ő nem adhatja tovább, akkor igaz. Ha a szerződésben nincs ilyen kitétel, - ne adj' isten szerződés sincs - akkor tulajdonképpen lemondtál a szerzői jogodról, és ő továbbadhatja a terveket. Persze nem pénzért, mert ha úgy teszi akkor plágium.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Statikus #11444 üzenetére
Az árakat illetően pontatlan voltan, ide-oda pár száz ft úgy helyes ahogy írod.
Az üzletpolitika igen is éhes, mert nem kerül plusszba ha megkapom 2-3 tv-re is az adást, mint a digi szolgáltatónál. Ugyebár a legtöbb háztartásban legalább 2db televizió található.
Tudja ezt jól a UPC is és éhesen feni a fogát a plussz tv-k kártya-box díjára.
Ez nem befektetői kérdés, hanem pénzéhség. -
canniball
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz
Statikus #11410 üzenetére
Én sem védem őket és szerintem is van jó pár hibájuk, de ilyen hülyeségekért szidni őket...
Én még mindig jól jártam velük, most is jó áron kapok mindent.Az epg problémák jó kérdések, mai napig nem tudni mi a gond.
A kártyás kérdésre már kaptam választ. Állítólag nagyon drága a készülék, amivel ki lehet kódoltatni lakáson belül a dolgot.Ha hazai UPC követi a külföldi példát és általában követi, akkor várható, hogy leveszi a korlátozást a bronz csomagról. Ez jó lépés lenne, így ténylegesen csak azokra a tv-kre kellene fizetni és kellene kártya, ahol hb, digital gold vagy hd csomag kell.
-
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Statikus #11287 üzenetére
Persze, ha valaki végzett jogász, akkor talán igazad van. Nekem erre az a véleményem, hogy az ügyfélszolgálatos legyen tisztába azzal, hogy hátrányos helyzetbe ne hozza az ügyfelet akár véletlenül sem.
A céget mindenképpen jellemzi valamilyen szinten az ott dolgozók alkalmassága. Ha érted mire gondolok. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Statikus #11287 üzenetére
Felhívtam őket.
Kiderült, hogy a kötbér stb csak arra az esetre vonatkozik, ha az új szerződést a régi lejárta előtt _megszüntetem_. Ha ilyet nem teszek, akkor figyelmen kívül hagyhatom. Ez amúgy jobban megnézve le is van írva, de három mondatot sikerült 7 sorba leírni...
Egyetlen probléma maradt: az internet előfizetésről is beszéltünk szerintem a hölggyel, most viszont sikeresen megszakadt a vonal, a szerződésmódosításban meg csak a kábeltévéről van szó.
Aláírni amúgy nem kell semmit, a szolgáltatás igénybevételével elfogadottnak tekintendő, amennyiben 8 napon belül írásban fel nem mondom.
-
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Statikus #10764 üzenetére
Tré-nél van egy két szolgáltatásom. Persze mind hűséggel, mert így olcsóbb.
DE : most váltottam 10 megás netre, ami kb 300 FT-al olcsóbb, mint a korábbi 5 megás netem volt.
Természetesen még nem járt le a hűség és ennek ellenére azt mondta az ü.sz, ha megint aláírok 1 évet, akkor simán mehet.Hát ennyit a UPC rugalmasságáról, pedig a Tré sem kis társaság, de nekik mégsem számított a - 300 FT, hanem fontosabb volt, hogy még 1 évre a "magukénak" tudhatnak.
Én ezzel sommáznám az összes h.sz.-emet.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Statikus #10751 üzenetére
Nincs hűség?
A tetves Európa csomagot sem tudom lemondani, mert ugyanúgy 1 év volt rá a hűség. És pont azért nem, mert akkor kevesebbet kellene befizetnem a UPC kasszába. Annak mi köze az alapcsomaghoz?
Sőt: most néztem meg és MINDEN kiegészítő csomagra 1 évet alá kell írni. Akkor miről beszélünk?
-
Medical
aktív tag
válasz
Statikus #10734 üzenetére
Nos, a tanácsodat megfogadva írtam nekik egy E-mailt, melyre válaszoltak sőt, telefonon vissza hívtak. sajnos negatív választ kaptam.
Mint korábban, canniball és air fórumtársunk le írták, az TV-m. Samsung LE40B530P7WXXH nem tudja a CI+ t.
Köszönöm nektek a tanácsokat. -
air
nagyúr
válasz
Statikus #10688 üzenetére
"Amit írsz az szó szerint igaz, de én nem egy 98%-os szolgáltatásra fizettem elő."
Amennyiben a szolgáltatást technikai okból, a szolgáltatónak felróható hibából nem tudod igénybe venni, vagyis hibás a teljesítés, akkor ebben az esetben szavatossági joggal élhetsz. Kérheted a hiba kijavítását, kérhetsz árleszállítást, vagy elállhatsz a szerződéstől.
Bocsánat, de az alaplapos logikádat nem értem.
-
Parson
addikt
válasz
Statikus #10684 üzenetére
Pontosan erről van szó... hiába egy multicég... a magyar oldalon keletkező hibákat, gondokat az itthoniak fogják orvosolni, nem a hollandok... azért vegyük észre, hogy két külön országról beszélünk. Hiába hozzák be a szolgáltatást, kavarodás igy is van... nem is kicsi. Persze, ha 98%-ban kapásból működik, az csak jó, de a hollandoknál 100%-ban múködik, itt meg csak 98%-ban, akkor vajon ki volt a hibás? a user? a holland vezetőség? nem... a magyar szolgáltató bizony, ők ültetik a kapott rendszert... Persze lehet hogy megoldják a hibát, ez is lenne a feladatuk, de ahhoz hogy minden simán menjen, be kell hozni azt a 2 éves, ittenihez képest bejáratott holland szinthez képesti lemaradást.
Nem mellesleg én is nap mint nap futok ilyen kérdésekbe a munkahelyemen. Mindenre a válasz a hatékonyság, gazdaságosság, stb... Néha sajnos a technológiának, technikának, vagy szimplán a végterméknek a kárára menve, a user majd ugyis bekajálja, ha nagyon kell az igény, akkor majd növelünk a minőségen. Ilyen szempontból ez szar hozzááállás, de sokszor ez van.
-
bsanya
aktív tag
válasz
Statikus #10650 üzenetére
Nekem Samu E530-m van, ami nem annyira régi
, viszont nálam is lassú a csatorna váltás
Az EPG meg még lassúbb, az T-s IPTV-nél,EPG fürkészés alatt megy a műsor, gombnyomásra egyből bejön az EPG, villámgyorsan vált.
Itt, elmegy az adás képe és kínszenvedés a váltás.....
Az a baj, én is hozzá vagyok szokva a gyors dolgokhoz (pl. Samu Galaxy Note)
-
canniball
nagyúr
válasz
Statikus #10641 üzenetére
"...megnyomom a csatornaléptetést, azonnal odavált, de kb. 2 mp mire utána megjön a kép..."
Ja hogy erről van szó! Ez nálam is így működik. Azt hittem arról beszéltek hogy maga az odakapcsolás lassú és hogy ennél sokkal több időt vesz igénybe."...gondolom ez a kártya lecsekkolásának ideje."
Nem hiszem, mivel a kódolatlan m2-re sem vált gyorsabban.De most komolyan ennyire zavaró tényező az a 1,5-2mp?
-
blakey
titán
válasz
Statikus #10641 üzenetére
1 mp a váltás képpel, hanggal az SD (pace) és a HD (cisco) boxon is, a digitális csatornaváltás mindig is lassabb volt mint az analóg, "össze kell gyűjteni" az adatokat. Valószínűleg a kártyáktól is függ, a jelerősségtől és a hálózat kiépítésétől is függhet. Szerencsére nálunk nem lassú.
-
khorvat
senior tag
válasz
Statikus #10490 üzenetére
Hogyne lett volna már CI+, csak ritka volt, inkább így igaz a mondat!
Nekem Samsung LE32B650T2W TV-m van és ez CI+-os 2009 nyarán vettem ékezet mizériát és idöeltolódást leszámítva tökéletesen üzemel UPC mediacarddal 2012. május óta!!
Az LE32B650T2P pont ebben különbözik hogy az "csak" CI-s! Totál véletlenül lett az én TV-m is CI+-os akkoriban nem volt jelentösége még ennek a különbségnek! -
Parson
addikt
válasz
Statikus #10489 üzenetére
Reggel ezt is kipróbálom, addig nem jutok a készülék közelébe...
(#10490) Statikus
Ezen biztosan nem menne a CI+ kártya. B sorozat, 2010, vagy előtti, akkor még nem volt CI+Igen, aszem csak sima CI foglalat van (aszem 2009-es tipus), sajna nem vágom mi a CI és CI+ közötti különbség.
-
Parson
addikt
válasz
Statikus #10479 üzenetére
Itt igazából csak a HDMI 2 SCART ára kérdéses. A többi kábel már meg van. Kábeldzsungel elfér, nem zavar senkit. Mediacard most nem opció több okból sem. USB-s hdd és uj TV szintén nem opció jelenleg. Valszeg ezek összesen többe kerülnének mint egy HDMI 2 SCART, ha van ilyen és működik. Nem rohanunk sehová, hogy kidobáljam a nem tul régi cuccokat, ha a felvett műsor minősége igy is megfelel.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Microsoft Excel topic
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest