- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Manjaro Linux
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
- Az USB, és Ethernet csatlakozó nem jó semmire. Le vannak tiltva, nem működnek. (Na jó, az USB csatin ott az 5V, szóval USB-s töltőként használható)
- A felvételeket digitális úton (fájlként) nem lehet kinyerni. Az egyetlen járható út, hogy az analóg kimenetre kötött magnóval/digitalizálóval mented ki a felvételeket.
- Nem találsz meg egy műsort/MUX-ot? Nézd meg a hivatalos listában, hogy melyik frekvencián jön.
-Bizonyos csatornákon akadozik/kockásodik a kép. Ellenőrizd a jelszintet, minőséget. Digitális adás esetén a minőség a fontosabb paraméter, minnél közelebb a 100-hoz, annál jobb. A jelszin 40-50% felett okés.
A jelszintet ellenőrizheted a UPC által adott mondemen is a http://192.168.100.1 címen. A következő paraméterk olvashatóak itt:
Receive Power Level
A bejövő jel nagyága, kb -6 dBmV felett jó. Ha kevesebb, kevés a bejövő jel. Meg kell nézni a belső kábelezést. Elosztók, csillapítók, csatlakozások.
Transmit Power Level
A kimenő jel nagysága, kb 50 dBmV alatt jó. Ha több, akkor is át kell nézni a kábelezést, mert túl nagy jelszinten kell adnia a kapcsolat fentartásához.
- Ha szakad a net és olyan hármas splitter van a modem előtt amelynek egyik kimenete -3,5, másik kettő -7,5, meg kell nézni hogy a -3,5be van-e a modem, leágazó esetén ha tapba van a modem és outba analóg tévé a kábelek felcserélésével lehet próbálkozni. Ha 50 felett van az adási(Transmit...) és van csillapító, akkor csillapító nélkül meg lehet próbálni hátha a kritikus szint alá csökken.
- A mediakártya használata esetén nem érhető el a médiatár. Felvétel készítésre/time shift-re is csak akkor van lehetőség, ha TVkészülék tudja.
- Mediacard használatának feltétele, hogy CI+ interface legyen a készüléken. A CI nem elég! Nézz szét a UPC hivatalos(az oldal alján!), vagy a nem hivatalos listán. (Ez utóbbi szerkesztető, szóval ha van olyan készüléked, ami nincs a hivatalos listán, de nálad működik a mediacard, légyszi oszd meg velünk a pontos modellszámot, és egyéb tapasztalatokat)
Érdmes átlapozni a TV útmutatóját (annak apró betűs részével együtt) is, általában ott is feltüntetik, hogy van-e benne CI+ foglalat.
- Amennyiben ékezet-gondok vannak az EPG-ben akkor szlovák területi beállítással kell hangolni, de ekkor a nyári időszámításkor egy óra csúszás lesz, amit bizonyos készülékek tudnak kezelni, mások viszont nem. Utóbbi a régebbi, a hivatalos listán nem szereplő TV-knél fordulhat elő.
Aktív témák
-
-
vargalex
félisten
válasz
canniball #13315 üzenetére
Szia!
Igen, tudom, hogy elvileg tapasztalatok alapján állt össze a lista (illetve folyamatosan bővül). Pont azért kérdeztem, mert a speckó alapján mindhárom említett típus (LH3000, LH5000, LG2000) csak CI interface-val rendelkezik.
Jelenleg van egy HD boxom, de szeretném kiiktatni a rendszerből. Azóta viszont már e-mail-ban megkérdeztem az ügyfélszolgálatot a helyzetről. Ha neten megrendelem, akkor 8 napon belül visszamondhatom és minden visszaáll a módosítás előtti állapotra. Szóval, biztosan tudok majd nyilatkozni az LH3000-ről. -
sb
veterán
válasz
canniball #13205 üzenetére
Akkor bekaphatják, hogy a régi scartos ügyfeleknek nem szólnak.
Főleg, hogy ebből régen is balhé volt.air, köszi.
HD/SD-nél a boxra gondoltam csak, ott is a kimenet miatt érdekes, mert a scart egy fos. Kártyánál tudom, hogy nincs különbség.Ez az 1 napos EPG is egy rakás szar, akárcsak az ékezetes problémák.Márcsak azért is, mert boxon is vannak az indulás óta ékezet gondok. Ma is. Arról nem beszélve, hogy jó 1.5 sor fér ki az EPG leírásba egy műsorhoz és egy hosszabb cím se jelenik meg levágás nélkül.
-
solti
senior tag
-
Watt25
veterán
válasz
canniball #13070 üzenetére
Nem igazán értem, hogy miért gondolod, hogy nem gondolom komolyan.
Értem, hogy sokan már szinte hangtalan notebook-ot használnak, de nem mindenki, nem tudom, hogy az illetőnek mi van.
Engem kifejezetten idegesít tévénézés közben, ha megy a gép is. (Pedig nekem sem hangos, de hallom.) -
djg
aktív tag
válasz
canniball #13050 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy az ipTV mennyivel jobb egy ilyen megoldásnál...
Csak azt azért nem rendeltünk inviteltől végül, mert megkötés, hogy max 3 tévére lehet, mi meg nagy család vagyunk
Ráadásul ott minden tévére kötelező kötni berendezést, még ha crt és nincs értelme, akkor is, mert csak így jön kép. -
djg
aktív tag
válasz
canniball #13047 üzenetére
Na igen...már tűkön ülök, hogy hazaérjek és kipróbáljam, mert most hozta a futár.
szerk.: csak azt ugye nem tudom kipróbálni, hogy stb-vel vagy ezzel jobb a kép, de jó lenne egy megerősítés, hogy ezzel (vagy legalább az, hogy nem lesz rosszabb, mint stb-vel).
Remélem nem csak a 19 HD adón lesz különbség az analóghoz képest, hanem mindenhol, mert nagyon csúnya most a kép analógon.
-
djg
aktív tag
válasz
canniball #12931 üzenetére
Igen, ez a leírás tökéletesen ráillik a mostani Pace dc621ku-nkra.
Remélhetőleg az újabbal már nem lesznek ilyen gondok.
Logitech harmonyval kiváltottam a távirányítóját, ami iszonyat gagyi volt, és érdekes módon a logitech nem csak kényelmesebb, de gyorsabban is váltogatja az adásokat és sokkal nagyobb szögben működik mint a sajátja
A holnap érkezőnek meg már hdmi-je is van és azzal is működik a harmony, megnéztem a logitech oldalán
De azért ha lenne CI+ portom én is a kártyát választanám. -
Mate
nagyúr
válasz
canniball #12910 üzenetére
1. A legtöbb box-ból nem lehet kinyerni az anyagot
2. Amennyibe kerül (Egy normális 100 K) abból telik már normális sebességű netre, ahonnan le lehet tölteni reklám nélkül a dolgokat. Illegalitás határát súrolja mind a kettő, úgyhogy ilyen szempontból sincs különbség -
Mate
nagyúr
válasz
canniball #12908 üzenetére
Azért nem nagyon olvastál saját box elképzelést, mert baromság lenne
Miután ugyan annyiba kerül a box, mint a kártya, akkor ha valakinek box kell miért kérne kártyát, hogy aztán vegyen egy boxot, amibe beleteszi?
Baromi drágák a boxok, pláne olyan tudásúak, mint ami UPC-nek van. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy mire beállítja egy év, továbbá semmi garancia a zavartalan működésre. Csupa buktató, felesleges pénzkidobás.
Lehet szidni UPC által adott boxokat, de még mindig jobban mint amiket megtud fizetni az ember.
-
djg
aktív tag
válasz
canniball #12895 üzenetére
Igen, csak szemetek, mert ha pl. amikor kijönnek pont nem mutatkozik a képhiba (mert elég hektikusan jön elő), akkor meg képesek rám terhelni, hogy ők nem láttak semmit és fizessek kiszállási díjat, aztán nem csinálnak semmit.
Ráadásul dolgozom és ők is korai munkaidőben jönnek ki, délután 3-4-ig max, én meg hazaérek normál esetben 6-7-re.
Aztán kijönnek, csinálnak valamit, 2 napig jó, aztán megint nem. Uncsi. De vidéki vagyok, monopol helyzetben vannak.Arra gondoltam megrendelem valamelyik csomagot, amihez úgyis ki kell, hogy jöjjenek a stb-al és akkor egyben meg is vizsgáltatom a dolgot.
De azért megpróbálom ezt a jelerősséget megnézni, ahogy kabelmania27 javasolta.
50% már jó, ha jól értettem vagy mik a támpontok?
-
djg
aktív tag
válasz
canniball #12888 üzenetére
Többször be lett már jelentve, ahogy írtam egyszer cserélve is lett.
Igazad van, de nincs az embernek mindig ideje jelentgetni, mivel maga a telefonos procedúra sem egyszerű a upc-vel (iszonyat várakozási idő, körülményeskedés, stb.)De a lényeg, hogy amúgy is váltanék csomagot, mert lejárt a hűségidő és így Trio L-re upgrade-elve is olcsóbb lesz az előfizetés.
A kérdés, hogy az ehhez vagy a Trio XL-hez kapott set top boxok megbízhatóbbak-e, illetve érdemes-e a Cisco miatt választani a trio XL-t?
Köszi!
-
Mate
nagyúr
válasz
canniball #12777 üzenetére
Igen, ez volt korábban nekem is a bajom
De lehet rájöttek több embert tudnak a drágább netre rávenni így, vagy esetleg olyan akinek a net az elsődleges így elgondolkozik a digital gold-on. Van értelme a lépésnek, ha egyáltalán így lesz
Egy biztos, nem hülye a UPC és pontosan tudja hogy tudja növelni az előfizetőket
Invitel feje fölött évek óta ott lebeg a bárd. Digi-nél szintén felmerült, hogy műholdas részleg repül, illetve T csoportnak is vannak problémái. Úgyhogy nagy a verseny és UPC szeretett mindig élen járni. Minden évben megléptek eddig valami újítást. Tavaly ügye kártya +felhizlalták a HD csomagot.cekkk
Ebbe kár belemenni, sosem lesz vége
Saját és ismeretségi köröm tapasztalatai alapján beszélek. Olcsón adják a dolgokat, de ennek megvan az ára. Arról nem is beszélve, hogy UPC sem olyan drága. Régi ügyfeleknek elég jó árakon adják a dolgokat.
kabelmania27
Gondolom műholdas kétkártyásra gondolsz. Hát... Maradjunk annyiban, hogy a mostani hd-s box hozza a kötelezőt, a többi gyakorlatilag a használhatatlan kategória.
Invitel árai vicc... De nem is a lakossági szolgáltatás az elsődleges céljuk.
cekkk:
Idéznék korábbi hsz-emből:
"Holland UPC-nél már megjelent a 200-as net 20-as feltöltéssel. Ami az érdekessége (már ha jól vettem észre), hogy csak horizon mediaboxos All-in csomagban érhető el."
Egyébként van értelme a 120-as netnek 10-es feltöltéssel. Mire nem elég a 10-es feltöltés? Videónézés, neten vett pc játékok letöltése, filmkölcsönzéshez kellhet a 120-as net, de feltöltés hova, minek nagyobb?
-
Mate
nagyúr
válasz
canniball #12773 üzenetére
Nem arra céloztam, hogy most bevezetik a horizon-t. (Bár mint korábban is írtam szerelő azt mondta idén lesz, UPC viszont 2014-et mondott) Arra akartam kilyukadni a Holland példával, hogy megeshet itt sem lehet simán előfizetni egy 200, esetleg 240-es netre, hanem csak csomagban.
-
cekkk
veterán
válasz
canniball #12767 üzenetére
Én találtam egy ilyet ezek szerint nem.
-
cekkk
veterán
válasz
canniball #12763 üzenetére
Ez most ami rajta van egy openwrt rendszer by vargaalex
De az már megy nincs gond
Egyből működött.
Most a port nyitás nem megy valamiért
Használom már ezt a routert szerintem vagy 2 éve, de most beállítottam a portot és nem nyitja meg, ugyan úgy csináltam mint a diginél(különbségnek nem kellene lenni-e), és valamiért mégis zárva van.
-
amulet
senior tag
válasz
canniball #12700 üzenetére
Köszi,
ha ilyen media boxot adnak akkor lehet hagyom a pics.ba az egészet.
Úgy tudom több féle box van, van olyan is aminek van DLNA funkciója, de akkor a asok ócskát adják kiA váltás fő oka, hogy elvették a Discovery csatornákat, TLC, Annimal planet és hasonlókat.
Az tényleg jó, hogy a tv fogja a digitális adást, és nem kell beltéri egység.Amennyiben a beltéri egység képes lenne leváltani a média lejátszót akkor elgondolkodnék a váltáson, de így...
-
Mate
nagyúr
válasz
canniball #12702 üzenetére
UPC által adott boxok nem olyan rosszak. A szoftverük is egész jó amit használnak. Tény és való, hogy számomra nem volt elfogadható a tudásuk, hangjuk, kinézetük, melegedésük stb, de utána volt szerencsém kipróbálni pár független boxot. Hát.... Maradjunk annyiban, hogy még nagyon gyerekcipőben járnak. Szinte 0 tudás, borzalmas hibák, rossz felhasználói élmény és magas ár. Ez jellemző rájuk. Amit tudnak, tudják a tv-k is, így én is inkább mediacardot javasolnám, de tegyük hozzá, hogy annak is van hátránya, nem is egy.
Mint korábbi szavaimból szerintem kiderült én Horizon-ra vagyok rákattanva nagyon. Rengeteget olvasgatok róla és nagyon dicsérik. Szétnézve a mostani eszközök közt az az első olyan box, amit érdemes beüzemelni. Rengeteg funkció, jól néz ki, erős hardver és rengeteg, rengeteg potenciál. Úgyhogy én már nagyon várom
Amúgy ha minden jól megy jövőhéten megvan a digi műholdas HD beltérije is. Majd leírom mik a tapasztalataim vele és milyen pl. Sport 1 HD a két készüléken. Sokaknak lehet opció az is. Főleg olyanoknak, akik sportot kedvelik. Bár továbbra is fenntartom, röhejes, hogy nincs egyetlen egy szolgáltató sem, ahol minden sportcsatorna meglenne. Még talán diginél van a legtöbb, de tőle meg hiányzik a sport klub.
-
Mate
nagyúr
válasz
canniball #12700 üzenetére
Már nem azt a boxot adják. PACE HD-t adnak (VAn HDMI rajta). De amiket leírtál azok arra is vonatkoznak.
amulet
1. Ha sima felvevő nélküli csomagot kérsz, akkor szinte biztosan PACE HD-t adnak.
Amennyiben felvevős boxot kérsz, akkor másikat kapsz.2. A boxokon található USB és hálózati kimenetek le vannak tiltva. Maximum telefont tudsz tölteni az USB-ről.
3. Nekem aránylag régen volt boxom, de gyorsabban vált csatornát, mint simán a TV-k. Gondolom ha diginél voltál simán dvb-c-n nézted a tv-t. Nem tudom milyen tv-d volt pontosan, de lassabb volt szerintem, mint upc boxxal.
4. Csatorna sorrend csak mediacard esetén módosítható. Boxnál azok a csatornák amikre nem fizettél elő, azok nem szerepelnek a listában, illetve régen (most nem tudom van-e) volt kedvencek menü. Azzal lehetett még operálni.
-
o_tom
aktív tag
válasz
canniball #12692 üzenetére
Ezen agyalok: most analógba rettentő minőségben, minden adóm van, ami itt elérhető (fillérekért!).
Érdemes e átváltanom Digitalba, úgy hogy csak negyvenakárhányas csomagot tudnám bevállalni anyagilag? Lenne-e annyival jobb a képminőségem, hogy bukjam érte a HBO/HBO2 csatornákat? -
Spancho
senior tag
válasz
canniball #12603 üzenetére
Köszi a gyors választ Gubek-Einste és canniball.
Megnéztem tudja a CI+ -t a tv amit kinéztem.
A mediacard-os megoldás tényleg sokkal jobban tetszik mint a BOX-os megoldás.
Így is mindig frissítget ,ha kikapcsolom vagy 2 percig nem lehet visszakapcsolni (+ sokat is fogyaszt)
Remélem ,ha leadom a mostani boxot akkor ingyen kapok érte egy kártyát.
Vagy inkább várok amíg lejár a szerződés ,akkor mindig felajánlanak valami akciókat. -
szelidorzo
aktív tag
válasz
canniball #12528 üzenetére
Közmű(vezeték) adó, tranzakciós adó, meg lankadó, hamvadó,stb. A végén minden adót a állatpógár fizet meg, mindegy ki mit mond a bársonyszékben. Pénz stadionra csak abból van amit tőlünk elharácsolnak. Az állam nem jótékony keresztapa, aki saját tárcájából osztogat. Amit tőlünk eszed, annak egy részét máshová szétosztja. A maradékot is szétosztja, csak azt nem tudjuk hova. (azért látjuk)
-
LÁZ
addikt
válasz
canniball #12488 üzenetére
közben kint volt a szaki, és arra jutottunk, hogy vmi a tunerrel van, mert minden más okés, és egy hd-s mediaboxal is volt adás, ergo javittattni kéne, de sztem olcsóbban megúszom, ha a mediacard-ot cserélem vissza box-ra, minthogy millió forintot fizessek a javitásért, és addig meg tv sincs ugye...
ps. még 1 szoftvert még frissitek a tv-n, de kb zéró az esélye, hogy utána meg jó lesz
-
LÁZ
addikt
válasz
canniball #12485 üzenetére
igen
szerk. egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy mi lenne, ha rákeresnék ismét a digitális csatornákra, ergo eljátszanám a telepitést még1szer, de aztán elvetettem, mivel 'magától' javult meg miután a supportot próbálta meggyőzni a párom, ergo nem nálam van a hiba, sztem.
Még talán a software download lehet opció, gondolom ez az update-et akarja jelenteni.
-
LÁZ
addikt
válasz
canniball #12457 üzenetére
m2-t majd megnézem, csak most usb-ről filmezik a párom
, sztem a mediacard adta meg magát, a kérdés az, hogy ha bemegyek a legközelebbi ügyfélszolgálatra, kérhetek egy másikat, ha beviszem a papirokkal, azért kérdezem, mert a telefonos help azt mondta, hogy 'persze van megoldás, fizetősen kiszállnak, mert a tv-m nincs benne a listában' - megjegyzem az a lista önmagában is vicces.
De fizetni meg nem szeretnék azért, hogy megjavithassák a saját szolgáltatásukat....
-
rita7107
aktív tag
válasz
canniball #12450 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Van dvr box-om, de szerettem volna maradandóan is rögzíteni 1-2 műsort. A dvr box ha meghibásodik akkor fújhatom a felvett műsorokat. Ezért kerestem a pc-s megoldást. De akkor marad a dvr box egy darabig. Ha meg nemsokra elköltözöm akkor meg már dvr box nélkülit szeretnék. Tudom ott CI+ slot szükséges. Azt esetleg tudod hogy hol vagy hogyan lehet megtalálni az olyan tv-ket amik tudnak rögzíteni és CI+ slottal rendelkeznek? Elsősorban samsung vagy sony tv lenne érdekes. -
Schizoka
aktív tag
válasz
canniball #12380 üzenetére
igen a netre 06.13-ig volt hűség a telefonra meg a tvre 06.28-ig
nem tudom hogy jött ez ki nekik mert egyszerre kértem a csomagot.a lényeg hogy a netet már lemondtam arra kellett a 8 napos felmondási idő
a telefonra azt mondta a csaj az irodában hogy beviszem 29.-én a modemet és aznap lemondhatom.
érdekes viszont hogy ki kell fizetnem a telefonra a jövő hónapot. lemondom utána vissza adják a pénzt.a netet is ki kellett fizetni az egész hónapot és azt is visszakapom amit nem használtam.remélem el tudok majd menni a jövő havi számlán. -
Schizoka
aktív tag
válasz
canniball #12378 üzenetére
köszönöm a választ,az zavart meg hogy a upc oldalon csak 1 éves hűséggel lehet csak tvt kérni, a csomagnál van csak hűség nélküli ár.
ill. amit küldtek számlán az arra vonatkozik hogyha megtartom a csomagot.én csak a tvt tartanám meg még nem lesz másik.a netet már lemondtam. -
Statikus
senior tag
válasz
canniball #11884 üzenetére
Miért lenne 3?
1000 Ft a HD az alapcsomaghoz (mindig a legmagasabb szolgáltatás az első), ez 1 kártya,
másik, ami SD, másodlagos.Azt nem lehet, hogy alapáron SD kártyás a csomag, második kártyának HD-t kérek és spórolok 890 Ft-ot.
Ha mindkettő SD kártyás lenne, akkor 1890 Ft-ot spórolnék, elvileg.Az biztos, hogy furcsa ez az elv, de ez van. Erre valakinek tapasztalat?
-
válasz
canniball #11877 üzenetére
Szuper, akkor szerintetek mivel bővítsük még ki? Melyik az a topic?
+1 dolog még eszembe jutott:
- Mediacard használatának feltétele, hogy CI+ interface legyen a készüléken. A CI nem elég! Nézz szét a UPC hivatalos(az oldal alján!), vagy a nem hivatalos listáján. (Ez utóbbi szerkesztető, szóval ha van olyan készüléked, ami nincs a hivatalos listán, de nálad működik a mediacard, légyszi oszd meg velünk a pontos modellszámot, és egyéb tapasztalatokat) -
FatalEror
addikt
válasz
canniball #11751 üzenetére
Annyi szolgáltatóval kellett már harcolnom,szép sztorit tudnék írni a fibernettel kapcsolatban is,már belefáradtam a harcba,de máshogy nem megy!Amúgy néztem most a sima mediaboxot,és sima képként a régi szürke undormány van,viszont ha belépek a részletekhez,akkor már az újat hozza,akkor most melyiket adják?
De lehet egyszer tényleg kihajítom az ablakon a mostanit,aztán majd lehet magyarázkodni. -
-
club1
veterán
-
-
Statikus
senior tag
válasz
canniball #11439 üzenetére
Mert azzal a HD előfizetőknek az SD csatorna frekijére kellene külön keverni a HD adást, ami technikailag, központilag LEHETETLEN.
Azt el tudnám képzelni, hogy HD előfizu esetén kiveszik az SD csatornát a csomagból - de akkor erre megint jönnének emberek sírni, hogy 20-al kevesebb SD-t kap, ezért kevesebbet akar fizetni
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
canniball #11271 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy inkább lemondok egy-két plusz funkcióról, csak ne zörögjön éjjel, mert a gyerekszoba már foglalt és nekem a nappaliban kell aludnom és piszkosul zavarna az örökös "felébredése" és a frissítések, meg mit tudom én még mi. Meg az a tudat, hogy kb. 40 wattot zabál, amennyivel jószerivel egy mai 32"-40"-os led lcd is elüzemelget. Ja és éjszaka kikapcsolt állapotában is 15-20 wattot kér. Enyhe túlzással mondom talán.
Ezek számomra nem elfogadható tulajdonságok még akkor sem, ha mindeközben plazma tv-t üzemeltetek.
Ennek ellenére megvan a maga helye a média eszközök között. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
canniball #11267 üzenetére
"Meg ugye nem mindenkinek van rögzítős tévéje."
O.K. ezt azért én is tudom, de a webes elérést viszont nem tudtam. Így valóban lehet létjogosultsága annál aki ki is használja ezt a funkcióját. Én biztos nem, ezért nem is gondolkodtam box-ban, de megértem a lényegét és respektálom is, ha valakinek ez kell, valóban jobb, mint a HDD-s rögzítés.
-
eight
senior tag
válasz
canniball #11053 üzenetére
Köszönöm, de sajnos egy kissebb vagyont telefonáltam már el, meg volt is itt már a UPC-től az évek alatt mindenki kisembertől a nagyig, és sosem találtak semmit az én oldalamon. Nem szeretném feleslegesen senki idejét rabolni, már rég beletörődtem hogy így jártam, csak az érdekelt hogy lokális e a probléma vagy esetleg máshol is van ilyen, mert akkor nagyobb az esélyem a javulásra .
Még egyszer köszönöm szépen, minden jót.
-
club1
veterán
válasz
canniball #10936 üzenetére
Azért lássátok be, a rádió meg tv nem ugyanaz. Ha számítógép, akkor már inkább beteszek a háttérbe valami hosszabb youtube koncertvideót, ha rádió, akkor meg ott a telefonon a TuneIn Radio Pro. A lényeg: Szerintem tömegzene kategóriában eléggé silány amit a UPC nyújtani tud, ebben lehetne még mit erősíteniük. Természettudományok, filmek, mese, hírműsorok és sport kategóriákban nagy a választék, nagyjából hozzák azt, amit magyar nyelven el lehet érni és nem a konkurencához tartozik. Zenében viszont átlag alattiak. Nem kell velem egyetérteni, de azt látom, hogy a versenytársak egyedül ebben jobbak (persze ha nem beszélünk az árról és a megoszthatóságról).
-
air
nagyúr
válasz
canniball #10918 üzenetére
Akkor bizonyíték az akadékoskodóknak, és azoknak akik szerint rágalmazok:
Teljes méret
Ráadásul 4:3-as film. -
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Horgász topik
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest