Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
Nektek szerelés-telefonos szerződéskötés után mennyi idővel jött számla, vagy valamilyen irat?
-
Gabonetta
aktív tag
válasz molvany #4676 üzenetére
Feladtam. Ez a nyelvátállítós dolog sem jó, mert akkor más időt állít be, ha meg én állítom át, összezavarodik az EPG. Mindegy, ezzel együtt lehet élni. Ma reggelre viszont megint kódoltak lettek a csatornáim... Újrahangolás után lett jó. Ilyet látott már valaki?
HDMI hangos történetre valaki tudja a választ: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
válasz molvany #4668 üzenetére
Köszönöm, próbálkozom este. Eddig kábeles voltam, kicsit kínai még a műhód nekem. De majd kiismerem magam.
Az LNB frekvenciát mire kell állítanom? Tudod esetleg?
(#4669) csab2: Köszi, igen, természetesen kódoltak. Lassan kikristályosodik a rendszer.
Gábor
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
válasz molvany #4666 üzenetére
A Thor 0,8-at kijelöltem. Ezen kívül még LNB frekvencia választható és transzpondert lehet választani. Ha jól gondolom, az automatikus keresés minden transzpondert végignéz. Valószínűleg az a baj, hogy a kódolt csatornákat nem kerestettem meg vele. Ha kerestetem, akkor viszont a betelefonálás marad, mert ezek szerint kódoltak a UPC csatornák.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz molvany #4660 üzenetére
Abban tudsz esetleg segíteni, mit állítsak a TV-n? Egy kicsit még kínai, transzponder, meg ilyenek. Lehet, hogy ezzel van a baj.
(#4661) Gyurka6: Köszönöm, még birizgálom a beállításokat, utána ezt teszem.
(#4663) frovery: Amikor azt írja, hogy kódolt, úgy hagyom a TV Paprikán, és várok?
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A beltérivel nem párosított kártyámhoz (FreeSat) vettem egy TechniSat irdeto kártyafogadó modult. Ezt betéve a TV-be, lefuttatva az automatikus hangolást ugyan jönnek elő csatornák, de nem a UPC Direct előfizetésemben lévők. Valaki tudja, mit kellene beállítanom?
Köszönöm: G.
-
Gabonetta
aktív tag
Csak legális megoldás érdekel...
Köszönöm a válaszokat!
-
Gabonetta
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Annak nem látom a lehetőségé egyelőre, hogy az egyik TV saját modulját használja, másik TV-hez pedig kérjek beltérit. Két havidíjat nem szeretnék fizetni... Vagy társkártya, és kérek egy beltérit? Azt hiszem, fel kell hívnom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem válaszolni arra, hogy ha veszek egy DVB-S2-es TV-t, amin van CI+ foglalat, a UPC Direct szolgáltatás igénybevételéhez elegendő a TV maga, és nem kell a UPC által biztosított beltéri egység?
Köszönöm! G.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest