Aktív témák

• Én biztosan soha nem fogok kártyát kérni STB helyett mert nekem nagyon kell a Videótár, sok jó dolog van ott, jelentős részük ingyen és HD-ban is elérhető. DVR funkció nélkül nem is tudok élni, nem tudom, hogy tudnék meg lenni a megállítható/visszatekerhető/egyszerűen felvehető adás nélkül.

Eddigi tapasztalataim: Nekem eddig három (+1) box-hoz volt szerencsém:
    2008-as bevezetéskor alapból egy Pace SD kaptunk, egy hét után csere egy szürke Thomson-ra a DVR miatt. Ez a Thomson 3 évig volt használva minden nap, szinte minden nap felvétel/lejátszás is volt. 3 évi kemény szolgálat után a DVR része megdöglött, egy napra rá csere egy fekete Thomson-ra + Cisco HD beüzemelés a HD TV megvétele miatt.
    A Cisco HD a szürke Thomson-t váltotta a szolgálatban, terhelés ugyan akkora, fekete Thomson másodlagos használat sokkal kisebb terheléssel.
    Nálam egyik box sem fagyott, indult újra, nem vette fel amit beállítottam, hangos, stb amit felrónak a box-oknak.
    A Cisco HD halkabb mint a notebook-om, a fekete Thomson-t meg fél méterről kell megnéznem, hogy veszi fel-e a műsor kikapcsolt állapotban mert a teljesen üres szobában, éjfélkor síri csöndben nem hallom, hogy megy-e vagy sem mert olyan halk.
    Szürke távirányítót a szerelő Samsung tévéhez beállította (4 tévéből 3 Samsung), csak némítás/hangerő beállítás van a tévén, mást nem kell beállítani használat közben vagy valaki mást is állítgat tévé nézéskor olyan gyakran, hogy zavarja a +1 táv???, ezekre meg jó a beállított UPC távirányító is.
    A készenléti fogyasztása meg nem érdekel mert a box megy reggel hattól éjfélig folyamatosan, van amikor csak levett hanggal nézek gépezés közben valami meccset/dokumentumfilmet/stb-t.

Aktív témák